Sanırım sende pıhtılaşma çıkmış ama bak çok şükür 10 haftaya kadar geldim çıktın şimdi bundan sonra doktorun dediklerini yap.Mesela ben kalb durması yaşadım ama benim testlerim temiz çıkmasına bakmayarak bunu yaşadım ve pıhtılaşmam olmamasına bakmayarak her yerim iğnelerden mosmor doktor hiç demiyor ne zaman bence doktorun dediklerini yapmak lazım.Cevaplarınız için tesekkur edıyorum kızlar
Bn kalp durması yaşamadım, 3 kımyasal yasadım üst üste, belkide sağlıksız yumurta yada sperm dıye düşündüm, pıhtılaşmadan dolayıda olabılır tabii
Pıhtılaşma varsa bu haftaya kdr bıle gelmem mucize sanırım
Dün oksapara ve coraspine başladım kızlar, sanırım sık sık kontrollere cagırır artık, hemorojik kistımde var cunku,
Kan sulanınca insallah kisti beslemez
P. Tesi farklı bi doktora gıdecegım
Canım bende tüp bebek yapmıştım ama hiç kilo almadım o zaman sen baya kilo almışsın..doktorun ne diyor kilo konusunda?Ben şimdiden 6 kilo aldım
Sona kadar yazamadım yani doktorum hiç demiyor ne zaman durdurucak iğnelerimiSanırım sende pıhtılaşma çıkmış ama bak çok şükür 10 haftaya kadar geldim çıktın şimdi bundan sonra doktorun dediklerini yap.Mesela ben kalb durması yaşadım ama benim testlerim temiz çıkmasına bakmayarak bunu yaşadım ve pıhtılaşmam olmamasına bakmayarak her yerim iğnelerden mosmor doktor hiç demiyor ne zaman bence doktorun dediklerini yapmak lazım.
İlaçları ne zaman kesecekmişsin canım ben sordum benim doktorum dozları azaltmaya başladı 12. Hafta da tamamen hepsini bırakıyoruz dediUmarım ödemdirbenim doktorum da dedi ödem bu ilaçları kesince azalır diye
Merhabaa ben de yaptirmayi dusunuyorum genoks veya genetikse, genetikse daha iyi gibi ama genoks ankarada diye ona yaptirmam daha kolay olur diye dusundumKızlar bu fetal dna testini yaptırmayı düşünen var mı aranızda. Ben panaroma ve genox arasında çok kararsızım. Genox 11.haftayı bekle kan iyice karışsın sorun olmasın dedi panaroma 8 hafta bile yeter bizim için dedi kafam karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz
Hastalık konusunda bilgi sahibi değilim ne yazikki fakat eldiven maske kullanımı dışında sirke kullanabilirsiniz. Doğal dezenfekte için. Yıkamaya uygun yiyeceklerde gene sirke kullanabilirsiniz. Onun dışında çocuklara da sprey şişesine sirkeli su yapıp ellerine felan sıksan nasıl olur acaba bu mümkün olabilir mi bilmiyorum ama doğal çözüm olarak suan bu geldi.Kızlar merhaba bı sorum olacak deprem bölgesinde yaşıyorum. Özel egitim öğretmeniyim dolayısıyla bebekler ve küçük çocuklarla çalışıyorum biliyorsunuz ki hijyen problemi oluyor miniklerde ister istemez .Son dönemlerde el ayak hastalığı denilen bulaşıcı bı hastalık peydah oldu ve tedavisi de yok internetten araştırdığımda ilk üç ayda düşüğe sebep olabileceği yazıyor hamilelere bulaştığı takdirde çok endişeliyim aileler de çok bilinçsiz ellerinde kabarmalar var çocukların doktora götürdünüz mü diyorum hayır bı şey olmaz yanıtı alıyorum iş yerimle de bu sıkıntıyı paylaştım ve bı şeyler yayınladılar bununla ilgili ama yeterli değil napabilirim bununla ilgili ya da başına gelen oldu mu atlattiniz mi ?
Şubat 2024 grubunda biri var canım oraya sor istersenHerkese merhabalar nub cinsiyet tahmini yapan biri var mı grupta
Teşekkür ederimmŞubat 2024 grubunda biri var canım oraya sor istersen
Benim bu kadar kalkamayacak ağrım olmuyor. Rahatsız edici ağrılarım oluyor ama kalkamayacak kadar değil. Daha başında ağrılar oluyor bizde bu kadar. Kilo alıp bebek ağırlaşınca daha fazla olur gibi geliyor bana. Bir sonraki randevunda doktora söyle canım hamilelere magnezyum falan veriyolarmış. Ağrıları hafifletir diyorlar. Hem gebelikte bebek gelişimine, uykusuzluğa, kabızlığa falan da iyi geliyormuş magnezyum. Ben gittiğimde sorucam. Birkaç tane magnezyum önerisi gördüm buralarda ama doktora sormadan almak istemedim.Bu ağrı hep devam edecek mi benim sadece gece yattığım da ağrıyla uyanıyorum sabah 1 saat falan sürüyor yataktan zor kalkıyorum her gece aynı şuan 1 haftadıryani sabah uyandığım da sanki belim kopmuş gibi tekrarda uyumak zor oluyor hareket etmekte sonra kalkınca gün içinde geçiyor hiç problem yok
Evet magnezyum benim ağrılarıma bulantılarıma bile iyi geldi artık midem eskisi gibi bulanmıyor zaten magnezyum eksikliği de bulantı yaparmış şuan eskisi gibi değil şükür kramplar ağrılar da geçtiBenim bu kadar kalkamayacak ağrım olmuyor. Rahatsız edici ağrılarım oluyor ama kalkamayacak kadar değil. Daha başında ağrılar oluyor bizde bu kadar. Kilo alıp bebek ağırlaşınca daha fazla olur gibi geliyor bana. Bir sonraki randevunda doktora söyle canım hamilelere magnezyum falan veriyolarmış. Ağrıları hafifletir diyorlar. Hem gebelikte bebek gelişimine, uykusuzluğa, kabızlığa falan da iyi geliyormuş magnezyum. Ben gittiğimde sorucam. Birkaç tane magnezyum önerisi gördüm buralarda ama doktora sormadan almak istemedim.
