- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
3 den bu yana mı beklıyorsun ayy ben şimdiye isyan bayrağını çekmiştimHala bekliyorum kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 den bu yana mı beklıyorsun ayy ben şimdiye isyan bayrağını çekmiştimHala bekliyorum kuzum
Oo anldm cnm devlete mi gidiyordun çok kalabalık sanırımHala bekliyorum kuzum
Hm anldm cnm doğru öyle şeylerde oluyor malesf neyse inşallah güzel haberlerle dönersin de beklemek çok sknti değilYok Kızlar özeldeyim doktor doğuma girdi falan çok bekledim hala bekliyorum
Ayy sabrına hayran kaldım canım bende çoktan sabır bayraklarını çekmiştim o kadar saat heyecan ve meraktan çatlardım orayı da çatlatırdım büyük ihtimal sonu güzel olsun inşallah beklemek mühim değil tabiYok Kızlar özeldeyim doktor doğuma girdi falan çok bekledim hala bekliyorum
Bende kendimi tek sanıyordum. Tamam o zaman içim rahatladı sağol canımHayırlı olsun cnm öncelikle, bende bugun gördüm ama doktorum sesi açmadı görüyor olmamız yeterli ürkütmeye gerek yok dedi normal yani merak etme herşey yolunda devam etsin inşallah
Malesef canım bugün tekrar bakıldı ve kese de bebek yoktu kese de 5+6 da kalmış büyümemiş . Öğlen kürtajla alındı . Psikolojik çok zorlandım ama şuan daha iyiyim . Uyandığımda hemşireye ilk sorduğum kese de bebek varmıydı olmuş annem söyledi eve gelince. Çok duygulandım . İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreciMerhaba. Umarım benim gibi bir muzice yaşarsın benimde sat 31 Mayıs 7 haftalıkken 5 haftalık görünüyor kesen dediler. Boş gebelik olma olasigi çok yüksekti. 8+2 de kalp atışıni duyduk. ALLAHtan ümit kesilmez. Lütfen moralini yüksek tut. Geç döllenme olmuş olabilir. İnşallah bebişin kendini duyurur sana.
Cnm gecmiş olsunMalesef canım bugün tekrar bakıldı ve kese de bebek yoktu kese de 5+6 da kalmış büyümemiş . Öğlen kürtajla alındı . Psikolojik çok zorlandım ama şuan daha iyiyim . Uyandığımda hemşireye ilk sorduğum kese de bebek varmıydı olmuş annem söyledi eve gelince. Çok duygulandım . İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci
Merhaba ben ilk kontrolüme yarın gideceğim medical parkta Merve cavıldak, herkes onu önerdi kendim tanışmadım henüzMerhaba siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba Samsun da
Canım çok geçmiş olsun inşallah hızlıca iyileşirsinMalesef canım bugün tekrar bakıldı ve kese de bebek yoktu kese de 5+6 da kalmış büyümemiş . Öğlen kürtajla alındı . Psikolojik çok zorlandım ama şuan daha iyiyim . Uyandığımda hemşireye ilk sorduğum kese de bebek varmıydı olmuş annem söyledi eve gelince. Çok duygulandım . İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci
Sabırlıyım ama tansiyonum çıktı valla orada hemşire sordu hep mi böyle diye. Yok dedim gerginlikten herhaldeAyy sabrına hayran kaldım canım bende çoktan sabır bayraklarını çekmiştim o kadar saat heyecan ve meraktan çatlardım orayı da çatlatırdım büyük ihtimal sonu güzel olsun inşallah beklemek mühim değil tabi
Hadi gözünüz aydın inşallah hayirsyla kucağına almayı nasip etsinKızlar bebeği gördük Allah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için
Amin inşallah hepimize nasip olsun inşallahHadi gözünüz aydın inşallah hayirsyla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim tamamına erdirsin çiçeğim çok sevindim artık stresi hemen bırakıyorsunKızlar bebeği gördük Allah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için
Cok gecmis olsun canimMalesef canım bugün tekrar bakıldı ve kese de bebek yoktu kese de 5+6 da kalmış büyümemiş . Öğlen kürtajla alındı . Psikolojik çok zorlandım ama şuan daha iyiyim . Uyandığımda hemşireye ilk sorduğum kese de bebek varmıydı olmuş annem söyledi eve gelince. Çok duygulandım . İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci
Amin kuzum inşallah vallahi demiyorum bırakmayıRabbim tamamına erdirsin çiçeğim çok sevindim artık stresi hemen bırakıyorsun