2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
womi womi canım senin yatış kaçta, güzel kızını sağlıklı kucağına al dualarım seninle…. B Buddy x canım Melis kuzum nasıl oldu iyi mi ?
Kuzum hafta sonu aramıyor dr. Bu gün arayıp bilgi verecek öğlene kadar arar diye umuyorum inşallah naptılar hafta sonu transfer tamamlandı mı nasıl oldu fototerapi verdiler mi kan ve sarılık değeri düzeldi mi merak ediyorum beni de özlemiştir yavrum 🥲 altı değişirken ortalığı ayağa kaldırıyor orada napıyor şimdi geni arıyordur bir kez eve geldi alıştı tekrar orada olması zor

Yaaa:KK43: herkes bu kadar sürmez diyor bende sanki yalan söylüyorum yani Bi tuhaf abartıyor gözüyle Baktıklarına eminim. Ama şuan bile ağrım var inşallah hafifler ne diyim :KK43:
Ya bu herkes de ne biliyo arkadaş. Herkes uzman, herkes prof, en doğruyu herkes biliyor. Küfür edecem artık kadınların suratlarına.

Bir kere anatomik yapı hepimizin birbirinden farklıdır. Biri daha erken toparlanır, biri daha geç toparlanır. Sezaryen ameliyatı aynı doktor bile yapsa durum budur. Ameliyat lan bu boru değil, içimizi yarıyolar kaç kat.

Nası insanlar olduk ya, merhametsiz, empati yoksunuz, anlayışsız. Sürekli kadınlar birbiriyle sidik yarıştırıyor. En çok acıyı hep onlar çekiyor niyeyse. En kötü acı onların, en berbat sancılar onların. Ama biz oram ağrıyo şuram ağrıyo diyince "abartoyosonnnn"

Sana bu hisleri yaşatanlar adına üzgünüm. Keşke kadınlar olarak daha hassas, anlayışlı olabilsek.

Kızlar gebeligimin ortalarında gece yatarken elim de uyuşukluk başlamıştı Dr sorduğumda sinir sıkışması olduğunu doğumdan kırk gün sonra geçeceğini söyledi ellerini hareket ettir dedi şuan gebeligin sonlarına yaklaşıyorum o kadar çok uyuşuyor ki elim el kemiklerim kol kemiklerim ağrıdan zonkluyor resmen sürekli masaj yapıyorum ama ayağa kalkmadikca geçmiyor ne çiş ne başka bir şey beni bunun kadar zorlamıyor benim gibi olan varsa nasıl başa çıkıyorsunuz şuan masajı elim zonkluyor ve uyuşuk diye zorla yazıyorum sıfır uyku🙄🙄🙄🙄
Canım bu bende de var. Ayağa kalkınca geçiyor dediğin gibi. Maalesef bebiş baskı yapınca kan akışında düzensizlik oluyor. Yapacak bir şey yok doğurmaktan başka benim anladığım. Bişi yapmıyorum. Sıkça ayağa kalkıyorum.

@akgnss @europh @sfk_busem @bencemahzuruyok @Hndtrgt @Maryner @ae_ae
Tikabasa Tikabasa AyrisYigitbas AyrisYigitbas @tospalak
Ayy kızlar çok tebrik ederim maşallah sizlere Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın 🥳🤲💗

Eski mesajları okudum sizleri gördüm başka da gözümden kaçırdığım varsa sizleri de çok tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına 🤲🤲
Allah razı olsun canım aminn insallah saglikli sihatli dogumlar nasip etsin rabbim 🙏🏼😊

Senin iyimiş canım görüş ben hafta da 2 kez sadece 10 dk görüyordum 🙁 merak etme hızlıca toparlanıp gelecek annesi evine kuzucuk 🧿🥰
Ay cok sükür canim oksijen maskesi falan hepsi çıktı suan sadece emmesini bekliyorlar taburculuk icin 2 kilo 140 gram olmus tekrardan kilo almaya basladi 🥰 ama cok tembel surekli siringayla besledikleri icin almiyor memeyi napicam bilmiyorum 🤷🏽‍♀️

Canım ilk günler benimkide öyleydi hiç çişli bez görmezdim hepsi kaka şimdi ama öyle diğil mesela dün kaka yapmadı şimdi yaptı doktor normal diyor telaş yapma.Senin kız yedikten sonra bazen çıkartıyormu?benimki her defa olmasa bile arada ağzından yediyini çıkartıyor
Yok cnm hiç yediğini çıkarmadı daha.

