2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Oyyy canım sağlıklı kucağına aldın şükürler olsun evet kuzum demekki Atlas için benim için hayırlı olan sezeryan doğum. Hep hangisi hayırlısı ise o olsun diye dua ettim. Yaaa kıyamam uykusu falan nasıl canım gece uyuyor mu ? Kuzu senin genelmiydi spinal mi

Canım çocuk doktoru kime gidiyorsunuz? Bu kan grubu ve sarılık olayını yeni duydum bende. Benim 0+ oğlumun A+ bizde de biraz sarılık var ama çok ciddi değil şimdilik

canım ben genel oldum öyle istemiştim zaten serzeryana alınırken tansiyorum 19 lara çıktı o halde spinal de olamazdım diye düşünüyorum genelden çok memnun kaldım baş ağrısı bel ağrısı vs olmadı kahve içmem vs gerekmiyormuş spinalde olabiliyormuş galiba geneli tavsiye ederim ben sezeryan zorluğunu şimdi yaşıyorum idrara çıkarken dikiş yerimde baskı hissediyorum tahminen normal doğumlarda bisey yoktur organlarımın yerlerine indiğini de hissediyorum gazla :)) benim doktorum da çok iyi bir cerrah aynı zamanda onun da etksi diyorlar bir de iki gün sezeryande kalınmalı ilk günüm benim yok sezeryan ve tansiyon etksi :) sarhoş gibiydim tam leylaydım sürekli gülüyordum:) ertesi gün kendime geldim :) bebek zor valla kullanma kılavuzu yok :) dün doymuyor diye panikledim çünkü çok ağladı hemen bir kaç arkadasa yazdım mama verdim 20 cc gibi bisey hala kolostrım geliyor sağmaya yetecek sütüm yok sarılık 10 çıktı salı kontrol vae ama halimden çok memnunum ben eli ayağı düzgün olsun kulağı duysun gözü görsün diye hep dualar ettim kabul oldu gerisi hallolur inşallah ama suratı yamuk çıktı bu seferde kıyamam anne karnındaki pozisyondandır diyorlae yavaştan düzeliyor hiç korkma hemen git ol kavuş bebeğine :) rüya gibi göz açıp kapadığın an evindesin

canım ben acıbademde doğurdum zehir muamelesi resmen yapıyor adını bile anmıyorlar 3 saat yanımda hemsire alana kadar bekledi nerdeyse anne sütü dışında konuşma yok doktor da anne sütü devam dedi kontrol salı bakalım esas orada belli olacak ama dün 30 cc verdim mama çünkü çok ağladı saatlerce hiç anlamıyorum yeni doğan ağlar mı by kadae bir yeri mi acıyor ona korktum ağlamaya başlayınca hiç susmuyır neden acaba seninkinde var mı öyle bisey aç olsada şekeri düşer uyanamaz kullanma kılavuzu lazımmış bana :)

Çok güzel doğumun olmuş MaşAllah gözün aydın

Tarih tam netleşmedi ama beklerse 20-21 Mart ı bekleriz dedi dr. 15inde netleşecek tarih, ikinci sezeryanım olacak ama o kadar tedirginim ki Spinal öneriyor dr. ama hissetmekten çok korkuyorum.Var mı benim kadar panik halde bekleyen, bende mi bi sıkıntı var acaba

Birde acıbadem diyorsun bu kadar para alıyorlarbenimki ilk günler hep uyudu dedim çok sakin çocuğum var ama öyle diğilmiş mesela bu gün öğlen hep ağladı gazdan dolayı..hastanede bizde şeker düşmüştü ama kilo kaybıda vardı..kontrole gittikten sonra belli olucak sende canım

Kızlar yarım saattir kasıklarıma ağrı vuruyor oturamıyorum galiba bişeyler oluyor geçer mi yalancı sancı mı bilmiyorum ama baya baya hissettiriyor yine

Hayırlı olsun canım neden birden aldilar? Yarındı sanırım günün
Teşekkür ederim canim. Evet aslinda yarindi. Ama bende kan uyusmazligi oldugu için Dr hadi bu gun yapalim beklemeyelim dedi.

Reactions: The
Canım ben sadece gaz sancıları olduğunda sakinlesin diye veriyorum uyurken vermiyorum uyanıkken de vermiyorum ama ben artık şöyle düşünüyorum her çocuk farklıdır güvende hissediyosa sakınca görmüyorum tabiki bu benim fikrim

Kızlar bebeğimin hareketleri çok az ve güçsüz namazdan beridir böyle normalde kefir falan içince çok hareketleniyor 3 bardak içtim bana mısın demiyor sanki böyle 26-27. Haftadaki gibi güçsüz hareketleri ve az yani neden olabilir

Biraz gözlemle bakalım canım bazen benimki de çok uyuyor. Dikkat edemiyorum çok ama etsem eminim ben de takardim yani uzun uyuduğu ve az hareket ettiği oluyor. Tatlı falan da ye bir de öyle dene bakalım. Yeri daraldığı için de az hareket ediyor olabilir. Baktın düzelmiyor bir görünürsün doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…