2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Benim doktorum kesinlikle ilişki yasak dedi şimdilik zaten yasak demeseydi bile ikimizde çok korkarız senelerdi tedavi al hem düşükler olunca hiç aklımızdan bile geçmiyor

Ben ilk günden beri sürekli uyumak istiyorum hatta kahvaltıdan sonra uyumuşum şimdi uyandım yazıyorum kaç haftalık oldun
10+6 Genelde ben uyumayı hiç sevmeyen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğim günden çok ufak uykum geliyordu ama inadına yatmıyordum sevmiyorum diyeama şimdi ne kadar sevmesem bile ayakta uyuyordum mesela dün bu gün biraz iyiyim

Çocuğun annesine de bulaşmıştı kaşınıyordu. Mecbur temasliyim kaçış yok 3yasinda 2 yaşında çocuk mecbur temas ediliyor sen etmeden çocuk dokunuyor

Amin hepimizi inşallah sağlıkla alalım kucağımıza

Canım test yap benim doktorum kızamıkçığa Karşı bağışıklığım olmadığını ve okul çağından uzak durmam gerektiğini söyledi hatta annelerinden bile
Benim doktorum da kızamıkçık hastalığına karşı bağışıklığımın çok yüksek olduğunu söyledi. Ama çok yaygın şu an Hatay da . Çocukların biri bitiyo biri başlıyor

Aynen büyüyorlar minikler çok şükür bana doktorum dedi şimdilik kilo önemli diğil bende et tavuk sevmiyorum ne olucak bunun sonu biliyorum

Aynen büyüyorlar minikler çok şükür bana doktorum dedi şimdilik kilo önemli diğil bende et tavuk sevmiyorum ne olucak bunun sonu biliyorum
O daha kötüymüş, ben severim normalde ama tiksinme oluştu kokusundan dolayı. Ben haftada bir de olsa zorluyorum kendimi protein için ama bu aralar çok iştahsızım zorla yiyorum bakalım şu haftalar geçsin rahatlarız

Normalde tabi bende severim bende koku diğil sadece et tavuk yedikten sonra midem bulanıyor zorluyorum çok az ama sonra baya kötü oluyorum

Deprem bölgesinde yaşıyorum geceleri korkudan uyanıyorum ve uyuyamıyorum. Gündüz de uykucu gibi geziyorum

Benim doktorum kanama olasılığı olduğu için yasakladı. Bir de devam eden vajinal fitil var, biraz da ondan dolayı yasak. Risk olmasa yasaklamıyorlar, herkesin durumuna göre karar veriyorlar sanırım.

Kızlar, ben bugün itibariyle 12. haftaya girdim Mide bulantıları ve kusma azaldı, ama yorgunluk, mide ekşimesi, sancı ve şişkinlik aynen devam ediyor Çok şükür detaylı ultrason iyi çıktı fetal dna testim de bir haftaya belli olacak, onu beklemek ne zormuş Bu ara garip ağlamalarım ve ani sinirlenmelerim oluyor, size de oluyor mu? Hormonal mı değil mi, anlayamadım. Gece uyanıp ağlayıp geri yatıyorum, saat kurmuş gibi

Ben de 11 .haftadayım. Dün bebişin ultrason fotoğrafına bakarken bir anda ayyy bu çok küçük ne ara büyüyecek diye ağladım hepimiz aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…