Oyyy canım sağlıklı kucağına aldın şükürler olsuncanım hiç korkma sezeryandan zaten rüya gibi geçiyor ne oldu ne bitti neren acıdı nasıl ne zaman hepsi hersey herkes birbirine giriyor bebek ve sen oluyor bir anda hersey gerisi hayaldün eve çıktık hiç okuyamadım neler oldu herkes nasıl ama çok güzel şeyler Allah hepinize bebeği ile sağlıklı kavuşmayı nasip etsin eve gelince de mik mik başlıyorlae nasıl yeni doğan anlamadım benden cin
Oy canım sağlıklı güzel bir doğum olsun inşallahEvet canım yarın kısmetse
Canım çocuk doktoru kime gidiyorsunuz? Bu kan grubu ve sarılık olayını yeni duydum bende. Benim 0+ oğlumun A+ bizde de biraz sarılık var ama çok ciddi değil şimdilikKızlar bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı şükür doğum kilomuzu yakalamışız bir cm de uzamışızebe ufak sarılık var dedi ama cuma günü çocuk doktorumuz görecek inşallah artmamıştır birde size demiştim ya eşimle oğlumun kan uyuşmazlığı var diye meğer benimle oğlumun uyuşmazlığı varmış benim 0+ oğlumunda b+ sarılık uzun sürebilir dediler bakalım bizi ne bekliyor
Amin canım benim inşallahOy canım sağlıklı güzel bir doğum olsun inşallahgüzel haberlerini bekliyoruz yarın saat kaçta yatış
Peki canım bugün en son kaçta yemek yiyeceksin.Amin canım benim inşallah7 de yatış 8.45 te ameliyata alıcaklar canım.
canım ben genel oldum öyle istemiştim zaten serzeryana alınırken tansiyorum 19 lara çıktı o halde spinal de olamazdım diye düşünüyorum genelden çok memnun kaldım baş ağrısı bel ağrısı vs olmadı kahve içmem vs gerekmiyormuş spinalde olabiliyormuş galiba geneli tavsiye ederim ben sezeryan zorluğunu şimdi yaşıyorum idrara çıkarken dikiş yerimde baskı hissediyorum tahminen normal doğumlarda bisey yoktur organlarımın yerlerine indiğini de hissediyorum gazla :)) benim doktorum da çok iyi bir cerrah aynı zamanda onun da etksi diyorlarOyyy canım sağlıklı kucağına aldın şükürler olsunevet kuzum demekki Atlas için benim için hayırlı olan sezeryan doğum. Hep hangisi hayırlısı ise o olsun diye dua ettim. Yaaa kıyamam uykusu falan nasıl canım gece uyuyor mu ? Kuzu senin genelmiydi spinal mi
Gece 3 ten sonra yazmıştı kağıda doktor yemek ve su içmeyeceğimi. Yaklaşık 6 saat açlık oluyor.Peki canım bugün en son kaçta yemek yiyeceksin.
canım ben acıbademde doğurdum zehir muamelesi resmen yapıyor adını bile anmıyorlar 3 saat yanımda hemsire alana kadar bekledi nerdeyse anne sütü dışında konuşma yok doktor da anne sütü devam dedi kontrol salı bakalım esas orada belli olacak ama dün 30 cc verdim mama çünkü çok ağladı saatlerce hiç anlamıyorum yeni doğan ağlar mı by kadae bir yeri mi acıyor ona korktum ağlamaya başlayınca hiç susmuyır neden acabaKuzum 3 günlükse 30 CC ben veriyordum..biz hastaneden çıkarken kilo kaybı olduğu için doktor dedi her 2 saatten bir mama vericem hala öyle devam ediyorum ilk anne sütü sonra mama..anne sütünü arada ağlayınca bile veriyorum..Sana doktorlar anlatmadımı?bir tek anne sütüyle beslenen de var ama benimki doymuyor demekki sütüm kaliteli diğilmiş
Çok güzel doğumun olmuş MaşAllah gözün aydınkızlar ben bugün saat 21.00 gibi normal doğum yaptım. Benim gibi olanların merakını gidermek için şimdi doğumumu anlatacağım.
