Benim doktorum kesinlikle ilişki yasak dedi şimdilik zaten yasak demeseydi bile ikimizde çok korkarız senelerdi tedavi al hem düşükler olunca hiç aklımızdan bile geçmiyorKızlar size birşey soracağımacaba hamileyken ilişkiye giriyor musunuz? İlk hamilelik öğrendiğimde önceki gün ilişki olmuştu doktora sormuştum tabi ki olabilir tehlike görürsek söylüyoruz ve son aylarda çok istemiyoruz demişti. Ama yine de aklımda soru işareti bu konu
10+6 Genelde ben uyumayı hiç sevmeyen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğim günden çok ufak uykum geliyordu ama inadına yatmıyordum sevmiyorum diyeBen ilk günden beri sürekli uyumak istiyorum hatta kahvaltıdan sonra uyumuşum şimdi uyandım yazıyorumkaç haftalık oldun
Aman sağlıklı olsun da bebişlerimizBenim doktorum kesinlikle ilişki yasak dedi şimdilik zaten yasak demeseydi bile ikimizde çok korkarız senelerdi tedavi al hem düşükler olunca hiç aklımızdan bile geçmiyor
Çocuğun annesine de bulaşmıştı kaşınıyordu. Mecbur temasliyim kaçış yok 3yasinda 2 yaşında çocuk mecbur temas ediliyor sen etmeden çocuk dokunuyorEl ayak hastalıgı daha cok cocuklarda görülen bir vakadır, ten teması yoluyla bulasıyor daha cok, oğlum bebekken bulasmıstı ona ama bizlere geçmiyor, siğil gibi kabarcıklar cıkıyor kasıntı vs oluyor pembe bir losyon var onu kullanınca kaşıntıda kalmıyor yanında dezenfektanla gez mümkün oldugunca temas etmen lazımsa çocuga eldiven kullan dilersen maskede takabilirsin bu kimseyı ilgilendirmez sonucta sen hamılesin ve kendıne dikkat etmek zorundasın
Amin hepimizi inşallah sağlıkla alalım kucağımızaHastalık konusunda bilgi sahibi değilim ne yazikki fakat eldiven maske kullanımı dışında sirke kullanabilirsiniz. Doğal dezenfekte için. Yıkamaya uygun yiyeceklerde gene sirke kullanabilirsiniz. Onun dışında çocuklara da sprey şişesine sirkeli su yapıp ellerine felan sıksan nasıl olur acaba bu mümkün olabilir mi bilmiyorum ama doğal çözüm olarak suan bu geldi.Mevlam yar yardımcın olsun. Rabbım görünen görünmeyen hastalıklardan belalardan korusun sizi
Benim doktorum da kızamıkçık hastalığına karşı bağışıklığımın çok yüksek olduğunu söyledi. Ama çok yaygın şu an Hatay da . Çocukların biri bitiyo biri başlıyorCanım test yap benim doktorum kızamıkçığa Karşı bağışıklığım olmadığını ve okul çağından uzak durmam gerektiğini söyledi hatta annelerinden bile
Aynen büyüyorlar minikler çok şükür bana doktorum dedi şimdilik kilo önemli diğil bende et tavuk sevmiyorum ne olucak bunun sonu biliyorumBen 4 kilo verdim her şeyden tiksiniyorum son zamanlarda da artık yediğimi de çıkarmaya başladım belki daha da kilo vermişimdir. Ama o kadar zayıflamama rağmen karnımda şişlik var muhtemelen bebiş artık yavaş yavaş kendini göstermeye başladı
O daha kötüymüş, ben severim normalde ama tiksinme oluştu kokusundan dolayı. Ben haftada bir de olsa zorluyorum kendimi protein için ama bu aralar çok iştahsızım zorla yiyorum bakalım şu haftalar geçsin rahatlarızAynen büyüyorlar minikler çok şükür bana doktorum dedi şimdilik kilo önemli diğil bende et tavuk sevmiyorum ne olucak bunun sonu biliyorum
Normalde tabi bende severim bende koku diğil sadece et tavuk yedikten sonra midem bulanıyor zorluyorum çok az ama sonra baya kötü oluyorumO daha kötüymüş, ben severim normalde ama tiksinme oluştu kokusundan dolayı. Ben haftada bir de olsa zorluyorum kendimi protein için ama bu aralar çok iştahsızım zorla yiyorum bakalım şu haftalar geçsin rahatlarız
Ben şimdiden 6 kilo aldım
Deprem bölgesinde yaşıyorum geceleri korkudan uyanıyorum ve uyuyamıyorum. Gündüz de uykucu gibi geziyorum10+6 Genelde ben uyumayı hiç sevmeyen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğim günden çok ufak uykum geliyordu ama inadına yatmıyordum sevmiyorum diyeama şimdi ne kadar sevmesem bile ayakta uyuyordum mesela dün bu gün biraz iyiyim
2-3 haftamız kaldı sonra rahatlayacağız inşallahNormalde tabi bende severim bende koku diğil sadece et tavuk yedikten sonra midem bulanıyor zorluyorum çok az ama sonra baya kötü oluyorum
Benim doktorum kanama olasılığı olduğu için yasakladı. Bir de devam eden vajinal fitil var, biraz da ondan dolayı yasak. Risk olmasa yasaklamıyorlar, herkesin durumuna göre karar veriyorlar sanırım.Kızlar size birşey soracağımacaba hamileyken ilişkiye giriyor musunuz? İlk hamilelik öğrendiğimde önceki gün ilişki olmuştu doktora sormuştum tabi ki olabilir tehlike görürsek söylüyoruz ve son aylarda çok istemiyoruz demişti. Ama yine de aklımda soru işareti bu konu
Allah yardımciniz olsun zaten normaldede hamileler iyi uyumuyor geceleri hep rüya görüyorumDeprem bölgesinde yaşıyorum geceleri korkudan uyanıyorum ve uyuyamıyorum. Gündüz de uykucu gibi geziyorum
Kızlar, ben bugün itibariyle 12. haftaya girdimMide bulantıları ve kusma azaldı, ama yorgunluk, mide ekşimesi, sancı ve şişkinlik aynen devam ediyor Çok şükür detaylı ultrason iyi çıktı fetal dna testim de bir haftaya belli olacak, onu beklemek ne zormuş Bu ara garip ağlamalarım ve ani sinirlenmelerim oluyor, size de oluyor mu? Hormonal mı değil mi, anlayamadım. Gece uyanıp ağlayıp geri yatıyorum, saat kurmuş gibi
Ay Amin bu detaylı ultrasonda iyi çıksa rahatlarım2-3 haftamız kaldı sonra rahatlayacağız inşallah
Ona daha çok yok muAy Amin bu detaylı ultrasonda iyi çıksa rahatlarım
Yanlış çıkıyor tahmin yapan kişinin de yanlış çıkmışHerkese merhabalar nub cinsiyet tahmini yapan biri var mı grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?