2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Benim de 2.89 du. Doktorum iki hafta sonra tekrar baktır eğer 2.5 un üstü çıkarsa dahiliyeye gidip ilaç almamı söylemişti. 10 gün sonra verdiğimde 1.76 ya düştü o yüzden ilaç kullanmadım.

Merhaba. Umarım benim gibi bir muzice yaşarsın benimde sat 31 Mayıs 7 haftalıkken 5 haftalık görünüyor kesen dediler. Boş gebelik olma olasigi çok yüksekti. 8+2 de kalp atışıni duyduk. ALLAHtan ümit kesilmez. Lütfen moralini yüksek tut. Geç döllenme olmuş olabilir. İnşallah bebişin kendini duyurur sana.

Benim de 2.89 du. Doktorum iki hafta sonra tekrar baktır eğer 2.5 un üstü çıkarsa dahiliyeye gidip ilaç almamı söylemişti. 10 gün sonra verdiğimde 1.76 ya düştü o yüzden ilaç kullanmadım.
Teşekkür ederim perşembe bende gideyim inşallah benim de düşmüştür kendiliğinden düşme ihtimali olduğunu bilmiyordum. Umarim gerek kalmaz kullanmama

Hayırlı olsun cnm öncelikle, bende bugun gördüm ama doktorum sesi açmadı görüyor olmamız yeterli ürkütmeye gerek yok dedi normal yani merak etme herşey yolunda devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…