Yaa ne güzelMerhaba sizinle benim yani satlar kalp atışı için ne zamn gelin dedi doktor acaba
İnanın girmeden önce çok zor bir sınav bu dedim akıl sağlığımı yitirecek dereceye geldim. Korktum üzüldüm hiç anne olamayacağım galiba dedim. Ama çıktıktan sonra rabbim bi şekilde unutturdu bana yaşadığım herşeyi . Çok şükür elhamdulillah bundan sonrası İçin bambaşka bir insana dönüşeceğimi düşünüyorum her açıdan. Çok kötü yıkıldım sanıyorsun çok güçlü kalktım kendim için eşim için ve evliliğimiz için yaptım bunu . İnşallah herkes böyle kolay atlatır bu süreci . Uzun bi süre ara verip tekrar denerim nasip olur inşallah. Sizlerin evlatlarınıza sağlık versinCok geçmiş olsun hiç uzulmeyin Rabbım hakkınızda bunu hayırlı görmemiş eminim allahim size çok daha iyi günler yaşatacak. Demesi kolay diyeceksiniz ama bir sonraki gebeliğiniz için güçlü olmaya çalışın. İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsınız
canım çok gecmiş olsun doktor ne kadar ara vermeni söyledi benim bildğim bir regl hatta ve hatta hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyleyen hatta sağlıklı doğum oranını arttırdığını söyleyen çok görüş var büyüklerde kıçı içerde kalır mı öyle bir sey dermiş hiç merak etme sen hemen kalırsınİnanın girmeden önce çok zor bir sınav bu dedim akıl sağlığımı yitirecek dereceye geldim. Korktum üzüldüm hiç anne olamayacağım galiba dedim. Ama çıktıktan sonra rabbim bi şekilde unutturdu bana yaşadığım herşeyi . Çok şükür elhamdulillah bundan sonrası İçin bambaşka bir insana dönüşeceğimi düşünüyorum her açıdan. Çok kötü yıkıldım sanıyorsun çok güçlü kalktım kendim için eşim için ve evliliğimiz için yaptım bunu . İnşallah herkes böyle kolay atlatır bu süreci . Uzun bi süre ara verip tekrar denerim nasip olur inşallah. Sizlerin evlatlarınıza sağlık versin
Cihaz iyiyse kalp atışını duyabilirsiniz eğer geç döllenme değilseBende 5+5 olacak cuma gideceğim Dr a benimle aynı haftadayken giden var mı :) neleri öğrenebiliriz o haftalarda acaba
Kuzum yokmuş. Kan pıhtısıymış oCnm çok sevındım
Boşuna stres yaptın
Pekı 2.ci gördüğü kese gbi bısey vrdı
O noldu?
İnşallah sizinde benimde geçer lekelenmelerimiz3 haftalik hamileyken başladı lekelenmelerim su an 9 haftaliğim hala devam ediyor. Yoğun kan geldiği zamanlar da oldu Moralinizi yüksek tutmaya başladığınız anda lekelenmelerin azladigini fark edeceksiniz. Bol bol dinlenin doktorumun bana dediği sağlıklı bi gebelikte seninle kalacaktır demisti. Bol bol dua edin kalbinizi ferah tutun inşallah hiç biseu olmayacaktır.( size bunları yazıyorum ama bunları yazabilecek psikolojiye kolay gelmedim her günüm ağlayarak geçti kendimi yeni yeni topluyorum sizde hiç strese girmeyin )
Bişey dicem. Bana Duphaston verdi tutunmayı sağlıyormuş. Günde 2 kez içiyordum. Sonra kalp atışı duyunca lekelenme de devam ediyordu. İşte şğne fitil falan ekledi. Dokturunuza sorup duphaston kullanabilirsiniz. Progesteronun doğal hali. Bir zararı yok.İnşallah sizinde benimde geçer lekelenmelerimiz
Prilamı okudum bende hep ama metpamid verdi bana daPrillam dr diye bir ilaç içen yok mu bulantı için. Doktor bana onu verdi ve hep onu duydum. Hamileler için üretilmiş bir ilaç
Kese ve yolk sac görünebilir cihaz iyiyse geç döllenme değilse bi ihtimal kalp atışı duyulmasa da görünebilir belkiBende 5+5 olacak cuma gideceğim Dr a benimle aynı haftadayken giden var mı :) neleri öğrenebiliriz o haftalarda acaba
Duphaston u biliyorum eskiden kullanıyordum. O kadar çok doktor değiştirdim ki hepsi farklı şey veriyorBişey dicem. Bana Duphaston verdi tutunmayı sağlıyormuş. Günde 2 kez içiyordum. Sonra kalp atışı duyunca lekelenme de devam ediyordu. İşte şğne fitil falan ekledi. Dokturunuza sorup duphaston kullanabilirsiniz. Progesteronun doğal hali. Bir zararı yok.
Ben o zaman sadece yolk sac görmüştüm canım, kalp atışı henüz duyulmuyordu bu haftaya çağırdıBende 5+5 olacak cuma gideceğim Dr a benimle aynı haftadayken giden var mı :) neleri öğrenebiliriz o haftalarda acaba
Cnm bz senle aynıydık bn 7+6yım ama geç döllenmeMerhaba kızlar7+5 olduk benim mide bulantıları hat safhada yemek falan yiyemiyorum görmeye bile tahammülüm yok.Kokusu geldiği anda kusma hissi geliyo.Sizde nasıl geçiyor bu kadar fazla mı?Doktor kontrolüm 10 ağustosta gittiğimde bulantı ilacı vs istesem bi etkisi olur mu kullanan var mı birde zararı yoktur değil mi?
MerhabaMerhaba 8+2 olduk .bugün sabah uyandığımdan beri göbek değiliğimin hizasında cızz eder gibi hafif bir ağrı saniyelik oldu bir kaç kez böyle hisseden oldu mu , bende evham yaptım
Canım ben 6+6 bugünüm ve 6. Haftanın başından beri inanılmaz mide bulantım başladı her geçen gün arttı 6+0 da lekelenme yaşadım doktor öğürmeden kaynaklı olabilir dedi çok şükür çünkü kanama alanım yok içeride, mide bulantım olup olmadığını sordu bende tüp bebekle gebelik elde ettiğim için bulantımın olması rahatsız etmez sonuçta yıllardır bu anı bekliyorum diye sustum doktorum mide bulantım olursa serum 1000 ml metpamid bulantı için 500 ml serum redoxon c vitamin ampullerini eczaneden alıp 3 günde bir serumları yaptırmam gerektiğini mide yanmam içinde renin çiğneme tablet verdi ve ben de aldım serumları ilaçları kullanmam durur yine de evde dedim dün doktor kontrolümden çoktım gecesi acilde gözümü açtım mide bulantım kendini bir anda aştı 2 saat serumdan sonra kendime geldim iyi ki o ilaçları eczaneden almışım dedim daha gece serum aldım bugün tine midem aynı durumda krakerdi leblebiydi bir süre sonra her zaman etki etmiyor ne yazık ki miden içeride dönüyor gibi hissediyorum bazen. Kusmadım ama kuru öğürme ve kussam rahatlasam modundayım Doktorum haklıymışMerhaba kızlar7+5 olduk benim mide bulantıları hat safhada yemek falan yiyemiyorum görmeye bile tahammülüm yok.Kokusu geldiği anda kusma hissi geliyo.Sizde nasıl geçiyor bu kadar fazla mı?Doktor kontrolüm 10 ağustosta gittiğimde bulantı ilacı vs istesem bi etkisi olur mu kullanan var mı birde zararı yoktur değil mi?