2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Benimde aynı şekilde bir anda alev geliyor sanki berbat bir şey yediğin şeylere göre değişiyor sanırım dikkat etmek lazım bende şurup yazdırdım daha öncesinde hiç mide rahatsızlığım olmadığı için hiç bununla ilgili ilaç şurup kullanmadım belkide onun için şurup bende baya işe yaradı eşiminde mide problemi var benim kullandığım şurup ona hiç etki etmez öncesinde soğuk süt içiyordum 3 yudum rahatlatmıştı ama şurup kadar etkili değil tabi
Ay bende de şurup hiç bir işey yaramıyor sadece süt iyi geliyo ya
Sütüde her zaman içemiyorum çünkü kan ilacını günde 2 defa kullanıyorum 3 saat kuralına uymaya çalışıyorum

Benimde aynı şekilde bir anda alev geliyor sanki berbat bir şey yediğin şeylere göre değişiyor sanırım dikkat etmek lazım bende şurup yazdırdım daha öncesinde hiç mide rahatsızlığım olmadığı için hiç bununla ilgili ilaç şurup kullanmadım belkide onun için şurup bende baya işe yaradı eşiminde mide problemi var benim kullandığım şurup ona hiç etki etmez öncesinde soğuk süt içiyordum 3 yudum rahatlatmıştı ama şurup kadar etkili değil tabi
Ben açken de yanıyor, tokken de, o yüzden artık fikir yürütemiyorum şu yediğim şey yaptı diye. Doktorum lansor veya nexiumu düzenli kullanırsan rahatlarsın diyor ama ben korkuyorum ilaç kullanmaya. Sütü de denedim ama öyle 3 yudum değil, kalsiyum desteği olsun diye baya lıkır lıkır içiyorum.

Ben 2 gece önce ilk kez sol baldırımda bir sıkışma hissettim .geçmedi de . Bacağım bir kasıldı sanki damarımı bacağımı biri sıkıştırıyor. 2 gündür hala ağır var resmen kas ağrısı nasıl geçecek bilmiyorum . Uykumda gafil avlandım
Seninli şiddetli kasılmış ondan olmuş gibi

Bnm bu gebelikte baş gösterdi bn öncesnde bilmezdim olmazdi. Kan ilacim yapti bnmde seğiştirdim geçen cuma günü kan ilacimi bakalm umarım geçer ya gyneferro sanal kullaniyorum şuan bu iyi geliyor diğeri berbat bişeydi pembe bi hapti
anım ben de gebeyim 31 haftadayım. Kantaron yağı dış hemoroid için kullanıyorum. Bi pamuğa damlatıp tampon gibi sürüyorum. Ayrıca doktor bana fitil krem ve dışkı yumuşatıcı şurup verdi genel cerrah ve prospektüslerinde gebelikte kullanılamaz yazmıyor sana neden bir şey verilmedi hiç anlayamadım

anım ben de gebeyim 31 haftadayım. Kantaron yağı dış hemoroid için kullanıyorum. Bi pamuğa damlatıp tampon gibi sürüyorum. Ayrıca doktor bana fitil krem ve dışkı yumuşatıcı şurup verdi genel cerrah ve prospektüslerinde gebelikte kullanılamaz yazmıyor sana neden bir şey verilmedi hiç anlayamadım
Kantardon demek ki kullaniliyor çoğu arkadaş yazmiş ben de bakayim iyi bi marka alayim başliyim doktora falan sormaya gerek yok bu durumda

Dr neden bişi yazmasi anlamiyorum gerçekten anlam veremiyorum başka hastanelere gdiyorum onlar da aynı şekilde yazamam diyorlar

Kadın doğuma gittim acilde bakmak istedi kanama önden mi geliyor diye bnde emn değildm ona istinaden bakti parmak soktuya canım cıkti nst bağladi bebeğe bakti falan bebekte bişi yok dddi bni genel cerraha yönlendirdi genel cerraha giidyorm hamilean ilaç veremem dedi gönderdi
Çok geçmiş olsun canm yaa

