2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Bu kaldı işte canım oturunca ayakta sezeryan yeri de iyileşti hafif oturup kalkarken ağrı kaldı ama duşu hala su geçirmez bantla alıyorum ayaklarım ödem topladı ona da kızlar çorap söyledi onu aldım bakalım kaç günde geçer
Maşallah bir şey kalmamış canım , bende şala sarcam şimdi

Bizim buralarda bir de süt artırıcı olarak pelte yaparlar su nişasta ve şekerle kaynatılarak yapılır tarçın koyuyorum biraz da üzerine ben öyle tüketiyorum
Aaa kayınvalidem de geçen yapmıştı ama hiç sevemedim tadını bide nişasta zararlı değil mi ya.

Canım ters emzirmeyi dene kol altına alarak, sonra ayakta emzir hafif sallayarak, yürüyerek emzir alışır o merak etme . Pes etmek yok memeye alışması en büyük konfor olacak senin için ☺️ foto buldum ekliyorum; bu arada kızlar 3-4 aylık civarı meme reddi döneminde yine aynı yöntemler kullanılıyor
Teşekkür ederim mememde sakinleşsin o kadar istiyorum ki böyle sanki herkesten bi farkım yok gibi geliyor

Bi şey sormak isityorum karnım sertleşmeden belden kasığa doğru vuran ağrı sancı mı? Vajinamda sert bi ağrı var bıçak batması gibi sızlama gibi. düzensiz şekilde karnım sertleşiyo bide

Teşekkür ederim mememde sakinleşsin o kadar istiyorum ki böyle sanki herkesten bi farkım yok gibi geliyor
Öyle düşünme canım benim. Alışma sürecindeyiz. Sen onun annesisin. Emmedikçe daha da stres oluyorsun biliyorum ama bugünlerde geçecek inşallah 🌸

Bi şey sormak isityorum karnım sertleşmeden belden kasığa doğru vuran ağrı sancı mı? Vajinamda sert bi ağrı var bıçak batması gibi sızlama gibi. düzensiz şekilde karnım sertleşiyo bide
Doğurmayan üç-beş kişiden biri allahım 🤣 yemin ederim beklemekten sıkıldım benim belden kasığa ağrım var bütün gün karnım da sertleşti, yine de düzenli gelmeyen sancının bir anlamı yok canım benim saatlerdir araştırıyorum çömelip kalkıyorum yok hiç bir şey dayanılmaz düzenli sancı haline gelmiyorr

Bende o 3 5 kişiden biriyim. 39+1 deyiz. Doktorum 40 tamamlayalım haftaya kadar doğmazsa suni sancı ile yapalım dedi. Heyecan stres ve bekleyiş bir arada 🥲

Doğum yapan tüm arkadaşlar sağlıcakla ve huzurla büyütsün bebişlerini 🙏🏻❤️

X