2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Silikon tabancası varsa kolayca yaparsın canım bana gelen ürüne baktım herkes yapar onu yani zaten ledsiz geldi Bi ledi koymak zor olur belki hatta ben kendim alıp led takabilir miyim diye düşünüyorum
Takarsın takarsın ben tüm malzemeyi buldum hediyelik eşya satan yada ahşap kesen bir dükkan varsa oralarda oluyor

Trendyol da demir kutulu var canım fiyatları iyi 100’lü ordan yaptırcam ismine net karar verelim de dedim ☺️
Ben de isme net karar veremedim 2 isim koyacağız Meryem Duru düşünüyoruz ama Meryem kesin olacak Duru değişebilir o yüzden her şeyi Meryem yazdırdık yazı olarak istersek Duruyu değişebilelim diye😅🤣

Ben de isme net karar veremedim 2 isim koyacağız Meryem Duru düşünüyoruz ama Meryem kesin olacak Duru değişebilir o yüzden her şeyi Meryem yazdırdık yazı olarak istersek Duruyu değişebilelim diye😅🤣
Meryem ismi çok güzel ismi ile yaşasın ve güzelleşsin inşallah ömrü sağlıkla kolaylıkla gelsinler 🥰bizde galiba eşimle bir isme bugün kesin karar verdik

Kızlar birşey paylaşayım. Resmen anksiyete oldum bişey olursa diye. Eşime falan bana bişey olursa evlen hemen bu çocuk ortada kalmasın diyorum. Durup durup ağlamaya başlıyorum. Analık delilikmiş gerçekten. Benim gibi olan var mı valla destek mi alsam diye düşünüyorum.

Kızlar birşey paylaşayım. Resmen anksiyete oldum bişey olursa diye. Eşime falan bana bişey olursa evlen hemen bu çocuk ortada kalmasın diyorum. Durup durup ağlamaya başlıyorum. Analık delilikmiş gerçekten. Benim gibi olan var mı valla destek mi alsam diye düşünüyorum.
Banada arada geliyo eşime ben ölürsem evlenir misin diye soruyorum
Ölürsem eğer vasiyetimdir oğlumu anneme ver diyorum başkasına asla güvenmiyorum sana bile diyorum tamam diyo garibim 😄
Böyle bazen bana bi şey olacak bebeğim ortada kalacak gibi geliyo aslında eşim benden daha iyi ebeveynlik yapar onuda biliyorum ama ne bileyim aklıma öyle şeyler gelince bende ağlıyorum İstemsizce

Bacak ve ayak ağrısı yaşayanınız var mı sanki spor yapıyormuş gibi hep yorgunluk ve ağrı var bacaklarda
Ben 2 gece önce ilk kez sol baldırımda bir sıkışma hissettim .geçmedi de . Bacağım bir kasıldı sanki damarımı bacağımı biri sıkıştırıyor. 2 gündür hala ağır var resmen kas ağrısı nasıl geçecek bilmiyorum . Uykumda gafil avlandım

Banada arada geliyo eşime ben ölürsem evlenir misin diye soruyorum
Ölürsem eğer vasiyetimdir oğlumu anneme ver diyorum başkasına asla güvenmiyorum sana bile diyorum tamam diyo garibim 😄
Böyle bazen bana bi şey olacak bebeğim ortada kalacak gibi geliyo aslında eşim benden daha iyi ebeveynlik yapar onuda biliyorum ama ne bileyim aklıma öyle şeyler gelince bende ağlıyorum İstemsizce
Allah hepimizi bebişlerimize , bebişleri bizlere kavuştursun inşallah valla zor ya

Kizlar doktora gittim bende arkadan gelen kanama için doktor önden muayne etmek istedi parmağini bi soktu canım cok acidi çekti bn kötü olunca sanirim şimdi az bişi önden de kanama başladi anlamiyorum ya da arkadan gelen kanama belki de keşke hiç gitmeseydim doktora dedm

Ben buraya yaptırdım şu bulutlu Kapı süsleri varya onun ledli olan ve yastık 1200 tl. Ama ben instagramdan sipariş vermedim Denizlide burası gidip kendim dükkana sipariş verdim istediğim renk model gösterdim ekletmek istediğim şeyleri söyledim. Oradaki yastıklar dışında internette bir yastık beğenmiştim onu talep ettim . Açıkcası memnun kaldım fiyatı da sorduğum birçok yere göre uygun geldi bana . Ama kargo falan olursa kaç para der bilmiyorum ben kendim gidip alcağım . Fikir olsun sizede

Eklentiler

• IMG_9344.jpeg
    IMG_9344.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar doktora gittim bende arkadan gelen kanama için doktor önden muayne etmek istedi parmağini bi soktu canım cok acidi çekti bn kötü olunca sanirim şimdi az bişi önden de kanama başladi anlamiyorum ya da arkadan gelen kanama belki de keşke hiç gitmeseydim doktora dedm
Gelmiş geçmiş olsun da ne alaka neden vajinal muayene yapma ihtiyacı hissetti ki . Kadın doğuma mı gittin yoksa senin hemeroid mi ne vardı onun için başka doktora mı gittin

Gelmiş geçmiş olsun da ne alaka neden vajinal muayene yapma ihtiyacı hissetti ki . Kadın doğuma mı gittin yoksa senin hemeroid mi ne vardı onun için başka doktora mı gittin
Kadın doğuma gittim acilde bakmak istedi kanama önden mi geliyor diye bnde emn değildm ona istinaden bakti parmak soktuya canım cıkti nst bağladi bebeğe bakti falan bebekte bişi yok dddi bni genel cerraha yönlendirdi genel cerraha giidyorm hamilean ilaç veremem dedi gönderdi

X