2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
12.haftaya kadar bebek annenin tiroid hormonlarini kullandigi icin tsh artabiliyor bende ilk hamileligimde 3lerde geldi diye kullanmistim dusuk doz her ay da kontrol ettirmistim degeri tsh 8 9 10 gelenler bile oluyor 4un uzeri riskli diye biliyorum

Yok Kızlar özeldeyim doktor doğuma girdi falan çok bekledim hala bekliyorum
Ayy sabrına hayran kaldım canım bende çoktan sabır bayraklarını çekmiştim o kadar saat heyecan ve meraktan çatlardım orayı da çatlatırdım büyük ihtimal sonu güzel olsun inşallah beklemek mühim değil tabi

Malesef canım bugün tekrar bakıldı ve kese de bebek yoktu kese de 5+6 da kalmış büyümemiş . Öğlen kürtajla alındı . Psikolojik çok zorlandım ama şuan daha iyiyim . Uyandığımda hemşireye ilk sorduğum kese de bebek varmıydı olmuş annem söyledi eve gelince. Çok duygulandım . İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci

Cnm gecmiş olsun
İnsan başına hersey gelıyor
Bnce yine çalışmalara başlayınca için serinleyecektir

Canım çok geçmiş olsun inşallah hızlıca iyileşirsin

Sabırlıyım ama tansiyonum çıktı valla orada hemşire sordu hep mi böyle diye. Yok dedim gerginlikten herhalde

Rabbim tamamına erdirsin çiçeğim çok sevindim artık stresi hemen bırakıyorsun

Cok gecmis olsun canim
Bende nisan ayinda sagliksiz gebelik gecirdim kendi dustu 9 haftalik vardir bunda da bir hayir icini ferah tut tekrardan sağlikli gebeliğin bebegin olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…