2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kız aldığım kilo da 1. 18+1 im. Benim şu ana kadar şansım aşermemek oldu bence ya. Hamur işi tatlı hiç sevmezdim hala da aynıyım ama bundan sonra işin rengi değişebilir 😅
Bende 17+3 oldum daha kilo almadım. 68 kilodayım. Havalae sıcak dediğin gibi hiçbir şey yenmiyor. Normalde hamur işi çok severim ama sanırım sıcaktan yiyemiyoeum onuda. Tatlı yediğimde midem bulanıyor bebek hep ekşide 😂 ama dediğin gibi 20. Haftadan sonra belli olur bizim kilolar artık istemesekte alırız 😅 7 aya kadar 0 kilo gider miyiz acaba

Kızlar bugün karnımda bi sağ taraf ağrıdı bi sol taraf ama böyle saniyelik bi kaç dakikalık ağı gibi acaba bebek ordan oraya mı geziyor 😂 ilk hamileliğim doktor tekme gibi bir şey hissetmek için çoook erken dedi 17 haftadayım ama hareketlilik böyle bir şey mi acaba. Tecrübeli anneler his olarak tarif edebilir mi 😂

Aman bu maddiyat elimizi kolumuzu bağlıyor ne zamana kadar çalışacaksın peki belli mi kuzum😍 peki kaç haftada bir kontrole gidiyorsun galiba özele gidiyordum sen
Aynen canım özele gidiyorum ben aslında öyle çok ihtiyacım olduğu için değil de bebeğin ağır pahalı olan şeylerini alayım diyorum ekim 1’e kadar çalışcam canım bidaha ki kontrol 3 hafta sonra canım 🥰

Aynen canım özele gidiyorum ben aslında öyle çok ihtiyacım olduğu için değil de bebeğin ağır pahalı olan şeylerini alayım diyorum ekim 1’e kadar çalışcam canım bidaha ki kontrol 3 hafta sonra canım 🥰
Anladım canim her seferinde mi 3 haftada bir veriyor randevuyu benim doktor bana bu sefer 5 hafta sonraya verdi 17. Hafta gittim 22. Haftaya denk gelsin dedi normalde de ayda bir gel diyor sende de mi öyle merak ettim

Bende 17+3 oldum daha kilo almadım. 68 kilodayım. Havalae sıcak dediğin gibi hiçbir şey yenmiyor. Normalde hamur işi çok severim ama sanırım sıcaktan yiyemiyoeum onuda. Tatlı yediğimde midem bulanıyor bebek hep ekşide 😂 ama dediğin gibi 20. Haftadan sonra belli olur bizim kilolar artık istemesekte alırız 😅 7 aya kadar 0 kilo gider miyiz acaba
Bence imkanı yok 😂 kiminle konuşsam 5 6 dan sonra içimden canavar çıkmış gibi yemeye başladım diyor. Kilodan korkmuyorum da ödemden korkuyorum. Yaz sıcağı el ayak yüz şişmesi felaket zorlar eminim. Ben bir de tuz bağımlısıyım. O kadar tuza seda sayan olurum artık 😂

Merhaba kızlar ben 18+3 haftalik hamileyim dün tayinimin çıktığını öğrendim Tokat'ta devlette ya da özel hastanede doktor önerebilirseniz sevinirim

Bence imkanı yok 😂 kiminle konuşsam 5 6 dan sonra içimden canavar çıkmış gibi yemeye başladım diyor. Kilodan korkmuyorum da ödemden korkuyorum. Yaz sıcağı el ayak yüz şişmesi felaket zorlar eminim. Ben bir de tuz bağımlısıyım. O kadar tuza seda sayan olurum artık 😂
Hahahaha ay sağlıklı olsunlarda kilo gerçekten alınır verilir yapacak bir şey yok ona. Sağ
alim kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun, stresli süreç. Ama yine de biz boğazımızı tutmaya çalışalım 😂

Evet ben canım Salı günü söyledi patron olacak serefsiz
Konuşma bayram sonrasına kaldı 17. Haftadayım böyle bir kaypaklık görmedim şok etkisi yarattı iki gün bırak düşünmeyi hissetmedim bile böyle bişey düşündüğünü
Üstelik bir aydır düşünüyormuş
Ben 20 nisanda mecburiyetten söylemiştim hamile olduğumu sözlü olarak
Haklarınız konusunda ne dedi tazminatınızı verecek mi ya da siz dava açmayı düşünüyor musunuz

