2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar biz dün taburcu olduk telefon elime almaya anca fırsatım oldu.Spinal ben de çok başağrısı yaptı dünden beri ayağa kalkınca ensemden başıma çok ağrı girio yatınca geçio kalkınca bidaha başlıo inşallah geçer tamamen Bebişte sarılık çıktı 11 di dün bol bol emzir çok besle dedi dr .kilosu da 3120 den 2810 a düştü sütüm az gelmiş demekki ilk günler .yarın kontrol var sarılık 15 üstü çıkarsa yatıracağız dedi inşallah değer düşer gerek kalmaz 2 saatte bir emzirme emzirme aralarında gaz çıkarma memede en az 1 saat tutuyorum uyursa zorla uyandırıp çokça beslemeye çalışıyorum. Göğüs yaraları için göğüs kalkanı efsane kesinlikle ne krem ne gümüş kapak alın bu kalkan hem akan sütleri ziyan etmio hem pamuk teması olmadan hava alıyo çok memnun kaldım tavsiye ederim. Hastaneye depent bosuna götürmeyin hasta bezi veriyolar çok da rahat ben büyük boy orkid götürdüm son gün onu taktım öyle aşırı kanama olmuo zaten.Biz de durumlar böyle şimdilik sarılık için dua edin bize anneler değerimiz düşsün kilomuz artsın

Maşallah canım aynı gün kurtulduk seninle ben spinal oldum ameliyat esnasında omuzlarıma kalbime çok ağrı girdi sonrasında hemen ağrıları hissetmeğim için emzirmek kolay oldu ama baş ağrısı fenaymış Yine de bebişe kavuşmak gece gündüz sadece onunla ilgilenmek harika Sarılık değeri kaç olunca yatış dedi sizin de bize 15 üstü olursa dedi 11 di dün yarın kontrol var tekrar bakılacak çok endişe ediyorum düşer mi sence

Kafaya takacağına bir nst çektir canım istersen

Kızlar spinal sonrası 3.gün başlayan baş boyun ağrısı ne zaman geçer sizce çok canım yanıyo ayağa kalkınca özellikle feci

Gözun aydın canım. Baş agrısını bende yaşamıştım bol bol kahve ıc ve yastıksız uzan Baska yapacak hıc bısı yok Bı hafta sonra kendılıgınden geciyor

Kızlar spinal sonrası 3.gün başlayan baş boyun ağrısı ne zaman geçer sizce çok canım yanıyo ayağa kalkınca özellikle feci
Çok üzgunum ilk dogumumda yaşadım. Bebegı emzirip alın dıyodum dayanılmayacak birsey. Seni o yuzden çok ıyı anlıyorum. Bu dogumumds da tek korkum aynı yan etkiyi yapmaz ıns. Anestezi uzmanının hatasından dolayı oluyo o durum

Gözun aydın canım. Baş agrısını bende yaşamıştım bol bol kahve ıc ve yastıksız uzan Baska yapacak hıc bısı yok Bı hafta sonra kendılıgınden geciyor
1 hafta mı sürüyor yatmak sadece iyi gelio ayağa kalkınca fena Keske genel anestezi olsaydm pisman oldum

Anestezi uzmanı beceremedi 3 kere denedi iğneyi farkı yerden zaten yaparken de canımı çok yaktı

1 hafta mı sürüyor yatmak sadece iyi gelio ayağa kalkınca fena Keske genel anestezi olsaydm pisman oldum
Anestezi uzmanı beceremedi 3 kere denedi iğneyi farkı yerden zaten yaparken de canımı çok yaktı
Evet canım maalesef ben serumlar yaptırdım bardak bardak Nescafe ama hıc bısı care olmadı sadece yastıksız dumduz uzanınca geciyordu. Tam Bı hafta surdu hiç gecmicek gibiydi ama geciyor. Çok zor Allah yardımcın olsun anestezi uzmanının hatası canım. Hava kaçırınca ıgne yaparken öyle yan etkı oluyomus maalesef

Yemek falan yedim az önce canım bekliyorum takipteyim böyle devam ederse gideceğim aslında hareket ediyor ama çokkk azz ve güçsüz vuruyor
Bende dün aynı oldum gittim nst çekildi bakıldı herşey iyi deyince rahatladım için rahat etsin istersen bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim

Emen, gazı çıkan, altı temizlenen çocuk 2 saattir neden uyumaz ve ağlar
Canım gaz çıkarması hiç bitmiyor benimkilerin yani artık masajlara başladım çocuk bi ozon tabakasını delmediği kaldı bu nasıl osurmaktır bilmiyorumne içiyor da böylemoluyor mama + anne sütü veriyorum oysaki yani akşam 9 da bi başlıyor zart zurt şimdi kiraz çekirdeği kemeri aldım ısıtıp onu karnına koyuyorum 30 dk öyle uyutuyorum varya bir osuruyor sürekli ıkınarak şükür iyi geldi o kemer gaz damlası da kullanıyorum her beslenmede gaz çıkarıyorum alttan üstten ben rezene ve kimyon tüketiyorum gün içinde ama özellikle bir bebişimin gazı hiç bitmiyor

Benim doktora hediye almıştım oda inceliğini göstermiş yine yarın dualarınızda unutmayın benle beraber giricek kızlarda vardı Rabb'im hepimize yardim etsin sağlıcakla alalım inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-10-18-40-33-039_com.instagram.android.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar sancılanıyorum karnım taş kesiliyor ama düzensiz .. belli bir aralığı süresi yok anlamadım gitti ya düzensiz olunca anlam ifade etmiyor demişti doktor zaten bekliyorum biraz merdiven çıktım acayip yoruldum

merhaba canım benim bebeğim de meme emiyor ama doymuyor sürekli ağlamaya başladı mama aldım ama ne kadar vereceğim anlamadım şimdi ne kadar vereyim ilk hazırlayış 60 cl 2 ölçek kaç defa
Cnm 30 cc 1 ölçek verılıyor ılk, bn halaa 30-40 cc verıyorum, bol bolda emzırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…