Biliyorsunuz ki benim bugün kontrolde suyum az çıktı ve doktor yatış verdi. Bebeğim de 40+0 haftaydı ve ne açılma ne sancı ne de bebek kanala inmişti. Ben normal doğumu çok istiyordum ve biraz canım sıkıldı çünkü kanala bile inmemiş normal doğum yapamam dedim. Her neyse saat 12 de yatış yapıldı suni sancı verildi hemen ve her saat başı nst çekilmeye gittim. İlk bir saatte ne sancı ne açılma yoktu sonraki bir saatte sancılar cihazda çıktı ama bende ağrı yoktu. Açılmam da 1 bile değildi. Sonraki bir saat biraz zor geçti sancılarım başladı açılmam 2 olmuştu. Böyle böyle derken sancılar gittikçe artmaya başladı dayanılmaz hale geldi, ama çok şükür ki sancılarım 4 oldu, sonra 6 oldu ve suyum geldi zaten. Ondan sonra sancılar tavan yapmaya başladı. Epidural istiyor musun diye sordular istemedim. 6-7 saatin sonunda açılma tamam oldu ve doktoru çağırdılar. Doktor geldiğinde bebeğin kafası görünüyordu, yarım saat kadar falan ıkındım ve sonra çok şükür bebeğim doğdu. O an rabbim öyle bi güç veriyor ki başka türlü acısı tarif edilemez. Kendinden geçiyor insan. Ama suni sancı ile hiç açılma olmadan da normal doğum yapılabileceğini Öğrenmiş oldum çok şükür. Bebeğim şuan yanımda ve maşallah emmeyi çok seviyorAma bir mememin ucu çok çıkmadı. Bir tanesini veriyorum o da biraz acıtıyor, inşallah bu süreci de atlatırız. Rabbim tüm mart annelerine kolay ve güzel bir doğum nasip etsin inşallah
Birde acıbadem diyorsun bu kadar para alıyorlarcanım ben acıbademde doğurdum zehir muamelesi resmen yapıyor adını bile anmıyorlar 3 saat yanımda hemsire alana kadar bekledi nerdeyse anne sütü dışında konuşma yok doktor da anne sütü devam dedi kontrol salı bakalım esas orada belli olacak ama dün 30 cc verdim mama çünkü çok ağladı saatlerce hiç anlamıyorum yeni doğan ağlar mı by kadae bir yeri mi acıyor ona korktum ağlamaya başlayınca hiç susmuyır neden acabaseninkinde var mı öyle bisey aç olsada şekeri düşer uyanamaz kullanma kılavuzu lazımmış bana :)
Teşekkür ederim canim. Evet aslinda yarindi. Ama bende kan uyusmazligi oldugu için Dr hadi bu gun yapalim beklemeyelim dedi.Hayırlı olsun canım neden birden aldilar? Yarındı sanırım günün
Canım ben sadece gaz sancıları olduğunda sakinlesin diye veriyorum uyurken vermiyorum uyanıkken de vermiyorum ama ben artık şöyle düşünüyorum her çocuk farklıdır güvende hissediyosa sakınca görmüyorum tabiki bu benim fikrimKızlar bebesine emzik tutturan var mı aranızda ? Sürekli emmek istiyor benim ki tok olsa da meme de kalmak istiyor çekiyor meme yoksa mızırdanıyor annem de memeyi verdi hemen tuttu. İyi mi yaptım korkuyorum etmezse emmesi azalırsa diye ?
Biraz gözlemle bakalım canım bazen benimki de çok uyuyor. Dikkat edemiyorum çok ama etsem eminim ben de takardim yani uzun uyuduğu ve az hareket ettiği oluyor. Tatlı falan da ye bir de öyle dene bakalım. Yeri daraldığı için de az hareket ediyor olabilir. Baktın düzelmiyor bir görünürsün doktoraKızlar bebeğimin hareketleri çok az ve güçsüz namazdan beridir böyle normalde kefir falan içince çok hareketleniyor 3 bardak içtim bana mısın demiyor sanki böyle 26-27. Haftadaki gibi güçsüz hareketleri ve az yani neden olabilir
Anladım canım, tekrar hayırlı olsunTeşekkür ederim canim. Evet aslinda yarindi. Ama bende kan uyusmazligi oldugu için Dr hadi bu gun yapalim beklemeyelim dedi.
Anasına eziyet olsun diyeEmen, gazı çıkan, altı temizlenen çocuk 2 saattir neden uyumaz ve ağlar
Belki hala gazı vardırEmen, gazı çıkan, altı temizlenen çocuk 2 saattir neden uyumaz ve ağlar