- 9 Mart 2024
- 238
- 235
Amin canım inşallah.Çok geçmiş olsun canm benim
Zor sürecler geçirmiş Allah'm bir daha yaşatmasın, inşallah sağlıkla kucağına alacaksn evladını☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah.Çok geçmiş olsun canm benim
Zor sürecler geçirmiş Allah'm bir daha yaşatmasın, inşallah sağlıkla kucağına alacaksn evladını☺
Çok geçmiş olsun canım ama elhamdülillah amniyonsentez temiz gelmiş inşallah devamı da temiz gelir baby e sağlıkla sıhhatle afiyetle kolaylıkla kavuşursun inşallah içini ferah tut bol bol bol inşirah suresi oku ya musavvir esmasını çek felak nas oku zor bi süreç ama Rabbim var elhamdülillah kolaylaştırsın inşallah diye dual edelim bende feramat kullanıyorum folik asit bıraktım onun yerine balık yağı d vitamini kullanıyorum canımKızlar merhaba, sizlerin sürecini mutlulukla takip ediyorum Ben de ise durumlar biraz sıkıntılı. Zor zamanlar geçiriyorum. 12.haftada ikili test 13/18 için yüksek riskli çıktı. Sonrasında fetal dna yaptırdım. Trisomy 9 yüksek risk cikti. 16.haftada amniyosentez yapıldı. İlk sonuç fish testi trisomy 9 için yapıldı temiz geldi. Geri kalan sonucu bekliyoruz şimdi. Bu süreçte size yazıp güzel haberlere gölge düşürmek istemedim. Doktor büyük oranda rahatladık dedi ama bekliyoruz testin devam sonucunu. Ben bu sürede tahmin edersiniz ki hic iyi değildim. 16.haftada doktor kan ilacına baslatacakti. Bu dertler arasında açıkçası doktor da yazmadı kaldı yani öyle. 12.haftadan beri i-mom Multi vitamin alıyorum. Tüm bu olaylar olurken kendi doktorum amniyosentezi prosefore yaptırdım diye bana küstü ve hakikaten bana artık gelmenize gerek yok dedi. Yarı yolda bıraktı yani ....normalde kendi doktorum 16.haftada kan ilacı yazacaktı. Ama bu sorunlar arasında bunun için gidemedim. Ve en son 17haftamda yani geçen hafta evime yakın bir doktora gittim. Bana devletin verdiği bir ilaci yazdi. Bir de özel olan bir ilaç önerdi. Hangisini kullanırsan aynı fark yok vs dedi. Sizden bir ricam var. Kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Multivitamin folik asit içeriyor, kan ilacı da folik asit içeriyor. Sorun olmaz mı acaba? (Devletin kan ilacı: gynoferon) Ve başka bir vitamin kullanıyor musunuz ? Dikkat etmem gereken birşey var mı? Şuan 18.haftadayim.
İyi bayramlaar ben 12. Haftada başlamıştım ama tabi benim erken doğum riskim olduğu için erkenden başlatmış olabilir doktorum.Kızlar iyi bayramlar
Magnezyum başlayan oldumu ?
Benimde dün kasığıma bıcak saplanır gibi sancılar girdi bacağımı oynatamadım resmen araştırdık kaan kocatepe falan rahmi tutan bağların gerilmesinden dolayı faln diyodu magnezyum kalsiyum desteği almak gerek dedi. Bende soda içeyim dedim gerçektende hafifletti ağrıyı. Şimdi bayram tatişindede dpktorumu rahatsız etmek istemiyorum bayram aonuna kadar sodayla idare edip sonra bir sorucam bakalım. Sen ne kullanıyosun canımİyi bayramlaar ben 12. Haftada başlamıştım ama tabi benim erken doğum riskim olduğu için erkenden başlatmış olabilir doktorum.
Ben doktorun verdiği magnorm a başladığımdan beri 10 gündür falan, arada kasıkta batma, uzun süre bazı pozisyonlarda yatarken ağrı vs oluyordu onlar geçti iyice hiç ağrı kalmadı gibi bişi diyebilirim .Kızlar iyi bayramlar
Kızlar iyi bayramlar
Ya benimde ağrılarım var işte başlamam gerek bence. Bayramdan önce ağrılarım yüzünden kontrole çağırdı baktı sorun yok büyüdüğü için oluyo dinlen bol su iç dedi. Ama o zaman bilmiyodum magnezyum meselesini dün araştırınca öğrendim. Kendi başımada başlamak istemiyorum şimdiBen doktorun verdiği magnorm a başladığımdan beri 10 gündür falan, arada kasıkta batma, uzun süre bazı pozisyonlarda yatarken ağrı vs oluyordu onlar geçti iyice hiç ağrı kalmadı gibi bişi diyebilirim .
