2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bndende bugun ca-125 istedi
Pekı senin kan tahlıllerınde bısey cıkıyormu
Bn arastrdım hu kanamalı kistler kanser riski tasımıyormuş
Bnım 2 ayda bukdr buyumesi şaşırttı bnı
Benim de tüm tümör marker lara bakıyor içinde ca125 de vardı sınırın üzerinde çıkıyor biraz ama kist olanlarda da yüksek çıkar dedi 38 falan çıkmıştı sınırı 35 ti kötü huylu olmadığını söyledi kanamalı kist vücut yapıyor , ben doğum kontrol ilacı falan içmedim canım

Bugün son adet tarihime göre 7+3 'teyim. Randevumda doktor, yalnızca kese ve yolku görebildi. Ultrasona göre 5+6 çıktı ve kalp atışını duyamadığımız için bir hafta sonra yeniden çağırdı. GS 1.82 cm yazıyor ultrason görüntüsünde. Vajinal de baktığı halde duyamadı. Biraz endişe duyuyorum.

tweeetyyy tweeetyyy cnm bak bnım 17. Gun döllendi
Altı üstü 2-3 gun geç döllendi
Doktor nerdeyse 1 hfta 10 gun geç dollenme dedi
Acaba bebişmi anca gelişti 🤔ayy bılmıyorum kafamı bulandrmıyım
Önemlı olan kalp atışı dimi
Kuzum sen duymuşsun kalp atışını hiç kafanı bulandırma. Bu mal doktorları kescem sonunda. Ne kadar kolay ya onlar için herşey

Bugün son adet tarihime göre 7+3 'teyim. Randevumda doktor, yalnızca kese ve yolku görebildi. Ultrasona göre 5+6 çıktı ve kalp atışını duyamadığımız için bir hafta sonra yeniden çağırdı. GS 1.82 cm yazıyor ultrason görüntüsünde. Vajinal de baktığı halde duyamadı. Biraz endişe duyuyorum.
Ben de aynı durumdayım kuzum. Ben de çok endişeliyim. Sat a göre 5+5 de gittim kese ve yolk sac gördü bebek görmedi. Yarın tekrar gitcem 6+2 de gitmiş olacağım

Kuzum ilk gebeliyimde bana doktorun biri dediki kalbi zayıf atıyor hemen kürtaja alıcaktı başka doktora gitdim dediki saçmalamış çocuk zaten küçük mucize ola bilir 1 hafta beklicen ben o 1 haftayı yaşamadım ölü gibiydim..1 hafta sonrada giderken kalbi durmuştu ben hiç beklemedim korksamda hemen kürtaja girdim kurtuldum ve benim senin gibi beklemek şansımda yoktu yaş o zaman 34 ve zor hamile kalıyordum..sen çok şükür kalıyorsun rahat sadece bundan sonra önlemini alıcan.Yatmaktan neden bıktım çünkü aşılamada yatdım gebelik olmadı..tüp bebekte yatdım yine olmadı..en azından şimdi olsun diyorum deysin🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Annelik daha bebek düşüncesi kafana girdiğin andan itibaren böylesine zorsa ben ilerisinde aklımı yitiririm diye korkuyorum. Hamilelik ayrı doğuyor ayrı büyüyor ayrı her anımız gerçekten böyle kalbimiz endişe dolu mu geçiyor.3 senedir bunun hayalini kuruyordum başıma ne geleceğinden habersiz büyür gider bir aile oluruz diyodum . Ama hiçte hayal ettiğim gibi kolay değilmiş.. sadece güç diliyorum rabbimden yoksa bu yolda yürümek çok zor herkesin harcı değil seni gönülden tebrik ediyorum hiç pes etmedin ve rAllah sana mükafatını verdi canım kalbini ferah tut ♥️

Kuzum benim sat a göre bugün 6+2 ama 5+5 de güzel konuşmadı doktor
Canım senin geç döllenme olasılığı çok yüksek. Pco var diye hatırlıyorum ayrıca bir hafta bile yok fark . Bence kendini boşuna sterse Sokma çok normal . Bi kaç gün geriden gelip haftasını tamamlayan çok form okudum ilerleyen zamanlarda . 2 haftadır okumadığım yazı kalmadı az çok araştırma sonucu söylüyorum sana bunu . Hiç merak etme sağlıklı olcak bebişin . Usg de kaç mm çıktı kese benim 5+6 çıkmıştı 11 mm di boyutu ve yolk sacı gözükmedi bile bomboştu İçi

Annelik daha bebek düşüncesi kafana girdiğin andan itibaren böylesine zorsa ben ilerisinde aklımı yitiririm diye korkuyorum. Hamilelik ayrı doğuyor ayrı büyüyor ayrı her anımız gerçekten böyle kalbimiz endişe dolu mu geçiyor.3 senedir bunun hayalini kuruyordum başıma ne geleceğinden habersiz büyür gider bir aile oluruz diyodum . Ama hiçte hayal ettiğim gibi kolay değilmiş.. sadece güç diliyorum rabbimden yoksa bu yolda yürümek çok zor herkesin harcı değil seni gönülden tebrik ediyorum hiç pes etmedin ve rAllah sana mükafatını verdi canım kalbini ferah tut ♥️
Malesef her keste her şey kolaylıkla olmuyor bu da bizim sınavımız öyle düşün..her anımıza şükür Edib hayatımıza devam edicez başka çaremiz yok.Anne olmak hepimize nasip etsin Alllah🙌🏻🌷

Bnde sata göre bugun 7+4 üm
Bugun doktora gttım
Kalp atışı duyduk şükür
Ama doktor bu kesınlıkle 7 haftalık değil 6 anca bitmiştr dedi düşün