Ben 2 gece önce ilk kez sol baldırımda bir sıkışma hissettim .geçmedi de . Bacağım bir kasıldı sanki damarımı bacağımı biri sıkıştırıyor. 2 gündür hala ağır var resmen kas ağrısı nasıl geçecek bilmiyorum . Uykumda gafil avlandım

Benim diz altımda arka baldırımda çok fena kramp oluyor resmen ağlatıyor beni. çığlık kıyamet eşim masaj yaparak zor geçiriyorum. resmen korkulu rüyam uyurken korkuyorum yine girecek diye.
magnezyum da alıyorum ama bana mısın demiyor.

Günaydın kızlar 😀 bu yanmalar için ben şurup falan almadım ama bana da tahin çok iyi geldi. Bildiğin çiğ tahin mi ne oluyor ya satılıyor dümdüz tahin 😃
Ben rennie kullandım çokta iyi geldi çok dip yanmalarda aldim ama yine cok sık almamamaya çaliştim denedim tahini dha cok yakti bnde aa bide sakız naneli sakızlar varya 360 onlar çok iyi geliyordu ☺️

Benim diz altımda arka baldırımda çok fena kramp oluyor resmen ağlatıyor beni. çığlık kıyamet eşim masaj yaparak zor geçiriyorum. resmen korkulu rüyam uyurken korkuyorum yine girecek diye.
magnezyum da alıyorum ama bana mısın demiyor.
baldır krampları için girdiği anda ayaklarınızı yere koyup ayağa kalkmaya çalışın. o iyi geliyor anında geçiyor kramp. ben de internette araştırıken gördüm banada oluyo geceleri uyurken

Selam güzel annelerim, ben ağırlaştığımı hissediyorum artık 32. Haftadayım ve gözümü en çok korkutan temizlikti. Halıları yıkamaya vermiştim onlar geldi iki günde de temizliği bitirdik annemle daha sonrası için yapamayacağımı düşündüğüm için erken yapmak istedim
Walla bende eve bakıp bakıp duruyorum nasıl olcak bilmiyorum bir haftasonu çocugu kayınvalideme verip eşimle girişiriz diyorum bir kaç hafataya yaparım yoksa sonrası zor daha eşya hazırlıcam yıka ütüle çanta fln bende üdüşünce gözüm korkuyor az kaldı ya 50 gün nedir gelir geçer

Kızlar günaydın bugün doktora geldim dahiliyeye geçen bahsetmiştim ama bizim grupta başına gelen yok herhalde alt ast değerlerim yükseldi bi anda tansiyon düşük çıkıyor doktor idrar da protein yüksek miktarda çıkarsa bebeği erken almak zorunda kalırız dedi var mı böyle bir şey başına gelen

Ben açken de yanıyor, tokken de, o yüzden artık fikir yürütemiyorum şu yediğim şey yaptı diye. Doktorum lansor veya nexiumu düzenli kullanırsan rahatlarsın diyor ama ben korkuyorum ilaç kullanmaya. Sütü de denedim ama öyle 3 yudum değil, kalsiyum desteği olsun diye baya lıkır lıkır içiyorum.
Bana da sabah öğle akşam iç dedi de ben sadece duramayacağım zaman yanınca içiyorum

Kızlar günaydın bugün doktora geldim dahiliyeye geçen bahsetmiştim ama bizim grupta başına gelen yok herhalde alt ast değerlerim yükseldi bi anda tansiyon düşük çıkıyor doktor idrar da protein yüksek miktarda çıkarsa bebeği erken almak zorunda kalırız dedi var mı böyle bir şey başına gelen
Tansiyonu sürekli kontrol et o da yükseliyor normalde gebelik zehirlenmesi dedikleri şey aslında Allah uzak etsin canm bir doktora daha gözük istersen

X