- 18 Ağustos 2022
- 1.608
- 2.418
- 29
Ayda 1 gittiğimiz için kontrole tam ne zaman döndüğünü söylemek mümkün değil. Doktor geri dönebilir dedi mesela. Hala yeri var belli olmaz dediBenimki erken mi döndü o zaman 27-28 de dönmüştü 29 dayım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayda 1 gittiğimiz için kontrole tam ne zaman döndüğünü söylemek mümkün değil. Doktor geri dönebilir dedi mesela. Hala yeri var belli olmaz dediBenimki erken mi döndü o zaman 27-28 de dönmüştü 29 dayım bende
Evet.Bende doktora sordum bu bişeyin göstergesi mi dedim değil dedi.Ama ben sanki biliyorum bi kaç hafta önce döndüğünü, çünkü içimde yer değiştirdiğini dışardan görmüştüm.ve o zaman çok sert olmuştu karnım beni bi kaç saat çok zorlamıştı, birde sağıma yatamıyordum artık yatabiliyorum ve hareketlerden dolayı tahmin ediyorumAyda 1 gittiğimiz için kontrole tam ne zaman döndüğünü söylemek mümkün değil. Doktor geri dönebilir dedi mesela. Hala yeri var belli olmaz dedi
Bende okuyorum hsjs maalesef tirsmaya başladimBen bu Eylül annelerini okudukça doğumdan emzirmeden korkmay başladım ya resmen doğum korkusu sardı ya beni erkenden
Benim de öyle oluyor. Ben de cevabını bilmiyorum doktora anlatıyorum anlamıyor sanırım beni normal diyo sadeceKızlar karnım sürekli bir tarafa toplanıyor bildiğin avcumun içinde bir top gibi totosumu başımı artık bilmiyorum hissediyorum bu çok onceleride oluyordu daha doğru düzgün karnım yokken bile karnımın bı tarafa yamuk durduğunu görebiliyordum şimdi aklıma takılan konu şu karnım bugün baya semsert oluyor öyle olduğunda yani kendini dayıyor diretiyor mu yoksa kasılma gibi biseymi anlamadım varmı bunu yasayan? 30+2 deyiz
Sertlikte çok sık oluyormuu bende normal diye düşünüyordum bugüne kadar ama bugün sertlik baya sık olunca endişelendim birde yalancı kasilmalardada rahmin öyle toplanıp sertlestifi yaziyordu acaba öyle biseymi bebiş mi yapıyor anlayamadımBenim de öyle oluyor. Ben de cevabını bilmiyorum doktora anlatıyorum anlamıyor sanırım beni normal diyo sadece
Okuma ya okuyunca psikolojim bozuluyordu benim hele bu suni sancı ile normal doğum başlatma yazılarını okudum. Yerlerine ben doğurdumBen bu Eylül annelerini okudukça doğumdan emzirmeden korkmay başladım ya resmen doğum korkusu sardı ya beni erkenden
Canım dediğin şey kasılma oluyor. Ağrıyla gelmediği sürece sorun olmuyor. Yalancı kasılma deniliyor. 20. Haftadan beridir yaşıyorum. Son zamanlarda çok zorladığı için progestan kullanıyorum. Pek bı fayda etmiyor. Aynı şekilde magnezyum. Yani endiselenmene gerek yok. Şiddetli ağrıyla gelmediği sürece bı şeye sebep olmuyor.Kızlar karnım sürekli bir tarafa toplanıyor bildiğin avcumun içinde bir top gibi totosumu başımı artık bilmiyorum hissediyorum bu çok onceleride oluyordu daha doğru düzgün karnım yokken bile karnımın bı tarafa yamuk durduğunu görebiliyordum şimdi aklıma takılan konu şu karnım bugün baya semsert oluyor öyle olduğunda yani kendini dayıyor diretiyor mu yoksa kasılma gibi biseymi anlamadım varmı bunu yasayan? 30+2 deyiz
Rahim mi sertleşiyor yoksa bebek belirli bir yeri mi sertleştiriyor benim bebek de yakıyor bunu doktor eline gelen şey kafası ve poposu dedi vücudum dinlenmiş oldu mu rahatladı mı oda hareket etmeye başlayınca sertleşiyor orasıSertlikte çok sık oluyormuu bende normal diye düşünüyordum bugüne kadar ama bugün sertlik baya sık olunca endişelendim birde yalancı kasilmalardada rahmin öyle toplanıp sertlestifi yaziyordu acaba öyle biseymi bebiş mi yapıyor anlayamadım