Oyuzden sınırdasın
Bıdahakı gtmeye kalbını duyarsın inşallh

Buarada kızlar bnim doktorumda şunu dedi:kalp atışını gördük, dedi dinlemeyelim risk olmasın, dedım hocam risk varsa zaten görim yeter duymama grek yok dedim

Bılgnız olsun

Canım senin geç döllenme olasılığı çok yüksek. Pco var diye hatırlıyorum ayrıca bir hafta bile yok fark . Bence kendini boşuna sterse Sokma çok normal . Bi kaç gün geriden gelip haftasını tamamlayan çok form okudum ilerleyen zamanlarda . 2 haftadır okumadığım yazı kalmadı az çok araştırma sonucu söylüyorum sana bunu . Hiç merak etme sağlıklı olcak bebişin . Usg de kaç mm çıktı kese benim 5+6 çıkmıştı 11 mm di boyutu ve yolk sacı gözükmedi bile bomboştu İçi
Hiçbir şey söylemedi kuzum boyutu hakkknda. Sadece boyutu normal dedi. Olması gerektiği gibi dedi. Olumsuz ihtimal daha yüksek dedi ama işte bilmiyorum 😔 ben ee çok okudum

Hiçbir şey söylemedi kuzum boyutu hakkknda. Sadece boyutu normal dedi. Olması gerektiği gibi dedi. Olumsuz ihtimal daha yüksek dedi ama işte bilmiyorum 😔 ben ee çok okudum
Üzülme canım nasipten öte bir adım yol yok bende kaç gündür kendimi yedim bitirdim . Bir tane bile örnek bulamadım benim dururumu yaşayıp sağlıklı bebeği olan . Umudum kırıldı . Sen daha başındasın en az 6. Haftaya kadar bebeği görürsün

Sabahtan beri karnımın altında adet sancısı gibi ağrı vardı yattım genel olarak ayaklarımın altına yastık koyup bır ara kalktm ufak çaplı işimi fln yaptım çamasır astım makınaya ıkıncı posta attım korıdoru banyoyu mutfagı süpürüp sildim sonra tekrar uzandım, az önce lavaboya gittim silinince kahverengi akıntı gördüm bir kaç kere silinincede geldi doktorumı aradım acile gel,ebe hemsırelerimiz var onlara söylıcem ben dedi baksınlar bir ultrasonla gerekırse yatış yaparız bir gece dedi ertesi günde ben gelınce bakarım dedi,şimdi yenıden gittim hafifçe yine vardı kızlar dua edin eşim yolda gelıyor 😢🤲

Kızlar hamileliğin en başında verilen rutin kan testinde toxoplasma igm değeriniz kaç çıktı. Direkt negatif mi yazıyor yoksa negatifin yanında az da olsa küçük bir değer var mı?

Gttım geldım doktora bi koşu Allahtan hastane yakın 😄
Tek kullanımlık antıbıyotık verdı
Hafif bi ilaç dedi
Az bı bakteri çıkmış dedi
Canım bana da doktor denize girdiğim için ihtimal olabilir diye şöyle bir şey önerdi. Duştan çıkarken bir ölçek sirke bir ölçek su ile vajina yıka dedi. Öyle yapınca kaşıntı geçti. Ama sirkeyi çok koyarsan yakabiliypr ondan dikkatli koy. Haftada bir kere

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim yüzüm sivilcelendi daha doğrusu böyle islik gibi zaten problemli bir cildim vardı anca toparlanmıştı hamilelik ile eskiye geri döndüm. Böyle olup herhangi bir üründen fayda gören var mı ya malum herşeyi kullanamıyoruz :KK43:

Sabahtan beri karnımın altında adet sancısı gibi ağrı vardı yattım genel olarak ayaklarımın altına yastık koyup bır ara kalktm ufak çaplı işimi fln yaptım çamasır astım makınaya ıkıncı posta attım korıdoru banyoyu mutfagı süpürüp sildim sonra tekrar uzandım, az önce lavaboya gittim silinince kahverengi akıntı gördüm bir kaç kere silinincede geldi doktorumı aradım acile gel,ebe hemsırelerimiz var onlara söylıcem ben dedi baksınlar bir ultrasonla gerekırse yatış yaparız bir gece dedi ertesi günde ben gelınce bakarım dedi,şimdi yenıden gittim hafifçe yine vardı kızlar dua edin eşim yolda gelıyor 😢🤲
Allah yardımcın olsun inşallah dualarım seninle ❤️

Kızlar sol böbreğim ağrıyor 2 gündür nedendir ki? Geceleri cam açık uyuyorum ama üstüm kapalı örtü var. Gündüzleri ayaklarımda çorap çıkarmıyorum terliksiz yere basmıyorum. Günde 3 lt de su içiyorum wc de bi sıkıntım yok. Acaba tüp bebek ilaçlar mı ağır gelmeye başladı ? Sol böbreğim sızlıyor gibi

Üzülme canım nasipten öte bir adım yol yok bende kaç gündür kendimi yedim bitirdim . Bir tane bile örnek bulamadım benim dururumu yaşayıp sağlıklı bebeği olan . Umudum kırıldı . Sen daha başındasın en az 6. Haftaya kadar bebeği görürsün
Öyle dene kuzum Allah büyüktür. Ol der olur. İnşallah güzel haberlerle gel 🙏

benim de çok oldu bu nedenle araştırdım ne kadar doğru bilemem ama covid aşılarından sonra gebelerde kanama çok artmış bakın buradada hemen hemen hiç kanama nedenşyle bebeğini kaybeden duymadık o yüzden içiniz
rahat olsun kahverengi eski kan oluyor genelde kaldı ki aşırı yoğun kırmızı kanama ile bile bebekler sağlıklıysa tutunuyorlar benim anladığım 12 haftaya kadar bebek kaybı sadece kromozom problemleri

X