- 5 Aralık 2011
- 1.492
- 1.720
Kalp atışı gorulduyse sıkıntı yoktur içini ferah tut inşallah haftaya kalp atışını da duyarsınMerhabalar, dün vajina muayene ile bakıldı, kalp atışı var herşey normal dedi ancak sesi açınca duyamadık, dedi ki çünkü henüz daha çok küçük ama normal dedi haftaya tekrar gideceğim ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3280278
Doktor bir sorun olsa söylerdi bence canım bazen çok küçükken dinletmiyorlar normal bence haftaya her şey yolunda olur içini ferah tutMerhabalar, dün vajina muayene ile bakıldı, kalp atışı var herşey normal dedi ancak sesi açınca duyamadık, dedi ki çünkü henüz daha çok küçük ama normal dedi haftaya tekrar gideceğim ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3280278
Bn sata göre 7+5 ama doktor 6 haftalık bu bebiş dediSağlıkla gelsinler inşallah, ilk heyecanı var galiba. Siz kaç kaftalıksınız
Merhaba siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba Samsun daCanım sen döndün mü Samsun’da mısın hala? Medikal parktaki doktor mu bozdu böyle moralini öyleyse onu kimseye tavsiye etmeyeyim … lütfen moralini bozma eminim çok güzel ilerleyecek bu hafta güzel haberlerini alacaksın bebeğinin
Evet benimde öyle geç döllenmeBn sata göre 7+5 ama doktor 6 haftalık bu bebiş dedi
Muhtemelen gec döllenme
İlk gebeliğimde geç döllenme idi
11 yaşında evladım var
Doktorlar her muayeneye gttgımde 1 hafta gerıden geliyor dıyorlardı
Bnde üzülüyordum
Ozamnlar bılmıyordum geç döllenmenın ne demk oldugunu
Sağolun inşallahDoktor bir sorun olsa söylerdi bence canım bazen çok küçükken dinletmiyorlar normal bence haftaya her şey yolunda olur içini ferah tut
İnşallah canım sağolKalp atışı gorulduyse sıkıntı yoktur içini ferah tut inşallah haftaya kalp atışını da duyarsın
Bn imom omega kullanıyorumKızlar doktorunuz hangi folik asiti önerdi
Bu gün mü gitceksinizBn imom omega kullanıyorum
Devam dedi ama arkadasıma 2 doktor
Sadece folik asit iç
Vıtamınlı olanlara 16. Haftada baslanır demiş
Gttigımde bunuda sorucam
İnşallah Allah in izniyle bebeğini gourursn kalp atışlarını duyarsın cnm ne zmn kontrolünKızlar çok korkuyorum çok gerginim. Nolur bana dua edin bugün sağlıklı bir şekilde bebeği göreyim kalp atışını duyayımçok kötü hissediyorum
Bugün 3 gibi gideceğimİnşallah Allah in izniyle bebeğini gourursn kalp atışlarını duyarsın cnm ne zmn kontrolün
Hadi insAllah güzel sonuçlar alırsınBugün 3 gibi gideceğim
Amin inşallahHadi insAllah güzel sonuçlar alırsın
canım Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar çok korkuyorum çok gerginim. Nolur bana dua edin bugün sağlıklı bir şekilde bebeği göreyim kalp atışını duyayımçok kötü hissediyorum
Benim de aynı olmuştu 7 haftaya kadar duymamıştım hiç paniğe gerek yok ben yaptım siz yapmayın sağlıkla buyusun bebeğinizMerhabalar, dün vajina muayene ile bakıldı, kalp atışı var herşey normal dedi ancak sesi açınca duyamadık, dedi ki çünkü henüz daha çok küçük ama normal dedi haftaya tekrar gideceğim ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3280278