2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ya ben de evham yapıyorum, akıntılarım vardı durdu mide bulantım devam ediyor ama yine de kalp atışı durur mu acaba diye korkuyor insan

Evet son 2 dozum kaldi istanbulda yasiyorsaniz eczane onerebilirim her gittigimde vardi ords
İstanbulda değilim ama eczanenin ismini verebilirseniz aldırmaya çalışayım abim istanbulda yaşıyor. İntralipid diye soruyorum depolarda bile yok diyolar acaba yanlış mı soruyorum

İstanbulda değilim ama eczanenin ismini verebilirseniz aldırmaya çalışayım abim istanbulda yaşıyor. İntralipid diye soruyorum depolarda bile yok diyolar acaba yanlış mı soruyorum
Clinoleic serum diyede geciyor recetemde o yaziyordu benim hastane yakinlarindaki eczanelerde oluyor genelde Pendik Yuzyil hastanesinin yaninda yasam eczanesi var ben orda buldum hep

Allah razı olsun intralipid dediğim için bulamıyordum demek ki dimi
Olabilir belki gercek ismi budur ben direkt recete ile aldigim icin hic oyle sorun yasamadim insallaaaah sizde hemen bulursunuz siz ne zamana kadar kullanicaksiniz

Ben Sinop tayim burdan gitcem de iyi mi birde muayene ücretleri nasıl
Samsun uzak olduğu için ben de Bafrayi tercih ettim Bafradaki tek özel hastane ve şu an tek kadın doğum doktoru var.Henüz iki kere gittim yorum yapmak için erken ama beni rahatsız eden bir durum olmadı zaten başka seçenek de yok mecbur oraya gitcem.Muayene ücreti 575 TL sanırım

Medibafra ya bende baktım ama uzaklık olarak 25 dk gösteriyordu atakum ile. Medical parkı tercih ettim. Bakalım nasıl olacak acil Bi durumda ambulans bulunur mu vs kafamda deli sorular

Aa şimdi baktım da haftalarimizda yakınmış bende 6+2 benim de devlet hastanesinde randevum var yarın
Geçen hafta devlet hastanesindeydim Oktay doktora çok asabi sinirlidir dediler korktum ona gitmedim M ile başlayan Bi kadın vardı adını hatırlamadım şimdi ona gittim ama işte kan testleri vs onları yaptırmak için. Düzenli kontrol için samsuna devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…