Ne başladın canım. Annemde magvital vardı ama uygunmu hamilelik için bilemediğime içemiyorum doktora danışmadan tabiBen 18. Hafta da ye i başladım bir haftadır
İyi bayramlar Ben 6. Haftamda başladım. Kalsiyum magnezyum birlikte olan bir tablete. 12. Hafta gibi de şase şeklinde olan magnezyum stick kullanmaya başladım. Benim 2. Gebeliğim. İlkinde doktorum tavsiye etmişti. 2. De tavsiyeyi beklemeden kendim başladım.Kızlar iyi bayramlar
Çok geçmiş olsun. İyi sonuçlarınız olsun inşallah ben demir ilacı olarak feramat kullanıyorum. 50bin ünitelik devit-3 damladan 7-8 damla kullanıyorum. Multivitamin olarak da ocean mummy kullanıyorum.Kızlar merhaba, sizlerin sürecini mutlulukla takip ediyorum Ben de ise durumlar biraz sıkıntılı. Zor zamanlar geçiriyorum. 12.haftada ikili test 13/18 için yüksek riskli çıktı. Sonrasında fetal dna yaptırdım. Trisomy 9 yüksek risk cikti. 16.haftada amniyosentez yapıldı. İlk sonuç fish testi trisomy 9 için yapıldı temiz geldi. Geri kalan sonucu bekliyoruz şimdi. Bu süreçte size yazıp güzel haberlere gölge düşürmek istemedim. Doktor büyük oranda rahatladık dedi ama bekliyoruz testin devam sonucunu. Ben bu sürede tahmin edersiniz ki hic iyi değildim. 16.haftada doktor kan ilacına baslatacakti. Bu dertler arasında açıkçası doktor da yazmadı kaldı yani öyle. 12.haftadan beri i-mom Multi vitamin alıyorum. Tüm bu olaylar olurken kendi doktorum amniyosentezi prosefore yaptırdım diye bana küstü ve hakikaten bana artık gelmenize gerek yok dedi. Yarı yolda bıraktı yani ....normalde kendi doktorum 16.haftada kan ilacı yazacaktı. Ama bu sorunlar arasında bunun için gidemedim. Ve en son 17haftamda yani geçen hafta evime yakın bir doktora gittim. Bana devletin verdiği bir ilaci yazdi. Bir de özel olan bir ilaç önerdi. Hangisini kullanırsan aynı fark yok vs dedi. Sizden bir ricam var. Kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Multivitamin folik asit içeriyor, kan ilacı da folik asit içeriyor. Sorun olmaz mı acaba? (Devletin kan ilacı: gynoferon) Ve başka bir vitamin kullanıyor musunuz ? Dikkat etmem gereken birşey var mı? Şuan 18.haftadayim.
Geçmiş olsun çok. Benimde geçen haftalarda böyle ağrılarım vardı hatta hafiften esnemeye kalksam kaslarım çekiliyor gibiydi. Magvital diye bir magnezyum kullanıyorum suyun içinde eritilenden benimki. Muhtemel size de başlatır bayramdan sonra marka pek önemli değil bazen özel ilaç da öneriliyorlar onların içeriği bir tık farklı oluyor sanırım.Benimde dün kasığıma bıcak saplanır gibi sancılar girdi bacağımı oynatamadım resmen araştırdık kaan kocatepe falan rahmi tutan bağların gerilmesinden dolayı faln diyodu magnezyum kalsiyum desteği almak gerek dedi. Bende soda içeyim dedim gerçektende hafifletti ağrıyı. Şimdi bayram tatişindede dpktorumu rahatsız etmek istemiyorum bayram aonuna kadar sodayla idare edip sonra bir sorucam bakalım. Sen ne kullanıyosun canım
İyi yapmışsın bence de şu kasılmalara ağrılara falan faydası var bende şu tatilden sonra danışıp başlıyımİyi bayramlar Ben 6. Haftamda başladım. Kalsiyum magnezyum birlikte olan bir tablete. 12. Hafta gibi de şase şeklinde olan magnezyum stick kullanmaya başladım. Benim 2. Gebeliğim. İlkinde doktorum tavsiye etmişti. 2. De tavsiyeyi beklemeden kendim başladım.
Annemdede magvital varmış dün verdi doktor önerirse kullan diye ama danışmadan kullanamadım demek oda kullanılabilir o zaman bir sorayım hiç almam direk ony kullanırımGeçmiş olsun çok. Benimde geçen haftalarda böyle ağrılarım vardı hatta hafiften esnemeye kalksam kaslarım çekiliyor gibiydi. Magvital diye bir magnezyum kullanıyorum suyun içinde eritilenden benimki. Muhtemel size de başlatır bayramdan sonra marka pek önemli değil bazen özel ilaç da öneriliyorlar onların içeriği bir tık farklı oluyor sanırım.
Kesinlikle iyi geliyor. Krampları minimuma indirdi bende.İyi yapmışsın bence de şu kasılmalara ağrılara falan faydası var bende şu tatilden sonra danışıp başlıyım
Evet dediğim gibi ben 12. Haftadan beri kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ama tok karnına kullanin.Annemdede magvital varmış dün verdi doktor önerirse kullan diye ama danışmadan kullanamadım demek oda kullanılabilir o zaman bir sorayım hiç almam direk ony kullanırım
Ayy bilemedim canm ben bana bunu yazmışNe başladın canım. Annemde magvital vardı ama uygunmu hamilelik için bilemediğime içemiyorum doktora danışmadan tabi
Aa bundan da var evde eşime bacak ağrısından vermişti bir doktor. Ama eşimde pimpirikli olduğundan kesinlikle doktora sormadan içme diyorAyy bilemedim canm ben bana bunu yazmış