2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Sabahtan beri karnımın altında adet sancısı gibi ağrı vardı yattım genel olarak ayaklarımın altına yastık koyup bır ara kalktm ufak çaplı işimi fln yaptım çamasır astım makınaya ıkıncı posta attım korıdoru banyoyu mutfagı süpürüp sildim sonra tekrar uzandım, az önce lavaboya gittim silinince kahverengi akıntı gördüm bir kaç kere silinincede geldi doktorumı aradım acile gel,ebe hemsırelerimiz var onlara söylıcem ben dedi baksınlar bir ultrasonla gerekırse yatış yaparız bir gece dedi ertesi günde ben gelınce bakarım dedi,şimdi yenıden gittim hafifçe yine vardı kızlar dua edin eşim yolda gelıyor 😢🤲
Gittiniz mi acile inşallah sorun yoktur🙏🏻

Kızlar ben kalp atışını duydum çok şukur 🙏🙏karından
Sata göre 7+4 @YILDIS güncellermisin cnm
Fakat geç döllenme, ilk gebeliğimde öyleydi..
Bikaç kan tahlılı istedi onları verdım, sonuçlarına bakıcak
6 cmlik kistım duruyor öylece 😔folikül kist deği kanamalı kist bu dedi.
Kötü bısey demedi kistle ılgılı ama kontrollerle bakıcaz dedi. Şuan bısey yapamayz dedi. 1 hafta sonraya cagırdı.
Bıkaç tahlıl daha istıcem dedi
Ne alaka da buldum bu yorumu bilmiyorum ablam mart ayında doğum yapacak acaba mart anneleri ne yapıyor diye bakarken denj geldim. bende ayni kist ile gebe kaldım bebek büyüdükçe kayboldu canım . Kanama olsa da bebeğe zararı olmuyor bebek.keseso dışında kist sadece bileceksin ağrın kanama olursa diye büyük oranda eriyor hepsi

Ne alaka da buldum bu yorumu bilmiyorum ablam mart ayında doğum yapacak acaba mart anneleri ne yapıyor diye bakarken denj geldim. bende ayni kist ile gebe kaldım bebek büyüdükçe kayboldu canım . Kanama olsa da bebeğe zararı olmuyor bebek.keseso dışında kist sadece bileceksin ağrın kanama olursa diye büyük oranda eriyor hepsi
Ayy inşallh çoğu kişi oyle dıyor, çok yorum okudum, yorumlar hep bu yönde
İnşallh küçülür 🙏🙏

Kızlar hamileliğin en başında verilen rutin kan testinde toxoplasma igm değeriniz kaç çıktı. Direkt negatif mi yazıyor yoksa negatifin yanında az da olsa küçük bir değer var mı?
Bn dün verdim bu testleri
Daha çıkmadı sonuç bakalım ne cıkıcak

Hanımlar günaydın, ben geçen hafta cuma kontrole gittim, 5+0 da keseyi gördük. Bu cuma kısmetse bebişe bakacağız.
Yalnız dikkatimi çeken birşey var. Gittiğiniz drlar çok fazla detayla kafanızı kurcalıyor. Sürekli negatif yorum yapan dr yorumları okudum. Çoğu zamanda gördüğüm kadarıyla yolunda gidiyor. Bu kadar detay bilmemize, yorum almamıza gerek olmadığını düşünüyorum. Boşu boşuna moraller bozuluyor. Her kadının vücudu farklı, gebelik süreci de farklı. Biz robotta değiliz, bir fabrikadan da çıkmıyoruz. Kimi erken döllenir kimi geç, kiminin 5. hafta kesesi gözükür kiminin 7. 8. hafta anca kalp atışı duyulur. Bence bu kadar olumsuzluk içerisine girmeyelim insanın psikolojisi bozuluyor. Kendimize iyi bakalım, dikkat edelim, gerisi artık Allah'tan. Doğacak bebek her şekilde doğuyor. Biz sadece kendimizi yıpratıyoruz. Her bebeğin bir zamanı, nasibi olduğunu düşünüyorum.
Lütfen üzmeyin kendinizi, gebeliğin başında da anneleri bu kadar tedirgin eden dr lar bana itici geliyor, bu şahsi fikrim.

