- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Maşallah canım hep sağlıkla ilerlesin inşallah ikizlerin ikisi de çok sağlıklı çok şükür. Senin ilaçların azar azar bitecek yormuyordur seni. Fitil kullanmıyor musun? Ben yatıyorum ama evde arada kalkıyorum mutfağa gidip kendi kahvaltımı hazırlıyorum o kadar ama daha fazlası değilacaba yeterli mi? Ve çoook su içiyorum ama ara sıra gerilme kasılma geliyor bana alt vücudumda acaba o mu kötü etkiliyor diye düşündüm, sen de geçenlerde yazmıştın öyle bişey, bende de var şimdiCanım ben dün kontrolde normalde 9+1 hafta oldum ama bebeklerin biri 9+3 diğeri 9+4 çıktı şükür uyumlu ilerliyoruz ama doktor sapma olsa da olmazsa şuan bunların normal olduğunu söyledi seninde bence 12. Haftadan sonra düzene girer haftaların estrofem benim de 4 den 3 e düştü Duphaston 3 den 2 ye düştü kalça iğnem 5 günde bir oluyordu hafta da bir olacağım bir gün oksapar iğne bir gün coraspirin dönüşümlü başladım kan kesem içeride kalmadığı için. Sürekli yarıp dinleniyor musun kanama alanı için istirahat çok önemli doktorum bana her gittiğimde kanama alanı varken sürekli üst üste evet dememe rağmen hep sordu sürekli yatıp su içiyor muyum diye teyitledi beni hep