2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben de öyleydim. Canım tuzlu, ekşi şeyler istiyor. Dün gece de rüyamda bol limonlu yaprak sarması gördüm hahahaha
Anaaa süper demek tek değilim

Ooo sende mi:))

Yaaaaa tanıdınız mı beni ocak ayında konuşmuştuk sizinleeee. Hamileymişsiniz siz de ay çok sevindim yaaaaa
Ayy merhaba sanrm hatırladm canmm hoşgeldin:))
He yaa süpriz yaptı bana miniğim
Senin için de coook sevındım kuzumm☺
Tebriklerr
Bende de buna benzer şey var ben alır cubur cips falan sevmem yemem de. Ama deli gibi canım cips istiyor eşim şaşırıyor evde 1 yıl sürünür gene yemezsin hayırdır diye herhalde hormonlar canım bu
Haha ah şu hormonlar yaaa

Yani gerçekten tuhaflar ve riskli bi gebelik de söz konusu olabilir Allah’a emanet bırakıyorlar insanı resmen.

Evet biliyorum o doktoru ama saatleri bize uymuyor 15:00 da kapanıyor gösteriyor Google da eşimin işten çıkışı va derken yetişemeyiz biz ona. Elem Özdemir i aradım bende.
genelde 15:00 a kadar bile açık kalmıyor. malesef öyle sıkıntılar var burada. Elem Özdemiri ben de duydum. ona da iyi diyorlar

Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız her şey yolunda mı ? ben aşırı gerginim inanılmaz 7. haftaya girdik sinirlilik asabiyet mutsuzluk her şey var sizlerde nasıl durumlar ?

Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız her şey yolunda mı ? ben aşırı gerginim inanılmaz 7. haftaya girdik sinirlilik asabiyet mutsuzluk her şey var sizlerde nasıl durumlar ?
Bende çok var ya gereksiz bi gerginlik o anı yaşadıktan sonra ben naptım diyorum üzülüyorum sonra gönül almaya çalışıyorum kırıcı olmuyorum ama söyleniyorum çok Hele ki hamileliğimi öğrenmeden önce bana noluyo dedim bi ayy çok farklı yaa

Ben de öyleydim. Canım tuzlu, ekşi şeyler istiyor. Dün gece de rüyamda bol limonlu yaprak sarması gördüm hahahaha
Acayip ekşiye sarmıştım yani eşim limonu ağzına sıksam ya rabbi şükür diyeceksin diyordu. Ama taa kü bugün salatanın ekşisi midemi bulandırdı ki bayılırım ekşi salataya cidden hormonlar çok farklı bir şeey

6 haftalık olduk bir hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah mide ekşimesi bulanması dışında şuan bişi yok

Birde ben grip oldum öksürdükçe kasıklarım batıyor artık neden batarki öyle korkmadım da değil bişi olmaz umarım

Blue8816 canımm geldim. 20 bin küsür teklif vermişler sigorta A ağında yenilemek için. Sonra 16.250de anlaşmışlar.
Kullanılan randevu haklarına göre fiyat teklifi gelirmiş. Ben geçen sene sadece 1 kez kullanmıştım hakkımı. Çünkü b ağı gideceğim hastanede geçerli değildi.

Maşallah canm o stresi maalesef yapıyoruz benmde p.tesi randevu kalp atışı içn
Yani ben sürekli belirti aradım kendinizi boşa yormayın ara da olan şeyler dışında bişey olmuyor. Mesela mide bulantısı falan hiç olmadı diyebilirim inşallah sizde en güzel şekilde duyarsınız

Yani gerçekten tuhaflar ve riskli bi gebelik de söz konusu olabilir Allah’a emanet bırakıyorlar insanı resmen.

ben önceki gebeliğimde 5+4 de özel bir kliniğe giderek ultrasonu kendim ödedim. bu sefer de düşünüyorum. 90-100 arası bir şey tutmuştu. en azından dış gebelik riskini elenmiş oluyor. hatta yolk saçı bile doktor görmese de ben ve eşim görmüştük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…