2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Anladım kuzum bizimki tuttu çokta sevdi ama tekrar vermedim zayıf doğdu zaten enerji sarfetmesin onu çekicem diye 🤣 1 ayı geçsin biraz toparlasın hala aynı olursa ozaman vereceğim
Canım ben tam tersi emme refleksi zayıf olana verdim çenesi güçlensin diye küvezde öyle demişlerdi. Her geçen gün daha kuvvetli çekti

Benim on gün sürmüştü bu şekilde canım Allah yardımcın olsun benim de ortalama üç haftam kaldı başıma gelecekleri bildiğim için çok stresliyim çok geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin canım
Yaaa:KK43: herkes bu kadar sürmez diyor bende sanki yalan söylüyorum yani Bi tuhaf abartıyor gözüyle Baktıklarına eminim. Ama şuan bile ağrım var inşallah hafifler ne diyim :KK43:

Yarın sabah soracağım kuzum doktora ama öncesinde burada yaşayan varsa içim rahatlasın diye sorayım dedim 🙏🏻 ay inşallah benimki de doğum belirtisidir benim tansiyonum 12/8di bugün hep, yükselmedi o yüzden telaş yapmadım sabahı bekleyeyim dedim sormak için. Tuzu az tüketiyorum ben de. Son zamanlarda ayaklarım hep şiş ama 2 gündür sağ ayağım ve bacağım ekstra şiş diğerine göre bakalım zaten yakında doğum var inşallah geçecek artık çok yorucu oldu son zamanlarda her yerim ağrıyor doğursam vücudum rahatlayacak 🙏🏻
İnşallah güzel rahat doğumun olur canım artık senin cidden sabrın azalmıştır🙏🏻

Kıııız ana olmak da zormuş 🤣

Ay bilmiyorum daha bebemi tanıyamadım yahu 🤣 ama felaketti bugün 🫠

Ah şu gaz sancıları🫠🫠

Hahahah 😂 ayyy kıyamam kız çıkarsın valla çıkaramayınca sıkıntı . Bugün mahvetti bizi 😂 yahu ben bu çocuklu hayata ne zaman alışacağım merak ediyorum . Bi insan hem hayatına katılan yeni bıcırığa bu kadar aşık olup hem de önceki hayatını bu kadar özleyebilir mi 😅 duygu karmaşası yaşıyorum imdaaaaat 😅
Hiç sorma kız bende geçen iki bebeyi kontrole götürmüştük küveze koyacağımız gün haberimiz yoktu tabi eşime dedim sen 2 dk arabada bak çocuklara beni avm de bırak ben bi alışveriş yapayım hamile taytı giyiyorum hala götümden düşüyor 🤣 girdim kendime kıyafet makyaj malzemeleri aldım ay bi iyi geldi o 30 dk bana 🤣 koştur koştur yaptım ama yine de iyi hissettim yani 9 ay bir de ben hiç ayağa kalkmadı. Dışarı çıkamamıştım resmen eskiye döndüğümü hissettim. Sonra eve geldim bi saçımı boyadım. Çocuk dr sordum tabi doğal boya aldım zaten diplerim öyle bir akmış ki kulağımdan başlıyordu sarılık artık sadece uçlara sürdüm kendi saç rengimden ay bi iyi geldi o bana anlatamam gençleştim resmen 😅🙈 eşim o sıra çocuklara baktı ben saç boyarken saçım rahatladı bi

Kızlar gebeligimin ortalarında gece yatarken elim de uyuşukluk başlamıştı Dr sorduğumda sinir sıkışması olduğunu doğumdan kırk gün sonra geçeceğini söyledi ellerini hareket ettir dedi şuan gebeligin sonlarına yaklaşıyorum o kadar çok uyuşuyor ki elim el kemiklerim kol kemiklerim ağrıdan zonkluyor resmen sürekli masaj yapıyorum ama ayağa kalkmadikca geçmiyor ne çiş ne başka bir şey beni bunun kadar zorlamıyor benim gibi olan varsa nasıl başa çıkıyorsunuz şuan masajı elim zonkluyor ve uyuşuk diye zorla yazıyorum sıfır uyku🙄🙄🙄🙄