Her birinizin yorumlarını okuyorum ve gerçekten hepimiz için dua ediyorum çünkü burada tedirginliklerinizi okudukça çok üzülüyorum.

Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah, kalbim hepimizle ❤️

Tikabasa Tikabasa canım şuan dr da olduğunu yazmışsın, bizi habersiz bırakma. İnşallah güzel haberler alırsın🙏

Hanımlar günaydın, ben geçen hafta cuma kontrole gittim, 5+0 da keseyi gördük. Bu cuma kısmetse bebişe bakacağız.
Yalnız dikkatimi çeken birşey var. Gittiğiniz drlar çok fazla detayla kafanızı kurcalıyor. Sürekli negatif yorum yapan dr yorumları okudum. Çoğu zamanda gördüğüm kadarıyla yolunda gidiyor. Bu kadar detay bilmemize, yorum almamıza gerek olmadığını düşünüyorum. Boşu boşuna moraller bozuluyor. Her kadının vücudu farklı, gebelik süreci de farklı. Biz robotta değiliz, bir fabrikadan da çıkmıyoruz. Kimi erken döllenir kimi geç, kiminin 5. hafta kesesi gözükür kiminin 7. 8. hafta anca kalp atışı duyulur. Bence bu kadar olumsuzluk içerisine girmeyelim insanın psikolojisi bozuluyor. Kendimize iyi bakalım, dikkat edelim, gerisi artık Allah'tan. Doğacak bebek her şekilde doğuyor. Biz sadece kendimizi yıpratıyoruz. Her bebeğin bir zamanı, nasibi olduğunu düşünüyorum.
Lütfen üzmeyin kendinizi, gebeliğin başında da anneleri bu kadar tedirgin eden dr lar bana itici geliyor, bu şahsi fikrim.

Her birinizin yorumlarını okuyorum ve gerçekten hepimiz için dua ediyorum çünkü burada tedirginliklerinizi okudukça çok üzülüyorum.

Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah, kalbim hepimizle ❤️

Tikabasa Tikabasa canım şuan dr da olduğunu yazmışsın, bizi habersiz bırakma. İnşallah güzel haberler alırsın🙏
Çok güzel yazmışsın cnm haklısın valla Rabbım hayırlısıyla bebeklerimiz sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin ♥️

Çok haklısınız gercekten
Yüzde yüz katılıyorum
Gebelıgımle ılgılı kötü düşüncelerımı attım cunku hrsey olacagına varıyor ve Allahtan
Ne yaparsak sonucu değiştiremıyoruz, hersey kısmet, inancım busekılde

Sadece şu kist olayı çok kafama takıldı.

Bn dün doktordaydım, bugun değil🙂

Merhabalar, dün vajina muayene ile bakıldı, kalp atışı var herşey normal dedi ancak sesi açınca duyamadık, dedi ki çünkü henüz daha çok küçük ama normal dedi haftaya tekrar gideceğim ne diyorsunuz?
IMG_6392.jpeg

Merhabalar, dün vajina muayene ile bakıldı, kalp atışı var herşey normal dedi ancak sesi açınca duyamadık, dedi ki çünkü henüz daha çok küçük ama normal dedi haftaya tekrar gideceğim ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3280278
Kalp atışı varsa sıkıntı yok cnm
Bnde dün kalp atışı gordum ama dinlemedim
Doktor grek yok dedi

Çok haklısınız gercekten
Yüzde yüz katılıyorum
Gebelıgımle ılgılı kötü düşüncelerımı attım cunku hrsey olacagına varıyor ve Allahtan
Ne yaparsak sonucu değiştiremıyoruz, hersey kısmet, inancım busekılde

Sadece şu kist olayı çok kafama takıldı.

Bn dün doktordaydım, bugun değil🙂

Tarihe dikkat etmemişim demek çok pardon🤭
Kalp atışı da görülmüş işte, harika, herşey yolunda demek! 🤰👼❤️
Artık hamileliğinin keyfini sür bence 🥰

X