Kendi doktorunada söyleye bilirsin canım ama bende 2 gün ağrım oldu sonrada 1 hafta yataktan yuvarlanarak kalkıyordum düşün çocuk ağlıyor ben kalkamıyorum Allah'tan o zamanlar eşim yardım ettiCanım bende yürüyorum inan, antibiyotikte içiyorum. Yarın sağlık ocağına gidicem bakalım onlar ne dicek
Benim aslında bayadır ikisi de şiş ama sağ ayağım 2 gündür sola göre çok daha şiş. Hellim baya tuzlu bir peynir iyi ki kesmişsinBenim sağ ayağım şişti 1 ay boyunca. Hellim yemeyi kestim ve çok su içtim. Geçti.
Vallahi kalkabilsem yuvarlanarakta kalkarım razıyım, eşim işte olmazsa o olursa teyzemin yardımı ile kalkıyorum ama ağlayarak o denli canım yanıyor.Kendi doktorunada söyleye bilirsin canım ama bende 2 gün ağrım oldu sonrada 1 hafta yataktan yuvarlanarak kalkıyordum düşün çocuk ağlıyor ben kalkamıyorum Allah'tan o zamanlar eşim yardım etti
Kıııız ana olmak da zormuşAnasına eziyet olsun diyebilmiyorum daha ana olmadım analar cevap verin kadına
Ay bilmiyorum daha bebemi tanıyamadım yahuBelki hala gazı vardır
Ah şu gaz sancılarıGazını çıkartsa bile bitmeyenler gazlar var bizde ve ya kaka yapamadığında
HahahahCanım gaz çıkarması hiç bitmiyor benimkilerin yani artık masajlara başladım çocuk bi ozon tabakasını delmediği kaldı bu nasıl osurmaktır bilmiyorumne içiyor da böylemoluyor mama + anne sütü veriyorum oysaki yani akşam 9 da bi başlıyor zart zurt şimdi kiraz çekirdeği kemeri aldım ısıtıp onu karnına koyuyorum 30 dk öyle uyutuyorum varya bir osuruyor sürekli ıkınarak şükür iyi geldi o kemer gaz damlası da kullanıyorum her beslenmede gaz çıkarıyorum alttan üstten ben rezene ve kimyon tüketiyorum gün içinde ama özellikle bir bebişimin gazı hiç bitmiyor
Canım kızarıklık başladıysa bence daha da ilerlemeden pişik kremi kullan. Ben öyle yaptım. Hamazinc diye bi krem var o baya iyi geldi günde 3 kere kullanabiliyormuşuz . Geçende poposunda küçük yara gibi bir şey olmuştu sürekli silmekten. O zaman da günde 3 defa Fito kullandım geçti çok şükür .Kızlar bişey sorcam.
Kızçem 2 saatte bir kaka yapıyor. Her bezi kakalı, popoda sureklı bi kaka. Demekki full mama yese daha çok yapacak, şaşırdım kaldım normalmi bu, pişik olcak, kızardı zaten popo şimdiden..
Bizde mesaideyiz yuvarlaniyozMesaide olan analara selam olsun
Dogurmayip yine de mesai de olanlar da sayılıyor muMesaide olan analara selam olsun
Hahaha kıyamam kıııızBizde mesaideyiz yuvarlaniyoz
Neeöy konfor mu o da neDogurmayip yine de mesai de olanlar da sayılıyor muAlya resmen her gece dayak atıyor bana hani bunların yeri daraliyordu yukardan vurdukça alttan da çıkacak gibi açıyor reflü mü diyim kaburga ağrısı mı efenime soyliyim sürekli çiş gelmesi mi yok kız siz daha konforlusunuz
Hahaha kıyamam kıııızkaç oldun kııız ne kadar kaldı
Neeöy konfor mu o da nekız bak o kadar haklısın ki evet hamilelikte ne çiş bitiyo ne ağrı . Ama tecrübeli bir ana olarak bilirsin ki yenidoğan ilk 40 gün tam bir survivor. Hayatta kalabilene aşk olsun
Hahahahahbak Alya içimde şuan böyle caaartt cuuurttt yırtıyor ben ki lohusaligi dibine kadar yaşadım 50 gün aralıksız ağlayan bir bebe ile ama şuan hamislik daha zor geliyor pirtlatmak istiyooomm
Yaa sorma çok sabirsizlaniyor teyzesi tık yok halaHahahahahGelmek için sabırsızlanan bir Alya kuş
HahahahhaYaa sorma çok sabirsizlaniyor teyzesi tık yok halabu gidişle ağzımdan dogurucam
37 oldum bugün dahaHahaha kıyamam kıııızkaç oldun kııız ne kadar kaldı
Neeöy konfor mu o da nekız bak o kadar haklısın ki evet hamilelikte ne çiş bitiyo ne ağrı . Ama tecrübeli bir ana olarak bilirsin ki yenidoğan ilk 40 gün tam bir survivor. Hayatta kalabilene aşk olsun
Bende aynısını yaşıyorum şuan kasıklarımda adet olcakmisim gibi bi his var vajinaya da bebek hareket edince baskı oluyor acıyor doulam en son su kesesinin baskısı dedi bebek kafasını ittirince kese baskı yapıyormuş yokluyor bebekler düzenli sanciyi bekliycez doğum içinYa su kasik agrisi ve vajinada baski sancidan sayiliyor mu
Benim on gün sürmüştü bu şekilde canım Allah yardımcın olsun benim de ortalama üç haftam kaldı başıma gelecekleri bildiğim için çok stresliyim çok geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin canımArkadaşlar 5 gün oldu sezeryan olalı halen ilk günkü gibi acı çekiyorum
Hergün sabah iğne vuruluyorum ama geceden başlıyor ağrı. Bu sabah yine sabah 5 de ağlaya ağlaya uyandım. Yürümek bile imkansız oluyor o derece. İğne vurulduktan sonra hafifliyor gün içerisinde normal parol plus içiyorum dayabılmıcak Bi ağrı olmuyo o zaman. 5 gündür halen bu denli acı olması normal mi hiç yaşayan var mı