Yaaa:KK43: herkes bu kadar sürmez diyor bende sanki yalan söylüyorum yani Bi tuhaf abartıyor gözüyle Baktıklarına eminim. Ama şuan bile ağrım var inşallah hafifler ne diyim :KK43:
Sen kimseye bakma canım acıyı çeken bilir ben ilk doğum yaptığımda verilen ilaçlardan kendimi prensesler gibi hissediyordum üç günde toparlamistim ama ikinci gebeliğim de ki sezeryan kabusum olmuştu yürürken bile nefesim kesiliyordu ilaçlar ise yaramamisti ve bebeğim iki ay yaşadı sadece sen bebisine odaklan yanında öp kokla mis gibi şimdi bu üçüncü sezeryan olacak Allah'ım diyorum çabucak iyi olurum inşallah bir oğlum var çünkü eşim pasif ve her iş bana bakıyor rabbim hepimizin bebek bakımını doğumunu kolaylaştırsın inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏

Sen kimseye bakma canım acıyı çeken bilir ben ilk doğum yaptığımda verilen ilaçlardan kendimi prensesler gibi hissediyordum üç günde toparlamistim ama ikinci gebeliğim de ki sezeryan kabusum olmuştu yürürken bile nefesim kesiliyordu ilaçlar ise yaramamisti ve bebeğim iki ay yaşadı sadece sen bebisine odaklan yanında öp kokla mis gibi şimdi bu üçüncü sezeryan olacak Allah'ım diyorum çabucak iyi olurum inşallah bir oğlum var çünkü eşim pasif ve her iş bana bakıyor rabbim hepimizin bebek bakımını doğumunu kolaylaştırsın inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏
Oyyy zor zamanlar atlatmışsın, Allah tekrarlarını yaşatmasın. Bu sefer daha kolay olur inşallah senin için bol şans diliyorum sağlıkla al kucağına bebeğini

Nerdeyse bütün gün karın ağrısı çektim meğerse yalancı sancıymış çünkü uyuyabildim şimdi uyandım hiçbişeyim yok üzülüyorum artık ya demekki ağrı eşiğim çok düşük yalancı sancıları gerçek sanıyorum

Kızlar gebeligimin ortalarında gece yatarken elim de uyuşukluk başlamıştı Dr sorduğumda sinir sıkışması olduğunu doğumdan kırk gün sonra geçeceğini söyledi ellerini hareket ettir dedi şuan gebeligin sonlarına yaklaşıyorum o kadar çok uyuşuyor ki elim el kemiklerim kol kemiklerim ağrıdan zonkluyor resmen sürekli masaj yapıyorum ama ayağa kalkmadikca geçmiyor ne çiş ne başka bir şey beni bunun kadar zorlamıyor benim gibi olan varsa nasıl başa çıkıyorsunuz şuan masajı elim zonkluyor ve uyuşuk diye zorla yazıyorum sıfır uyku🙄🙄🙄🙄
Ellerimi yastık üzerinde yüksekte tutmayı dene canım

Yok takip edemedim düzensizdi çünkü sadece ara ara vuran bir ağrı gibiydi sertlik oluşup ağrıyordu en son yorulmuşum işte uykum geldi uyudum şimdi mesela hiç yok
Olsun kuzum hiç üzülme rahim kendini hazırlamaya başlamış demekki buda bir ilerleme 👍🏻 belli mi olur önümüzde ki gece belki gerçek kasılmaları tetikler bunlar ☺️

Bebişten sonra çok giremez oluyormuş insan, kızlar benim sütüm çok az geliyor üç kere sıksam bir damla geliyor anca ve bebek de doymuyor mecbur bugün mama aldım ama içim hiç rahat değil. Sizce sütüm artar mı 😞

• Beğen
Reactions: The
Olsun kuzum hiç üzülme rahim kendini hazırlamaya başlamış demekki buda bir ilerleme 👍🏻 belli mi olur önümüzde ki gece belki gerçek kasılmaları tetikler bunlar ☺️
İnşallah canım ilk gebeliğimde çok hızlı bir doğum yaşamıştım yine aynı deneyimim olur sandım galiba sonuna kadar beklicem bu sefer sağlıklı olsun da bekleriz herşey rabbimin elinde şu mübarek günlerde rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲

X