Lekelenmeden bir gün önce kanda öğrenmiştim cnm. Transferin 8'inci günü test yaptımMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum eğer hatırlıyorsanız lekelenmeden kaç gün sonra gebeliğiniz ortaya çıktı kanda veya kasette söyleyebilir misiniz birde sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularınız
Anladım teşekkür ederimLekelenmeden bir gün önce kanda öğrenmiştim cnm. Transferin 8'inci günü test yaptım
Lekelnmeden 2 3 gün sonra idrar testinde öğrenip sonra inanmayıp sabah tekrar idrar testi ve sonrasında 2 kere kan tahliliyle öğrendim çünkü femara ve çatlatma iğnesi olmstm catlatma iğnesi ilk 10 gün pozitif çıkarıyormuş çünkü testte 4 test sonrası ikna olmuştum eğer yanıt alamasaydk tüp bebek tedavisi yapialckti benim şükür gerek kalmafiMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum eğer hatırlıyorsanız lekelenmeden kaç gün sonra gebeliğiniz ortaya çıktı kanda veya kasette söyleyebilir misiniz birde sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularınız
Yaklaşık 20 gündür devam ediyor ve 20 gündür progestan fitil kullanıyorum daha leke dün kesildi. Fitili de vajinal kullanmanız gerekiyor adedini doktorun söylemesi lazım ben başta sabah 1 aksam 1 başladım kesilmesine sabah 2 öğlen 2 aksam 2 kullandım. Fitili de yaptıktan sonra 2 3 saat kadar hiç ayağa kalkmamaniz lazımNe kadar zaman oldu sizin peki sizde ilaç kullandınız mı
Şükür Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin uzun ömür versin inşallahLekelnmeden 2 3 gün sonra idrar testinde öğrenip sonra inanmayıp sabah tekrar idrar testi ve sonrasında 2 kere kan tahliliyle öğrendim çünkü femara ve çatlatma iğnesi olmstm catlatma iğnesi ilk 10 gün pozitif çıkarıyormuş çünkü testte 4 test sonrası ikna olmuştum eğer yanıt alamasaydk tüp bebek tedavisi yapialckti benim şükür gerek kalmafi
Bu haftalarda cinsiyet öğrenılmez kiCinsiyet öğrenenler varmi aranızda kaçıncı haftalarda öğrendinz
Bende biliyorum da ilk sayfada şimdiden cinsiyet sayilarinda artış var o yüzden sordum bende kızımı 16.haftada öğrenmiştim merak ettiğim için sordumBu haftalarda cinsiyet öğrenılmez ki
Millet daha yeni yeni kalp atışını duyuyor
Daha bebeği göremeyenler var
Cinsiyet 13. Haftadan itibaren belli oluyor
Devlette 7+4 de bana da aynısını dediler ben bebek falan göremiyorum dedi doktor ve ben özelde 1 hafta öncesi bebeği görmüştüm. Alttan muayene etmesini isteyebilirsiniz daha net gözükürŞimdi çıktım sen hamile olduğuna emin misin dedi bana şaka gibi dış gebelik olabilir diyo ultrason fotoğrafını gösterdim elimdeki ben böyle bir kese görmedim dedi bana idrara sıkışık değilim ondan mı böyle gözüktü acaba öğle arasindan sonra tekrar bakacak
2 gün önce devletteki kadın dogumcu 16 mm kese gördü bugün radyoloji ultrasona yönlendirdi ağrın kanaman varmı diyo hiçbir sorunum yok çok şükür kese gelişimi gayet güzel günde 1 mm büyüme var en iyisi özele devam etmek nerden geldim pişman oldum cidden en kotu alttan bakın dicem artık yapacak birşey yokDevlette 7+4 de bana da aynısını dediler ben bebek falan göremiyorum dedi doktor ve ben özelde 1 hafta öncesi bebeği görmüştüm. Alttan muayene etmesini isteyebilirsiniz daha net gözükür
karından mı baktı? korkmuyosanız vajinal baktırın bence benim de karından çok zor görünüyo hala2 gün önce devletteki kadın dogumcu 16 mm kese gördü bugün radyoloji ultrasona yönlendirdi ağrın kanaman varmı diyo hiçbir sorunum yok çok şükür kese gelişimi gayet güzel günde 1 mm büyüme var en iyisi özele devam etmek nerden geldim pişman oldum cidden en kotu alttan bakın dicem artık yapacak birşey yok
Evet karından en son çare bakılacak başka çare yokkarından mı baktı? korkmuyosanız vajinal baktırın bence benim de karından çok zor görünüyo hala
Kuzucum lütfen sakin olMerhaba kızlar.Malesef çok burdan uzak duramadım ve Ocak annelerini okuyunca birisi orda yorum yapmış mide bulantısı olmamış her 2 gebeliğinde ve düşük olmuş sonucu ve şimdiki hamileliğinde mide bulantısı olduğu için sağlıklı devam ediyor..tabi her kes onu bu yorum için suçladı ama kadının hiç umrunda diğil ama onun sayesinde bu gün doktora gidicem kaç gündür mide bulantım yok sanki hiç hamile diğilim..ikinci çocuk olsaydı umrumda olmazdı böyle saçma sapan yorumlar ama ilk olunca ve düşüklerim olduğum için resmen yerlerdeyim..aslında ayın ortası gitmeliydim çok korku var içimde