- 17 Temmuz 2023
- 141
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi yaa eşimde doğumda öğreniriz diyor bana gerçekten sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil öğreniriz herkes öyle diyor geç gösterince kız oluyor yavaş hareket edince kız oluyor diye ama bakalım artıkSabret canım şunun şurasında doğuma ne kaldı öğrenirsin şaka bir yana geç gösterenler kız oluyor hep. Benimkilerde utanma çok yok galiba ondan hemen açtılar bacaklarını sağlıkları yerinde olsunlarda 1 ay geç öğrenelim bisey olmaz. İnşallah sende bu kontrolde net öğrenirsin
Yok canım istemediler herhangi bir şey demedi ama benle aynı olan arkadaşımla randevu aldık biz ondan farklı üç tane kan istediler onun kanaması falan olmuştu acaba ondan mı dedik bir de hamile kalmadan önce de tansiyon varmış gidene kadar hergün tansiyonunu ölç gel dedilerAnladım canim peki fetal eko falan istediler mi senden
Çok dert etme benim de her kontrolde değişiyor cinsiyeti iyi doktora denk gelmek çok önemli ben öneri ile gittim ama memnun değilim doktorumu değiştim bakalım haftaya da fidetaylıya gireceğim bu doktor cinsiyet doğru bilirse devam edeceğim yoksa değişeceğim bunu daDemi yaa eşimde doğumda öğreniriz diyor bana gerçekten sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil öğreniriz herkes öyle diyor geç gösterince kız oluyor yavaş hareket edince kız oluyor diye ama bakalım artık
Offf ben neden hissedemiyorum ya hiç17 haftadan selamlar sanki göbeğimin orda biri yüzüyor kızlar bu tekme mi
İyi bir doktor büyük şans yaa bu gidişle bende 19. Haftada öğrenemezsem gideceğim özelde başka bir doktora bu bize hiç yardımcı olmadı bir saat sonra gel bişey ye gel falan bebek dönsün demedi beni devlete mecbur etti orda azarı yedim bakalım eğer bende bidaha ki gidişimde öğrenemezsem yeni bir doktor bulacağım kendimeÇok dert etme benim de her kontrolde değişiyor cinsiyeti iyi doktora denk gelmek çok önemli ben öneri ile gittim ama memnun değilim doktorumu değiştim bakalım haftaya da fidetaylıya gireceğim bu doktor cinsiyet doğru bilirse devam edeceğim yoksa değişeceğim bunu da
İyi bir doktora git derim 11+2 de öğrenmiştim kızımı bu 19 haftalık oldu hala öğrenemedim net bir şekilde
Hissetmek için bence erken 2. Çocuk olanlar daha erken diyorlar ama ilk çocuk 20. Hafta itibari ile hissediyorsunOfff ben neden hissedemiyorum ya hiç
Evet biliyorum aslında kendime hep söylüyorum ama herkes çok erkenden hissediyor burada öyle olunca da bi sorun mu var Allah Allah diyorum.Hissetmek için bence erken 2. Çocuk olanlar daha erken diyorlar ama ilk çocuk 20. Hafta itibari ile hissediyorsun
Onun durumu farklıymış canım o yüzden istemiş olabilirlerYok canım istemediler herhangi bir şey demedi ama benle aynı olan arkadaşımla randevu aldık biz ondan farklı üç tane kan istediler onun kanaması falan olmuştu acaba ondan mı dedik bir de hamile kalmadan önce de tansiyon varmış gidene kadar hergün tansiyonunu ölç gel dediler
Sanmıyorum bi sıkıntı olacağını normal olanı 20-22 haftalar diyorlar doktorlar hep erkenden hissedenlerde var ama genele bakmak lazım şahsen ben öyle yapıyorumEvet biliyorum aslında kendime hep söylüyorum ama herkes çok erkenden hissediyor burada öyle olunca da bi sorun mu var Allah Allah diyorum.
Aynen canımOnun durumu farklıymış canım o yüzden istemiş olabilirler
Canım çok geçmiş olsun. Ama amniyosentezin temiz gelmesine çok sevindim inşallah bundan sonraki geriye kalanlar da tamamen temiz gelir. Rabbim korkutmasın sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok dua edeceğim. Bana doktorum feramat veriyor kan ilacı olarak. Folik asit de vinalac kullanıyorum multivitaminli. Ekstra olarak magnezyum kullanıyorum bazı ağrılarım olduğu için. D vit ve b12 kullanıyorum. Bir de bulantılarım için prilam kullanıyorumKızlar merhaba, sizlerin sürecini mutlulukla takip ediyorum Ben de ise durumlar biraz sıkıntılı. Zor zamanlar geçiriyorum. 12.haftada ikili test 13/18 için yüksek riskli çıktı. Sonrasında fetal dna yaptırdım. Trisomy 9 yüksek risk cikti. 16.haftada amniyosentez yapıldı. İlk sonuç fish testi trisomy 9 için yapıldı temiz geldi. Geri kalan sonucu bekliyoruz şimdi. Bu süreçte size yazıp güzel haberlere gölge düşürmek istemedim. Doktor büyük oranda rahatladık dedi ama bekliyoruz testin devam sonucunu. Ben bu sürede tahmin edersiniz ki hic iyi değildim. 16.haftada doktor kan ilacına baslatacakti. Bu dertler arasında açıkçası doktor da yazmadı kaldı yani öyle. 12.haftadan beri i-mom Multi vitamin alıyorum. Tüm bu olaylar olurken kendi doktorum amniyosentezi prosefore yaptırdım diye bana küstü ve hakikaten bana artık gelmenize gerek yok dedi. Yarı yolda bıraktı yani ....normalde kendi doktorum 16.haftada kan ilacı yazacaktı. Ama bu sorunlar arasında bunun için gidemedim. Ve en son 17haftamda yani geçen hafta evime yakın bir doktora gittim. Bana devletin verdiği bir ilaci yazdi. Bir de özel olan bir ilaç önerdi. Hangisini kullanırsan aynı fark yok vs dedi. Sizden bir ricam var. Kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Multivitamin folik asit içeriyor, kan ilacı da folik asit içeriyor. Sorun olmaz mı acaba? (Devletin kan ilacı: gynoferon) Ve başka bir vitamin kullanıyor musunuz ? Dikkat etmem gereken birşey var mı? Şuan 18.haftadayim.
