Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım inşallah sıkıntısız geçer bütün sürecimizErken oluyormuş sanki burda okuduğum kadarıyla yani çok kalsa bile onları sorunsuz atlatsak rahatlarız
Bende birkaç kez olmuştu bebek iyiydi ama benimki devamlı bir ağrı değildi gelip giden bir ağrıydıKızlar vajina girişinde ağrı sızı normal mi sizce ilk defa oldu bugun
Bir kere oldu bi 5 saniye kadar acı hissettim sonra geçti dün gitmiştim bende doktoraBende birkaç kez olmuştu bebek iyiydi ama benimki devamlı bir ağrı değildi gelip giden bir ağrıydı
Bana doktorum rahim genişliyor bağlar geriliyor normal demiştiBir kere oldu bi 5 saniye kadar acı hissettim sonra geçti dün gitmiştim bende doktora
Valla ben yiyebildiğim zaman karbonhidrat yiyorum. Ama abur cubur yemiyorumAbur cubur karbonhidrat yiyor musunuz?
Abur cubur yiyorum ama fazla diğil en çok bulantılarıma iyi geldiği için karbohidrad çok fazla zaten canım istemiyorAbur cubur karbonhidrat yiyor musunuz?
Karbonhidrat bende tüketiyorum ama abur cubur tüketmiyorum sadece tuzlu çubuk kraker o da mecbur kalırsam bulantılarımaAbur cubur karbonhidrat yiyor musunuz?
ben karnımı hiç çekemiyırum içime :)) istesemde çekemez oldum :)Ya ben eskiden beri göbeğimi sürekli içime çeken bir insanım. Alışkanlık olmuş arada hala çekiyorum
Ben tüketmiyorum karbonhidrat olarak da arada makarna ya da kaşarlı gözleme yiyorum ya da yemek yanı pilav ama çok sık değil. Ama bu aralar canım aşırı derecede kola istiyorAbur cubur karbonhidrat yiyor musunuz?
Ya aslında biz kendimizi çok sıkıyoruz zararlı yiyeceklerden uzak durmak lazım sadece mesela kolaama pilav makarnayla bir şey olmazki kilo fazlalığı olanlar ede bilir bunu ama mesela benim gibi zayıf olanlar bunuda yemesek her gün et yemekte olmuyorBen tüketmiyorum karbonhidrat olarak da arada makarna ya da kaşarlı gözleme yiyorum ya da yemek yanı pilav ama çok sık değil. Ama bu aralar canım aşırı derecede kola istiyor
Demek ki haftasıyla ilgili bir şey sizinki kaç haftalıkben karnımı hiç çekemiyırum içime :)) istesemde çekemez oldum :)
6 kiloyu nasıl aldın8+2 henüz
Yaaa ben de çok kilo almak istemiyorum . 12.haftaya gireceğiz yakında ama yavaş yavaş gelmeye başladı kilo6 kiloyu nasıl aldın
Zararlı diye değil benim çok sevmediğim şeyler o yüzden dedim ben yemekleri et ya da sebze fark etmez sade seviyorum bir yemeğin yanında pilav ya da makarna çok sevmiyorum ama eşimden dolayı yemeklerin yanında pilav ya da makarna hep oluyor ben yemeklerin yanında sadece yoğurt ya da salata seviyorum zararından değil işte alışkanlık boşuna zayıf değilim ve bu yüzden maalesef kilo alamıyorum pekYa aslında biz kendimizi çok sıkıyoruz zararlı yiyeceklerden uzak durmak lazım sadece mesela kolaama pilav makarnayla bir şey olmazki kilo fazlalığı olanlar ede bilir bunu ama mesela benim gibi zayıf olanlar bunuda yemesek her gün et yemekte olmuyor
Bende zayıfım ben ekmek normaldede fazla yemem ondan kilo alamıyorumama mesela geçen gün canım çips istedi ve yedim normalde çocuk düşünerken yemiyordum ama istedi canım ne edeyim geçen gün hastaneden çıkarken hamile kadın gördüm sigara içiyordu ben mesela kahve bile içmiyorum zararlı diye..ondan abur cubur canım isteyince çok çok az yiyorum hele makarna pilavı hiç yasaklamadım kendimeZararlı diye değil benim çok sevmediğim şeyler o yüzden dedim ben yemekleri et ya da sebze fark etmez sade seviyorum bir yemeğin yanında pilav ya da makarna çok sevmiyorum ama eşimden dolayı yemeklerin yanında pilav ya da makarna hep oluyor ben yemeklerin yanında sadece yoğurt ya da salata seviyorum zararından değil işte alışkanlık boşuna zayıf değilim ve bu yüzden maalesef kilo alamıyorum pek
Zaten hamileyken insanın canı gerçekten olmadık şeyler çekiyor ben zor tutuyorum kendimi kola içmemek için ama yarın eşime aldırıp bir yudum da olsa içeceğim nefsim körlenir en azından ben kahve sevmiyorum çay çok içiyordum onu da öğretmenliğe başlayınca alıştım arada onu da arıyorum ama günde 1 bardak açık olacak şekilde dedi doktorum. Bir de pilavla makarnayı ben de yasaklamadım ama dediğim gibi yemeklerin yanında sevemiyorum bir türlü ama arada yiyorum eşimin zoruylaBende zayıfım ben ekmek normaldede fazla yemem ondan kilo alamıyorumama mesela geçen gün canım çips istedi ve yedim normalde çocuk düşünerken yemiyordum ama istedi canım ne edeyim geçen gün hastaneden çıkarken hamile kadın gördüm sigara içiyordu ben mesela kahve bile içmiyorum zararlı diye..ondan abur cubur canım isteyince çok çok az yiyorum hele makarna pilavı hiç yasaklamadım kendime
Benim gibi 4 kilo ya da daha fazla kilo kaybeden hiç yok bizim bu grupta sanırım inşallah ben de alırım artık ama tiksinti ve bulantı henüz geçmedi inşallah ilerleyen haftalarda alırım ben deYaaa ben de çok kilo almak istemiyorum . 12.haftaya gireceğiz yakında ama yavaş yavaş gelmeye başladı kilo