Ay kız engel olamıyorum kendime doğum sonrası duş alma olayının bu kadar sorun olacağını bilmiyordum . Yazmışlar 4 gün oldu duş almadım. Ay okudukça içim karardıOkuma ya okuyunca psikolojim bozuluyordu benim hele bu suni sancı ile normal doğum başlatma yazılarını okudum. Yerlerine ben doğurdum
Demi demiBende okuyorum hsjs maalesef tirsmaya başladim
Bilmiyorum ki benim de öyle oluyor, Brixton hicks yazınca da böyle şeyler çıkıyor zaten. Yalancı kasılma yani. Günde 10dan fazlaysa ya da çok sık oluyorsa doktora gitmek gerekiyor diyorlar. Fakat ben hiç saymadım. Sayamadım doğrusu. Günde 10 oluyor olabilirSertlikte çok sık oluyormuu bende normal diye düşünüyordum bugüne kadar ama bugün sertlik baya sık olunca endişelendim birde yalancı kasilmalardada rahmin öyle toplanıp sertlestifi yaziyordu acaba öyle biseymi bebiş mi yapıyor anlayamadım
Ahaha benim arkadaşım normal doğum istiyordu Ağustosta doğum yaptı söz verdi kendi kendine kimsenin doğum hikayesini dinlemeyeceğim diye tam 40. Haftasında doktora gittiğinde doktor normalde suni sancı ile başlatacaktı doğumu ama bebek 4 kilo olmuş sezeryan dedi hiç hayır demedi sezeryan oldu ki devlette bir de doktor ebeler baktı doğum katında ondan başka kimse yoktu iki gün hastane de yattı çıktı hemen eve gelir gelmez duş aldı sütü geldi ilk günden herkesi evine postaladı bebekle ben bağ kurarım diye ama hep olumlu düşündü hep Allah en iyisini bilir bizim için dedi ve gerçekten pozitif bir doğum hikayesi olduAy kız engel olamıyorum kendime doğum sonrası duş alma olayının bu kadar sorun olacağını bilmiyordum . Yazmışlar 4 gün oldu duş almadım. Ay okudukça içim karardı
Bana magnezyum vermedi henüz doktorum ağrı şöyle sancı gibi olmuyor ama canim hafif açıyor gibi geriliyor sertleşiyor taş gibi kesiliyor anlayamiyorummCanım dediğin şey kasılma oluyor. Ağrıyla gelmediği sürece sorun olmuyor. Yalancı kasılma deniliyor. 20. Haftadan beridir yaşıyorum. Son zamanlarda çok zorladığı için progestan kullanıyorum. Pek bı fayda etmiyor. Aynı şekilde magnezyum. Yani endiselenmene gerek yok. Şiddetli ağrıyla gelmediği sürece bı şeye sebep olmuyor.
Evet omu bebiş mi onu ayirt edemedim bendeBilmiyorum ki benim de öyle oluyor, Brixton hicks yazınca da böyle şeyler çıkıyor zaten. Yalancı kasılma yani. Günde 10dan fazlaysa ya da çok sık oluyorsa doktora gitmek gerekiyor diyorlar. Fakat ben hiç saymadım. Sayamadım doğrusu. Günde 10 oluyor olabilir
İşte onu ayırt edemiyorum yani bebek olduğunu düşünüyordum hep bugün çok fazla oldu bebekmi yoksa kasılma gibi mi anlayamadım ondan endişelendimRahim mi sertleşiyor yoksa bebek belirli bir yeri mi sertleştiriyor benim bebek de yakıyor bunu doktor eline gelen şey kafası ve poposu dedi vücudum dinlenmiş oldu mu rahatladı mı oda hareket etmeye başlayınca sertleşiyor orası
Doktoruna söyle mutlaka yazsın canım. Hem kasilmalara hemde bel sırt bacak ağrılarına iyi geliyor. O bahsettiğin şeyde tam olarak işte yalancı kasılma oluyor. Endişelenmene gerek yok. Ama yinede doktorunu bilgilendir. Benim sertleşme esnasında nefesim bile kesiliyor. Ama rahim ağzı uzunluğu vs hiç bir sorun yok bebek iyi. O yüzden alıştım artık.Bana magnezyum vermedi henüz doktorum ağrı şöyle sancı gibi olmuyor ama canim hafif açıyor gibi geriliyor sertleşiyor taş gibi kesiliyor anlayamiyorumm
Sağlıkla gelsin InşBende 32 haftalık oldum.
Doktorum doğum için tarih zaman söyledi.
Ekim sonu kasım başı her türlü hazırlıklı olun dedi.
sezeryan olacağım.
40. Haftayı beklemeye gerek yok dedi.