2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Arkadaşlar aranızda antalya da olup özelde memnun kalıp önerebileceğiniz doktor var mi
Ahmet Yaman diye bir doktor var tam olarak şuan nerde bilmiyorum Konya’nın em gözde doktoruydu bir zamanlar gittiğine çok üzüldük en son Akdeniz üniversitesi hastanesinde olduğunu duydum hatta konyadan sırf onun İçin eşimle antalyaya gelmeyi planlıyoruz inşallah. Araştırın derim beni de kendisi doğurtmuş annemde çok memnundu

Cnm gecmiş olsun
İnsan başına hersey gelıyor
Bnce yine çalışmalara başlayınca için serinleyecektir
Kuzum uzun bir zaman ara verip herşeyi araştırcam inşallah. Genetiğe gitcem Artık beni kendi şehrimdeki doktorlar tatmin etmiyor Antalya yaşadığım yere 1,5 saat ordan devam etcem . Herşeyin hayırlısı çok sağolasın

Arkadaşlar aranızda antalya da olup özelde memnun kalıp önerebileceğiniz doktor var mi
Bende antalyada yaşıyorum. İki kızımda da Ertuğrul akdaşa gidiyordum. Çok memnundum. Ama şimdi başka hastaneye vitaleye geçmiş. O hastanede pek iyi değil diyorlar. Şuan şehir dışındayım bakalım dönünce duruma göre karar vericem bende

Şimdi söylediğiniz doktoru bende merak edip netten baktım sanırım şuan Antalya ilçesi manavgatta kendisi öyle yazıyor

Şimdi söylediğiniz doktoru bende merak edip netten baktım sanırım şuan Antalya ilçesi manavgatta kendisi öyle yazıyor
Bir arkadaşım rahim de perde olmasına rağmen gebe kalmıştı erken doğum riski vardı doktorlar anlayamıyordu derdini çok sorunlu geçiyordu hamileliği en son o doktor anladı ve doğumu zamanına kadar erteledi . Çok sağlık oğlu oldu. Sürekli gebelik kaybı yaşayan bi tanıdığımda onun vesilesi ile ikizlerini dünyaya getirip sorunsuz hamilelik geçirdi. Çok güzel örnekler bıraktı aklıma çok istiyorum kendisiyle görüşmeyi en kısa süre de inşallah gitcem

Ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim güç kuvvet versin. Ama bazen şer gibi görünen her şeyde bir hayır vardır. İnşallah çok kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur

Devlette çok mükemmel doktorlar var ama sıra bulmak imkansız gibi bisey özele para vermek istemiyorum ama antalyada hamilelikten önce defalarca randevu almayı denedim alamadım bu doktoru araştırıp randevu almayı deneyeceğim tesekkur ederim

Evet vitale bana çok yakın arabayla 5 dakika falan ama doğum olsun hemşirelerin ebeler sekreterlerin davranışı olarak beğenmedik doktorlar malesef çok daha mütavazi ablam doğum yapmıştı çalışanların davranışları bizi de memnun etmemisti. Ama doktora yine de bakmak istiyorum instagramdan

Araştırıp gönül rahatlığıyla gidin inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar lekelenme yaşayan var mı? Ben önceki doktorlar demediği için hiç yatmadım hatta ekstra fazla gezdim şimdi bu doktor yatıyorsun dedi yattım ama inşallah geçer

Merhaba benide yazarmsnz son adet tarihim 19 haziran hesaplamaya göre 6+1 hftlk hamileyim

Kızlar lekelenme yaşayan var mı? Ben önceki doktorlar demediği için hiç yatmadım hatta ekstra fazla gezdim şimdi bu doktor yatıyorsun dedi yattım ama inşallah geçer
Cnm çok sevındım
Boşuna stres yaptın
Pekı 2.ci gördüğü kese gbi bısey vrdı
O noldu?

G gunes2018 Beni silebilirsin kuzum listeden bugün sonlandı . İnşallah sizlerin güzel haberlerini okumaya devam ederim sağlıkla kavuşun evlatlarınıza
Cok geçmiş olsun hiç uzulmeyin Rabbım hakkınızda bunu hayırlı görmemiş eminim allahim size çok daha iyi günler yaşatacak. Demesi kolay diyeceksiniz ama bir sonraki gebeliğiniz için güçlü olmaya çalışın. İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsınız

3 haftalik hamileyken başladı lekelenmelerim su an 9 haftaliğim hala devam ediyor. Yoğun kan geldiği zamanlar da oldu Moralinizi yüksek tutmaya başladığınız anda lekelenmelerin azladigini fark edeceksiniz. Bol bol dinlenin doktorumun bana dediği sağlıklı bi gebelikte seninle kalacaktır demisti. Bol bol dua edin kalbinizi ferah tutun inşallah hiç biseu olmayacaktır.( size bunları yazıyorum ama bunları yazabilecek psikolojiye kolay gelmedim her günüm ağlayarak geçti kendimi yeni yeni topluyorum sizde hiç strese girmeyin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…