Hangi magnezyumu kullanıyorsun canımEvet magnezyum benim ağrılarıma bulantılarıma bile iyi geldi artık midem eskisi gibi bulanmıyor zaten magnezyum eksikliği de bulantı yaparmış şuan eskisi gibi değil şükür kramplar ağrılar da geçti
El ayak hastalıgı daha cok cocuklarda görülen bir vakadır, ten teması yoluyla bulasıyor daha cok, oğlum bebekken bulasmıstı ona ama bizlere geçmiyor, siğil gibi kabarcıklar cıkıyor kasıntı vs oluyor pembe bir losyon var onu kullanınca kaşıntıda kalmıyor yanında dezenfektanla gez mümkün oldugunca temas etmen lazımsa çocuga eldiven kullan dilersen maskede takabilirsin bu kimseyı ilgilendirmez sonucta sen hamılesin ve kendıne dikkat etmek zorundasınKızlar merhaba bı sorum olacak deprem bölgesinde yaşıyorum. Özel egitim öğretmeniyim dolayısıyla bebekler ve küçük çocuklarla çalışıyorum biliyorsunuz ki hijyen problemi oluyor miniklerde ister istemez .Son dönemlerde el ayak hastalığı denilen bulaşıcı bı hastalık peydah oldu ve tedavisi de yok internetten araştırdığımda ilk üç ayda düşüğe sebep olabileceği yazıyor hamilelere bulaştığı takdirde çok endişeliyim aileler de çok bilinçsiz ellerinde kabarmalar var çocukların doktora götürdünüz mü diyorum hayır bı şey olmaz yanıtı alıyorum iş yerimle de bu sıkıntıyı paylaştım ve bı şeyler yayınladılar bununla ilgili ama yeterli değil napabilirim bununla ilgili ya da başına gelen oldu mu atlattiniz mi ?
Kanamadan sonra aldığım ilaçlar çok ödem yapıyor ve çok yüksek dozdalar hala azaltmadı çünkü kanama bölgesi az da olsa duruyor.Canım bende tüp bebek yapmıştım ama hiç kilo almadım o zaman sen baya kilo almışsın..doktorun ne diyor kilo konusunda?
Burada bir kaç başlıkta yazdım danıştım kişilere genel de orzax ocean extramag aldım tabi buradan fikir aldıktan sonra vitaminin resimini doktoruma gönderdim uygun alıp günde 1 kez kullanabilirsin dedi sonra içmeye başladım iyi ki başlamışım meğer tüm dersim magnezyum eksikliğiymiş belirti dediğim her şeyi tetiklemiş bendeHangi magnezyumu kullanıyorsun canım
Canım benim hala 7mm kan bölgesi var. Azaltmadı hiç. Her gün kalçadan iğne devamİlaçları ne zaman kesecekmişsin canım ben sordum benim doktorum dozları azaltmaya başladı 12. Hafta da tamamen hepsini bırakıyoruz dedi
Aaaa ben çok mangezyum içtim son birkaç aydır belki ondan hiç midem bulanmadıEvet magnezyum benim ağrılarıma bulantılarıma bile iyi geldi artık midem eskisi gibi bulanmıyor zaten magnezyum eksikliği de bulantı yaparmış şuan eskisi gibi değil şükür kramplar ağrılar da geçti
Canım test yap benim doktorum kızamıkçığa Karşı bağışıklığım olmadığını ve okul çağından uzak durmam gerektiğini söyledi hatta annelerinden bileKızlar merhaba bı sorum olacak deprem bölgesinde yaşıyorum. Özel egitim öğretmeniyim dolayısıyla bebekler ve küçük çocuklarla çalışıyorum biliyorsunuz ki hijyen problemi oluyor miniklerde ister istemez .Son dönemlerde el ayak hastalığı denilen bulaşıcı bı hastalık peydah oldu ve tedavisi de yok internetten araştırdığımda ilk üç ayda düşüğe sebep olabileceği yazıyor hamilelere bulaştığı takdirde çok endişeliyim aileler de çok bilinçsiz ellerinde kabarmalar var çocukların doktora götürdünüz mü diyorum hayır bı şey olmaz yanıtı alıyorum iş yerimle de bu sıkıntıyı paylaştım ve bı şeyler yayınladılar bununla ilgili ama yeterli değil napabilirim bununla ilgili ya da başına gelen oldu mu atlattiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?