Canım kızarıklık başladıysa bence daha da ilerlemeden pişik kremi kullan. Ben öyle yaptım. Hamazinc diye bi krem var o baya iyi geldi günde 3 kere kullanabiliyormuşuz . Geçende poposunda küçük yara gibi bir şey olmuştu sürekli silmekten. O zaman da günde 3 defa Fito kullandım geçti çok şükür .
Cnm kızarıklık basladı evet sureklı sil hep kaka olunca, şimdılık zeytınyağıyla ılerlıyorum, evde var fito, hametan gbi merhemler, onlara baslıyım dıyorum.

Kuzum hafta sonu aramıyor dr. Bu gün arayıp bilgi verecek öğlene kadar arar diye umuyorum inşallah naptılar hafta sonu transfer tamamlandı mı nasıl oldu fototerapi verdiler mi kan ve sarılık değeri düzeldi mi merak ediyorum beni de özlemiştir yavrum 🥲 altı değişirken ortalığı ayağa kaldırıyor orada napıyor şimdi geni arıyordur bir kez eve geldi alıştı tekrar orada olması zor
Kıyamam sana kuzum, tabi özlemiştir annesi ama onun sağlığı için. İnşallah iyi olacak en kısa zamanda. Yanına gelecek. Dr arayınca canım bizide haberdar et. Kıyamam ona ya.

Arkadaşlar 5 gün oldu sezeryan olalı halen ilk günkü gibi acı çekiyorum
Hergün sabah iğne vuruluyorum ama geceden başlıyor ağrı. Bu sabah yine sabah 5 de ağlaya ağlaya uyandım. Yürümek bile imkansız oluyor o derece. İğne vurulduktan sonra hafifliyor gün içerisinde normal parol plus içiyorum dayabılmıcak Bi ağrı olmuyo o zaman. 5 gündür halen bu denli acı olması normal mi hiç yaşayan var mı
Cnm bnımmagrı kesıcılerden ılk gun agrım olmadı, 2.gün dikiş agrısı değilde bagırsak, karın agrım oldu, gaz çıkartıp büyük tuvaletımı yaptgım halde düşün.
Şuan bıle halaa bagırsaklar yerleşmedi, sağ tarafımda gurulduyor.
Dikiş agrım olmadı yani, bunye meselesi bu agrılar cnm.

Evet canım benimkilerde her 2 saatte bir kaka yapıyordu her alt değilimde kaka vardı mamaya başlatınca kaka azaldı. Sürekli kaka hali 10 gün sonra geçti. İlk zamanlar sürekli kaka hali normal
Hım demekki normalmiş cnm. Iyı bari. Cnm melis nasıl ben kaçırdım. Eve geldımı

Ozlemistir tabi ki kız ozlemez olur mu ama her şey onun sağlığı için canım. Eğer transfer tamamlandiysa hemen çıkacak mı yoksa gözetim altında mi kalacak?

Topuk kanını sağlık ocağı mı alacak sarılığa da sağlık ocağı bakıyor yoksa doğumdaki çocuk dr mu aynı anda iksii de kan almasın ☹️
Maalesefki saglık ocagı zorunlu topuk kanı alıyor😔bırazdan gıdecegım, hastane aldı halbukı. Sarılığa saglık ocagı bakmıyor, hastaneler bakıyor, aman allhım o sarılıga bakmak, bebişimin elınden kan aldılar damla damla 😔bileğini büküyolar mosmordu eli halaa mor🤧aglaya aglaya helak oldum hastanede.

X