2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhabalar, dün vajina muayene ile bakıldı, kalp atışı var herşey normal dedi ancak sesi açınca duyamadık, dedi ki çünkü henüz daha çok küçük ama normal dedi haftaya tekrar gideceğim ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3280278
Doktor bir sorun olsa söylerdi bence canım bazen çok küçükken dinletmiyorlar normal bence haftaya her şey yolunda olur içini ferah tut

Sağlıkla gelsinler inşallah, ilk heyecanı var galiba. Siz kaç kaftalıksınız
Bn sata göre 7+5 ama doktor 6 haftalık bu bebiş dedi
Muhtemelen gec döllenme

İlk gebeliğimde geç döllenme idi
11 yaşında evladım var
Doktorlar her muayeneye gttgımde 1 hafta gerıden geliyor dıyorlardı
Bnde üzülüyordum
Ozamnlar bılmıyordum geç döllenmenın ne demk oldugunu 🤭

Canım sen döndün mü Samsun’da mısın hala? Medikal parktaki doktor mu bozdu böyle moralini öyleyse onu kimseye tavsiye etmeyeyim … lütfen moralini bozma eminim çok güzel ilerleyecek bu hafta güzel haberlerini alacaksın bebeğinin 🙏
Merhaba siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba Samsun da

Bn sata göre 7+5 ama doktor 6 haftalık bu bebiş dedi
Muhtemelen gec döllenme

İlk gebeliğimde geç döllenme idi
11 yaşında evladım var
Doktorlar her muayeneye gttgımde 1 hafta gerıden geliyor dıyorlardı
Bnde üzülüyordum
Ozamnlar bılmıyordum geç döllenmenın ne demk oldugunu 🤭
Evet benimde öyle geç döllenme

Merhabalar, dün vajina muayene ile bakıldı, kalp atışı var herşey normal dedi ancak sesi açınca duyamadık, dedi ki çünkü henüz daha çok küçük ama normal dedi haftaya tekrar gideceğim ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3280278
Benim de aynı olmuştu 7 haftaya kadar duymamıştım hiç paniğe gerek yok ben yaptım siz yapmayın sağlıkla buyusun bebeğiniz 😊

Kızlar aslında hem güzel hem zor telaşlar bunlar bir yandan deli gibi alışveriş yapasım var herşey ateş pahası günden güne zamlanıyor. 😃

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum sağlık ocağında gebelik kanı verdiğimde TSH 2.92 çıkmış doktor hersey normal demisti ama 2.5 uzeri olup ilaç kullanan cok fazla kişi varmış. Hamilelikte ilk trimestirde 2.5 üzeri olmamalı diye okudum Aranizda benim gibi 3 altı olup ilaç kullanan var mı. Benim de tekrar bi doktora gozukmem lazım mi

X