- 15 Şubat 2024
- 1.974
- 2.542
- 33
İlaç dozunu artırdı canım 2 hafta sonra tekrar bakacak değer artmadıysa eğer serumlar kan takviyesi vereceklerÇok sağol canım amin inşallah ya doğuma kadar tedaviyle düzelmez miymiş kan değerleri acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç dozunu artırdı canım 2 hafta sonra tekrar bakacak değer artmadıysa eğer serumlar kan takviyesi vereceklerÇok sağol canım amin inşallah ya doğuma kadar tedaviyle düzelmez miymiş kan değerleri acaba
Boydan gecelik bende mi koysam bilemedim nerden aldın canım sen onuBen 1 tane aabahlıklı pijama takımı 1 tane boydan gecelik koydum. Depend koydum bir de lohusa pedi aldım ama onu evde kullanırım muhtemelen lansino'yu kullanmaya başladım hatta her gün olmasa da 2 3 günde bir falan sürüyorum. Kendime havlu koydum. Bebeğe koymadım. Yıkanmıyor çünkü bildiğim kadarıyla. Kuzenim hataya hastane ebesi onun tavsiye ettiklerini koydum bakalım
Süwen'den aldım. Tesettürlüyim ama diz altı boy buldum. Gelende biraz daha kısa oluyor. Normal doğum olacaksa gecelik daha iyi oluyor dedi kuzenim.Boydan gecelik bende mi koysam bilemedim nerden aldın canım sen onu
Ben de dün aldım canım demir serum takviyesi damardan. Düzelecek gibi değildi doğuma da kan lazım. Acilde yaptılar 5-10 dk içinde verdilerİlaç dozunu artırdı canım 2 hafta sonra tekrar bakacak değer artmadıysa eğer serumlar kan takviyesi verecekler
Evet normal doğumda ağrı çekerken falan giymeye yürümeye rahat oluyor sezeryanda da çıkınca da rahat oluyor dedilerSüwen'den aldım. Tesettürlüyim ama diz altı boy buldum. Gelende biraz daha kısa oluyor. Normal doğum olacaksa gecelik daha iyi oluyor dedi kuzenim.
Yaa bende merak ediyordum nasıl bir şey diye benim de aynı düzelmezse 32 ve 36. Hafta da kan verecekler doğumda kan lazım dedi doktor hatta korkuttu el bebeğini severken sen kan takviyesi ile uğraşırsın diyeBen de dün aldım canım demir serum takviyesi damardan. Düzelecek gibi değildi doğuma da kan lazım. Acilde yaptılar 5-10 dk içinde verdiler
İnşallah artar canım saatine vs dikkat edip içmeye çalış birde ona göre beslenmeye dikkat etİlaç dozunu artırdı canım 2 hafta sonra tekrar bakacak değer artmadıysa eğer serumlar kan takviyesi verecekler
Bende öğretmenim okulda odam 5. Kattaydı 2 hafta çalıştım vajinada ağrılarım başladı suyum azaldı perşembe günü doktor çalışamaz raporu verdi bana bebek 38 yi göremez dedi malesef merdiven inip çıkmayın kızlar çok tehlikeliymişKızlar ben 32. haftadayım ama benim göbeğim düştü ve 2 gündür makat kısmında dolgunluk ve aşağıda bacak aramdaki kemiklerde yürürken ağrı yaşıyorum. Bebek kanala iniyor olabilir mi ? Daha çok erken korkuyorum da. Kuzenimin düğünü vardı fazla ayakta kaldım ve 5. Katta asansörsüz binada oturuyorlar inip çıktım hep o merdivenleri tetiklemiş olabilir miyim
Benim de iş yerim 5. Katta son bir aydır asansör bozuk yöneticiye doğurcam inip çıkarken diyorum ne güzel işte diyor ama merdivenleri tek tek çıkıyorum resmenBende öğretmenim okulda odam 5. Kattaydı 2 hafta çalıştım vajinada ağrılarım başladı suyum azaldı perşembe günü doktor çalışamaz raporu verdi bana bebek 38 yi göremez dedi malesef merdiven inip çıkmayın kızlar çok tehlikeliymiş
İmkanın varsa rapor al canım benim şimdiki aklım olsa hiç zorlamaz rapor alırdım doktordan Bi şekildeBenim de iş yerim 5. Katta son bir aydır asansör bozuk yöneticiye doğurcam inip çıkarken diyorum ne güzel işte diyor ama merdivenleri tek tek çıkıyorum resmen
Ben ilk doğumum da bir adet pijama almıştım yetmişti gecelik bence rahat olmaz yatıp kalkarken yine de karar sizinBoydan gecelik bende mi koysam bilemedim nerden aldın canım sen onu
Çok kısa süren bir işlem doktorum ilacı ( seruma katılan bir demir çözeltisi) yazdı bir gün sonra eczaneden alabilirsin dedi. Sanırım 1 günü buluyormuş onaylanması ilacın. Aldıktan sonra acilde yaptılar herhangi bir yan etki okursa müdahale etmek adına; şükür iyi geçti. 5 dk sürdü bugün C vitamini içeceğim emilimi fazla olsun diye dün aklıma gelmemişti kolay yani yaptır canım gerçekten halsizlik doğum yorgunluğu derken ihtiyacımız olacakYaa bende merak ediyordum nasıl bir şey diye benim de aynı düzelmezse 32 ve 36. Hafta da kan verecekler doğumda kan lazım dedi doktor hatta korkuttu el bebeğini severken sen kan takviyesi ile uğraşırsın diye
Bende sezeryan düşünüyorum bakalım nasıl olacak ? Normal doğum olduğunda özelde bile olsa kendi doktoruna denk gelme işi nasıl acabaCanm benim bebek kilo olarak gerideydi biraz aslında sezeryan istiyordum ben. Hep de doktorum bekledi bende bekledim en son pamdemi oldu yoksa 42 ye kadar bekleyecektik ben de Dr ne dese onu yapıyordum pandemi olunca sokağa çıkma yasağı birde doktorlar nöbetleşe duruyorlardı kendi doktoruma denk gelmek içim suni sancı ve sıfır sancı ile doğuma girdim normal doğum yaptım
Ben ilk doğumum da bir adet pijama almıştım yetmişti gecelik bence rahat olmaz yatıp kalkarken yine de karar sizin
Tabi göreceli bu bence, ben evde bile pijamalıydım gayet rahattımBen de gecelik kullanmıştım o kadar rahat etmiştim ki; hatta iyi ki gecelik almışım eğil kalk derdi yok üstten giy çıkar ne rahatmış diye düşünmüştüm. Şimdi de uzun kollusunu ekledim hastane için
Kesinlikle normal doğumsa bide gecelik çok kurtarıcı oluyo kontrol pansuman buz muz koyma derken pijama çıkarma derdi olmuyoBen de gecelik kullanmıştım o kadar rahat etmiştim ki; hatta iyi ki gecelik almışım eğil kalk derdi yok üstten giy çıkar ne rahatmış diye düşünmüştüm. Şimdi de uzun kollusunu ekledim hastane için
Canım özelde her türlü kendi doktorun oluyor doğum zaten bir anda olmuyor ulaşıyorlar bizim pandemi olduğu için sokağa çıkma yasağı vs nöbet usuluydu yani suan için özelde öyle bir durum söz konusu değildir mesela benim geçen haftalarda kanamam oldu anında doktora ulaştılar ona göre bakıp haber verdilerBende sezeryan düşünüyorum bakalım nasıl olacak ? Normal doğum olduğunda özelde bile olsa kendi doktoruna denk gelme işi nasıl acaba