2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
İnanın girmeden önce çok zor bir sınav bu dedim akıl sağlığımı yitirecek dereceye geldim. Korktum üzüldüm hiç anne olamayacağım galiba dedim. Ama çıktıktan sonra rabbim bi şekilde unutturdu bana yaşadığım herşeyi . Çok şükür elhamdulillah bundan sonrası İçin bambaşka bir insana dönüşeceğimi düşünüyorum her açıdan. Çok kötü yıkıldım sanıyorsun çok güçlü kalktım kendim için eşim için ve evliliğimiz için yaptım bunu . İnşallah herkes böyle kolay atlatır bu süreci . Uzun bi süre ara verip tekrar denerim nasip olur inşallah. Sizlerin evlatlarınıza sağlık versin

Kızlar dün 6+5 haftada doktora gittik çok şükür rabbime her şey yolunda ama doktorum 3 günde bir bulantıların için serum taktır dedi serum yazdı ama kusma derecesinde olmadığım için ciddiye almadım serumları aldım eve koydum ama dün gece bir bulantı başladı evdeki wc kokusunu bile alır oldum neredeyse kusacaktım geçmeyince acilde serum taktırmak zorunda kaldım ama sorduğumda metpamid mide bulantısı ve redoxon c vitamini olduğunu zararlı olmadığını söylediler çok şükür 2 saate kendime geldim böyle bir durum yaşan var mı serum alan? Bir de mide yanmam için renin çiğneme tablet verdi daha kullanmadım ama kötü olursam mecbur kullanacağım

canım çok gecmiş olsun doktor ne kadar ara vermeni söyledi benim bildğim bir regl hatta ve hatta hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyleyen hatta sağlıklı doğum oranını arttırdığını söyleyen çok görüş var büyüklerde kıçı içerde kalır mı öyle bir sey dermiş hiç merak etme sen hemen kalırsın

Bende 5+5 olacak cuma gideceğim Dr a benimle aynı haftadayken giden var mı :) neleri öğrenebiliriz o haftalarda acaba

İnşallah sizinde benimde geçer lekelenmelerimiz

İnşallah sizinde benimde geçer lekelenmelerimiz
Bişey dicem. Bana Duphaston verdi tutunmayı sağlıyormuş. Günde 2 kez içiyordum. Sonra kalp atışı duyunca lekelenme de devam ediyordu. İşte şğne fitil falan ekledi. Dokturunuza sorup duphaston kullanabilirsiniz. Progesteronun doğal hali. Bir zararı yok.

Merhaba 8+2 olduk .bugün sabah uyandığımdan beri göbek değiliğimin hizasında cızz eder gibi hafif bir ağrı saniyelik oldu bir kaç kez böyle hisseden oldu mu , bende evham yaptım

Duphaston u biliyorum eskiden kullanıyordum. O kadar çok doktor değiştirdim ki hepsi farklı şey veriyor

Merhaba kızlar7+5 olduk benim mide bulantıları hat safhada yemek falan yiyemiyorum görmeye bile tahammülüm yok.Kokusu geldiği anda kusma hissi geliyo.Sizde nasıl geçiyor bu kadar fazla mı?Doktor kontrolüm 10 ağustosta gittiğimde bulantı ilacı vs istesem bi etkisi olur mu kullanan var mı birde zararı yoktur değil mi?

Cnm bz senle aynıydık bn 7+6yım ama geç döllenme
İlaç mutlaka al cnm rahatlarsın
Doktor yazıyor

Merhaba 8+2 olduk .bugün sabah uyandığımdan beri göbek değiliğimin hizasında cızz eder gibi hafif bir ağrı saniyelik oldu bir kaç kez böyle hisseden oldu mu , bende evham yaptım
Merhaba
8+5 im bende ve aynı şeyi 8. haftanın başından beri ara ara hissediyorum, bence bir sıkıntı yoktur normaldir güzel düşünelim :)

Canım ben 6+6 bugünüm ve 6. Haftanın başından beri inanılmaz mide bulantım başladı her geçen gün arttı 6+0 da lekelenme yaşadım doktor öğürmeden kaynaklı olabilir dedi çok şükür çünkü kanama alanım yok içeride, mide bulantım olup olmadığını sordu bende tüp bebekle gebelik elde ettiğim için bulantımın olması rahatsız etmez sonuçta yıllardır bu anı bekliyorum diye sustum doktorum mide bulantım olursa serum 1000 ml metpamid bulantı için 500 ml serum redoxon c vitamin ampullerini eczaneden alıp 3 günde bir serumları yaptırmam gerektiğini mide yanmam içinde renin çiğneme tablet verdi ve ben de aldım serumları ilaçları kullanmam durur yine de evde dedim dün doktor kontrolümden çoktım gecesi acilde gözümü açtım mide bulantım kendini bir anda aştı 2 saat serumdan sonra kendime geldim iyi ki o ilaçları eczaneden almışım dedim daha gece serum aldım bugün tine midem aynı durumda krakerdi leblebiydi bir süre sonra her zaman etki etmiyor ne yazık ki miden içeride dönüyor gibi hissediyorum bazen. Kusmadım ama kuru öğürme ve kussam rahatlasam modundayım Doktorum haklıymış bir de insanın midesi bulanınca o gün bi keyifsiz agresif mutsuz oluyor yani ben öyle oluyorum keşke serumu baştan taktırsaydım kendime eziyet etmişim. Bende Allahın izniyle inşallah yine kontrol için 10 Ağustosta gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…