2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Sanırım sende pıhtılaşma çıkmış ama bak çok şükür 10 haftaya kadar geldim çıktın şimdi bundan sonra doktorun dediklerini yap.Mesela ben kalb durması yaşadım ama benim testlerim temiz çıkmasına bakmayarak bunu yaşadım ve pıhtılaşmam olmamasına bakmayarak her yerim iğnelerden mosmor doktor hiç demiyor ne zaman bence doktorun dediklerini yapmak lazım.

Sona kadar yazamadım yani doktorum hiç demiyor ne zaman durdurucak iğnelerimi

Kızlar merhaba bı sorum olacak deprem bölgesinde yaşıyorum. Özel egitim öğretmeniyim dolayısıyla bebekler ve küçük çocuklarla çalışıyorum biliyorsunuz ki hijyen problemi oluyor miniklerde ister istemez .Son dönemlerde el ayak hastalığı denilen bulaşıcı bı hastalık peydah oldu ve tedavisi de yok internetten araştırdığımda ilk üç ayda düşüğe sebep olabileceği yazıyor hamilelere bulaştığı takdirde çok endişeliyim aileler de çok bilinçsiz ellerinde kabarmalar var çocukların doktora götürdünüz mü diyorum hayır bı şey olmaz yanıtı alıyorum iş yerimle de bu sıkıntıyı paylaştım ve bı şeyler yayınladılar bununla ilgili ama yeterli değil napabilirim bununla ilgili ya da başına gelen oldu mu atlattiniz mi ?

Merhabaa ben de yaptirmayi dusunuyorum genoks veya genetikse, genetikse daha iyi gibi ama genoks ankarada diye ona yaptirmam daha kolay olur diye dusundum

Kızlar 11+1 olduk ve inanılmaz göğüs sancım var benim ya. Ama adet gecikmesinde başladı yeni bir durum değil ve o zamanlardan beri çekiyorum. Aşırı büyüdüler şok içersinde aynada kalakalıyorum sizler de durum nasıl

Hastalık konusunda bilgi sahibi değilim ne yazikki fakat eldiven maske kullanımı dışında sirke kullanabilirsiniz. Doğal dezenfekte için. Yıkamaya uygun yiyeceklerde gene sirke kullanabilirsiniz. Onun dışında çocuklara da sprey şişesine sirkeli su yapıp ellerine felan sıksan nasıl olur acaba bu mümkün olabilir mi bilmiyorum ama doğal çözüm olarak suan bu geldi. Mevlam yar yardımcın olsun. Rabbım görünen görünmeyen hastalıklardan belalardan korusun sizi

Benim bu kadar kalkamayacak ağrım olmuyor. Rahatsız edici ağrılarım oluyor ama kalkamayacak kadar değil. Daha başında ağrılar oluyor bizde bu kadar. Kilo alıp bebek ağırlaşınca daha fazla olur gibi geliyor bana. Bir sonraki randevunda doktora söyle canım hamilelere magnezyum falan veriyolarmış. Ağrıları hafifletir diyorlar. Hem gebelikte bebek gelişimine, uykusuzluğa, kabızlığa falan da iyi geliyormuş magnezyum. Ben gittiğimde sorucam. Birkaç tane magnezyum önerisi gördüm buralarda ama doktora sormadan almak istemedim.

Evet magnezyum benim ağrılarıma bulantılarıma bile iyi geldi artık midem eskisi gibi bulanmıyor zaten magnezyum eksikliği de bulantı yaparmış şuan eskisi gibi değil şükür kramplar ağrılar da geçti

El ayak hastalıgı daha cok cocuklarda görülen bir vakadır, ten teması yoluyla bulasıyor daha cok, oğlum bebekken bulasmıstı ona ama bizlere geçmiyor, siğil gibi kabarcıklar cıkıyor kasıntı vs oluyor pembe bir losyon var onu kullanınca kaşıntıda kalmıyor yanında dezenfektanla gez mümkün oldugunca temas etmen lazımsa çocuga eldiven kullan dilersen maskede takabilirsin bu kimseyı ilgilendirmez sonucta sen hamılesin ve kendıne dikkat etmek zorundasın

Canım bende tüp bebek yapmıştım ama hiç kilo almadım o zaman sen baya kilo almışsın..doktorun ne diyor kilo konusunda?
Kanamadan sonra aldığım ilaçlar çok ödem yapıyor ve çok yüksek dozdalar hala azaltmadı çünkü kanama bölgesi az da olsa duruyor. bi geçse de ilaçları kessek düzelecek sanırım azcık. Bi de hiç hareketsiz tüm gün yiyorum

Hangi magnezyumu kullanıyorsun canım
Burada bir kaç başlıkta yazdım danıştım kişilere genel de orzax ocean extramag aldım tabi buradan fikir aldıktan sonra vitaminin resimini doktoruma gönderdim uygun alıp günde 1 kez kullanabilirsin dedi sonra içmeye başladım iyi ki başlamışım meğer tüm dersim magnezyum eksikliğiymiş belirti dediğim her şeyi tetiklemiş bende

İlaçları ne zaman kesecekmişsin canım ben sordum benim doktorum dozları azaltmaya başladı 12. Hafta da tamamen hepsini bırakıyoruz dedi
Canım benim hala 7mm kan bölgesi var. Azaltmadı hiç. Her gün kalçadan iğne devam esteofem 2'de düştü sadece. 12. Haftada bitecek umarım benim de. Senin kaç haftalık oldu minikler. Ben 1 hafta geriden geliyorum 8+2 bugün.

Aaaa ben çok mangezyum içtim son birkaç aydır belki ondan hiç midem bulanmadı

Canım test yap benim doktorum kızamıkçığa Karşı bağışıklığım olmadığını ve okul çağından uzak durmam gerektiğini söyledi hatta annelerinden bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…