Çok geçmiş olsun ve de maşallah inşallah her şey yolunda gider. 2 li test kaçta kaç riskli çıkmıştı sizdeKızlar merhaba, sizlerin sürecini mutlulukla takip ediyorum Ben de ise durumlar biraz sıkıntılı. Zor zamanlar geçiriyorum. 12.haftada ikili test 13/18 için yüksek riskli çıktı. Sonrasında fetal dna yaptırdım. Trisomy 9 yüksek risk cikti. 16.haftada amniyosentez yapıldı. İlk sonuç fish testi trisomy 9 için yapıldı temiz geldi. Geri kalan sonucu bekliyoruz şimdi. Bu süreçte size yazıp güzel haberlere gölge düşürmek istemedim. Doktor büyük oranda rahatladık dedi ama bekliyoruz testin devam sonucunu. Ben bu sürede tahmin edersiniz ki hic iyi değildim. 16.haftada doktor kan ilacına baslatacakti. Bu dertler arasında açıkçası doktor da yazmadı kaldı yani öyle. 12.haftadan beri i-mom Multi vitamin alıyorum. Tüm bu olaylar olurken kendi doktorum amniyosentezi prosefore yaptırdım diye bana küstü ve hakikaten bana artık gelmenize gerek yok dedi. Yarı yolda bıraktı yani ....normalde kendi doktorum 16.haftada kan ilacı yazacaktı. Ama bu sorunlar arasında bunun için gidemedim. Ve en son 17haftamda yani geçen hafta evime yakın bir doktora gittim. Bana devletin verdiği bir ilaci yazdi. Bir de özel olan bir ilaç önerdi. Hangisini kullanırsan aynı fark yok vs dedi. Sizden bir ricam var. Kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Multivitamin folik asit içeriyor, kan ilacı da folik asit içeriyor. Sorun olmaz mı acaba? (Devletin kan ilacı: gynoferon) Ve başka bir vitamin kullanıyor musunuz ? Dikkat etmem gereken birşey var mı? Şuan 18.haftadayim.
Bende hissetmiyorum balmm 19 a girdim düşünOfff ben neden hissedemiyorum ya hiç
Çok geçmiş olsun canm benimKızlar merhaba, sizlerin sürecini mutlulukla takip ediyorum Ben de ise durumlar biraz sıkıntılı. Zor zamanlar geçiriyorum. 12.haftada ikili test 13/18 için yüksek riskli çıktı. Sonrasında fetal dna yaptırdım. Trisomy 9 yüksek risk cikti. 16.haftada amniyosentez yapıldı. İlk sonuç fish testi trisomy 9 için yapıldı temiz geldi. Geri kalan sonucu bekliyoruz şimdi. Bu süreçte size yazıp güzel haberlere gölge düşürmek istemedim. Doktor büyük oranda rahatladık dedi ama bekliyoruz testin devam sonucunu. Ben bu sürede tahmin edersiniz ki hic iyi değildim. 16.haftada doktor kan ilacına baslatacakti. Bu dertler arasında açıkçası doktor da yazmadı kaldı yani öyle. 12.haftadan beri i-mom Multi vitamin alıyorum. Tüm bu olaylar olurken kendi doktorum amniyosentezi prosefore yaptırdım diye bana küstü ve hakikaten bana artık gelmenize gerek yok dedi. Yarı yolda bıraktı yani ....normalde kendi doktorum 16.haftada kan ilacı yazacaktı. Ama bu sorunlar arasında bunun için gidemedim. Ve en son 17haftamda yani geçen hafta evime yakın bir doktora gittim. Bana devletin verdiği bir ilaci yazdi. Bir de özel olan bir ilaç önerdi. Hangisini kullanırsan aynı fark yok vs dedi. Sizden bir ricam var. Kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Multivitamin folik asit içeriyor, kan ilacı da folik asit içeriyor. Sorun olmaz mı acaba? (Devletin kan ilacı: gynoferon) Ve başka bir vitamin kullanıyor musunuz ? Dikkat etmem gereken birşey var mı? Şuan 18.haftadayim.
Amin inşallah çok teşekkür ederiimm canım.Canım çok geçmiş olsun. Ama amniyosentezin temiz gelmesine çok sevindim inşallah bundan sonraki geriye kalanlar da tamamen temiz gelir. Rabbim korkutmasın sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok dua edeceğim. Bana doktorum feramat veriyor kan ilacı olarak. Folik asit de vinalac kullanıyorum multivitaminli. Ekstra olarak magnezyum kullanıyorum bazı ağrılarım olduğu için. D vit ve b12 kullanıyorum. Bir de bulantılarım için prilam kullanıyorum
Çok sağolun 1:50 gelmişti.Çok geçmiş olsun ve de maşallah inşallah her şey yolunda gider. 2 li test kaçta kaç riskli çıkmıştı sizde
Günün 18 saatini uyuyarak geçiriyor diye biliyorum bebisler bu haftalarımızda canım.Bende hissetmiyorum balmm 19 a girdim düşün
Ama kızlar yavaş hareket ediyormuş