Kız 12. Hafta da görenler ne görüp geliyor ya 🤣🤣🤣zaten dün ki doktorun saçını başını yollamadım içimde kaldı üç hafta sonra detaylıdan önce bi randevum var belki gösterir orda ama insan ağzından çıkanı yaşıyor yaa ben hep cinsiyeti farketmez 20. Hafta da öğrensem olur nasıl olsa 6 aydan sonra alışverişe başlayacağım dedim ve oldu 😀😀😀
12. Haftada doktor tahmin eder canım. Gördüğünüde oluyor tabiki. Bebegin kemik yapısından bile anlıyorlar kız erkek olduğunu. 12. Haftada doktor bana 1 kız 1 erkek dedi tahmini olarak. 14 te ikiside kız. Bakalım şimdi 17 sonlarında ne diyecek. Alışveriş yapamadım daha belirsizlikten😀😀

Anladım canim her seferinde mi 3 haftada bir veriyor randevuyu benim doktor bana bu sefer 5 hafta sonraya verdi 17. Hafta gittim 22. Haftaya denk gelsin dedi normalde de ayda bir gel diyor sende de mi öyle merak ettim
Evet canım beni 3 hafta da 1 gel diyor bana brnim de gidişim 19. Hafta olacak sonra da 22. Hafta da detaylıya gideceğim

12. Haftada doktor tahmin eder canım. Gördüğünüde oluyor tabiki. Bebegin kemik yapısından bile anlıyorlar kız erkek olduğunu. 12. Haftada doktor bana 1 kız 1 erkek dedi tahmini olarak. 14 te ikiside kız. Bakalım şimdi 17 sonlarında ne diyecek. Alışveriş yapamadım daha belirsizlikten😀😀
Aslında ben 11 de gittim 13’te gittim onlarda eşim tahmininiz varsa söyler misiniz dedi bişey demedi emin olmadan söylemem dedi videoyaya çekmiştik biz kendimiz de baktık ultrason çeken sağlıkçı arkadaş var o baktı kız büyük ihtimalle dedik bu hafta da bizim haylaz asla dötünü dönmedi anca orda sırtını döndü yattı ayağı ile oynadı 🤣bakalım artık 19. Hafta da şansımızı deneyelim dedik yoksa detaylı da zaten öğreniriz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🥰iki kız da çok tatlı olur ama bi kız bi oğlan olsun ikisinin de sevgisini tatmış ol inşallah canım 🥰🥰🥰

Aslında ben 11 de gittim 13’te gittim onlarda eşim tahmininiz varsa söyler misiniz dedi bişey demedi emin olmadan söylemem dedi videoyaya çekmiştik biz kendimiz de baktık ultrason çeken sağlıkçı arkadaş var o baktı kız büyük ihtimalle dedik bu hafta da bizim haylaz asla dötünü dönmedi anca orda sırtını döndü yattı ayağı ile oynadı 🤣bakalım artık 19. Hafta da şansımızı deneyelim dedik yoksa detaylı da zaten öğreniriz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🥰iki kız da çok tatlı olur ama bi kız bi oğlan olsun ikisinin de sevgisini tatmış ol inşallah canım 🥰🥰🥰
Sabret canım şunun şurasında doğuma ne kaldı öğrenirsin 😀😀😀 şaka bir yana geç gösterenler kız oluyor hep. Benimkilerde utanma çok yok galiba ondan hemen açtılar bacaklarını 😀😀 sağlıkları yerinde olsunlarda 1 ay geç öğrenelim bisey olmaz. İnşallah sende bu kontrolde net öğrenirsin 🥰🥰

Benim daha önce 16 haftalık erken doğumum var o zaman sebep bulunamadı ama şimdiki hamileliğimde 12. Hafta 22mm ölçüldü ve serklaj atılmasa yine aynı şekilde olucagi söylendi hemen serklaj işlemi yapıldı şuanda 17 haftayim herşey yolunda gözüküyor dedi doktor
İnşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲🏻

X