- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Anladım canım.Benim bu kadar iştahım yok malesef hiç kilo almadım aksine 1 kilo verdimKanamadan sonra aldığım ilaçlar çok ödem yapıyor ve çok yüksek dozdalar hala azaltmadı çünkü kanama bölgesi az da olsa duruyor.bi geçse de ilaçları kessek düzelecek sanırım azcık. Bi de hiç hareketsiz tüm gün yiyorum
Umarım geçer sen de dene magnezyumuAnladım canım.Benim bu kadar iştahım yok malesef hiç kilo almadım aksine 1 kilo verdimBendede düşük riski olduğu için haraketsizim iğneler hala devam
Canım ben dün kontrolde normalde 9+1 hafta oldum ama bebeklerin biri 9+3 diğeri 9+4 çıktı şükür uyumlu ilerliyoruz ama doktor sapma olsa da olmazsa şuan bunların normal olduğunu söyledi seninde bence 12. Haftadan sonra düzene girer haftalarınCanım benim hala 7mm kan bölgesi var. Azaltmadı hiç. Her gün kalçadan iğne devamesteofem 2'de düştü sadece. 12. Haftada bitecek umarım benim de. Senin kaç haftalık oldu minikler. Ben 1 hafta geriden geliyorum 8+2 bugün.
Evet canım benimde artık bulantılarım baya azaldı onu fark ettim magnezyum rahim kasılmasını da biraz önleme özelliği varmış fark ettim zaten rahmim önceden dank içeride ip geriliyor gibi çekiştiriyorlardı sanki artık rahatladımAaaa ben çok mangezyum içtim son birkaç aydır belki ondan hiç midem bulanmadı
Üzülme canım hemşirem bana 4. Aydan sonra istesek de boğazımızı tutamayıp sürekli yemek yeme isteğinin olacağını söylediAnladım canım.Benim bu kadar iştahım yok malesef hiç kilo almadım aksine 1 kilo verdimBendede düşük riski olduğu için haraketsizim iğneler hala devam
Ben magezyum kullanıyorumUmarım geçer sen de dene magnezyumu
Ay İn şa Allah ya birde ben uzanınca midem bulanmıyor fazla kalkınca bulanıyorÜzülme canım hemşirem bana 4. Aydan sonra istesek de boğazımızı tutamayıp sürekli yemek yeme isteğinin olacağını söyledi
Bende özellikle ayaktayken öğürüyorum hep yatarken sadece ufak ufak bulanıyor ayaktayken nüksediyor neden acabaAy İn şa Allah ya birde ben uzanınca midem bulanmıyor fazla kalkınca bulanıyor
Ben ilk günden beri sürekli uyumak istiyorum hatta kahvaltıdan sonra uyumuşum şimdi uyandım yazıyorum2 gündür çok çok fazla uykum var yani ilk haftalardada vardır ama bu 2 gün inanılmaz fazla olmuş gözlerim kapanıyorgöbüşler ben sandımki gaz ama görüyorum hiçde öyle diğil oturarken daha çok belli oluyor bu Sende durumlar nasıl?kaçıncı haftadasın?
Canım kanama alanım varken estrofem neden kullanıyorsun ki? Östrojen kanamayı daha çok tetikliyor hatta kefir, lahana ve maydanoz dan yani kısaca östrojen içeren besinlerden de ilk 3 ay uzak durman gerekiyorCanım benim hala 7mm kan bölgesi var. Azaltmadı hiç. Her gün kalçadan iğne devamesteofem 2'de düştü sadece. 12. Haftada bitecek umarım benim de. Senin kaç haftalık oldu minikler. Ben 1 hafta geriden geliyorum 8+2 bugün.
Benim kanama alanlarından dolayı yasakKızlar size birşey soracağımacaba hamileyken ilişkiye giriyor musunuz? İlk hamilelik öğrendiğimde önceki gün ilişki olmuştu doktora sormuştum tabi ki olabilir tehlike görürsek söylüyoruz ve son aylarda çok istemiyoruz demişti. Ama yine de aklımda soru işareti bu konu
maşallah diyelimBen şimdiden 6 kilo aldım
Ben 4 kilo verdim her şeyden tiksiniyorum son zamanlarda da artık yediğimi de çıkarmaya başladım belki daha da kilo vermişimdir. Ama o kadar zayıflamama rağmen karnımda şişlik var muhtemelen bebiş artık yavaş yavaş kendini göstermeye başladıAnladım canım.Benim bu kadar iştahım yok malesef hiç kilo almadım aksine 1 kilo verdimBendede düşük riski olduğu için haraketsizim iğneler hala devam
Bana yasak demedi son gittiğim ama sormadımBenim kanama alanlarından dolayı yasak
O halde yasak değildir ama bence ilk üç ay dikkat etmek gerekiyor ya da ben biraz evhamlı olabilirimBana yasak demedi son gittiğim ama sormadımkanama Alanın yok dedi ama
En de evhamlıyım çok korkuyorumO halde yasak değildir ama bence ilk üç ay dikkat etmek gerekiyor ya da ben biraz evhamlı olabilirim
Aynen ya hep ayaktayken oluyorBende özellikle ayaktayken öğürüyorum hep yatarken sadece ufak ufak bulanıyor ayaktayken nüksediyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?