Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde giydiğim rahat bir pijamam var elimden gelse heryere onunla gidicem havadar havadar tek sorun pembe olmasıAy kızlar hepimize güncelleme gelmiş galiba. Hepimiz sinirli huysuz tahammülsüz olmuşuz göbüşler şişmiş rahatsızlık vermeye başlamış ayaklar şişiyor kıyafetler denk gelmiyor sıcak zaten bize ekstra sıcak hepimize hayırlı uğurlu olsun bu yeni güncellemeler
canım sen kaç haftadaydınŞu icebiliyorsan ne güzel kuzum ben içemiyorum hala dün doktor dedi zayifladigimdan istahimda olmadigindan erken doğum olabilir diye napacam bilmiyorum valla kendimi zorlasamda yemek yiyemiyorum
Yaa iyi yapmışsın her yerden bir tanıdık çıkabilirKızlar ben ‘D e v a’
Eski nickime döndüm tanımanız için beni yazmak istedim. Nasipse kızımın adı deva olcak ve yakınlarımıza söylemeye başladık. Tanıdık birine rastlamaktan korktum burda anonim rahatlığıyla devam etmek istiyorum
17 haftalık olduk canım ama bu zaman kadar 8 kilo verdim hatta geçen ay 58 mis kilom dün 54 çıktıcanım sen kaç haftadaydın
doktorun ne diyor duruma17 haftalık olduk canım ama bu zaman kadar 8 kilo verdim hatta geçen ay 58 mis kilom dün 54 çıktı
Fazla kilo vermişsin bir ay içinde diyor istahta yok o yüzden serum verdi bı kaç gün sonra yaptircam 5. Aydan sonrada iştah açılmazsa duruma göre başka bişey yapacam dedi ya yatış verecek ya da seruma devam diyecek ama doğum erken olur böyle giderse bebekte sende beslenemezsin dedi et ye dedi yiyorum bebekte şuan olması gereken kiloda boyda ama iştedoktorun ne diyor duruma
en geç 5. ayda açılır inşallah yersin canımFazla kilo vermişsin bir ay içinde diyor istahta yok o yüzden serum verdi bı kaç gün sonra yaptircam 5. Aydan sonrada iştah açılmazsa duruma göre başka bişey yapacam dedi ya yatış verecek ya da seruma devam diyecek ama doğum erken olur böyle giderse bebekte sende beslenemezsin dedi et ye dedi yiyorum bebekte şuan olması gereken kiloda boyda ama işte
Hahahahah klimanın önünden ayrılmıcaz benceEvet birde bunun temmuz ağustosu var Şuan fragman bu sıcaklar daha sıcaklar gelecek
Adıyla yaşasın inşallah <3 çok güzelllKızlar ben ‘D e v a’
Eski nickime döndüm tanımanız için beni yazmak istedim. Nasipse kızımın adı deva olcak ve yakınlarımıza söylemeye başladık. Tanıdık birine rastlamaktan korktum burda anonim rahatlığıyla devam etmek istiyorum
sen hamilesin hakkındır heryere o pembe pijamayla gitmek aslında ben hamile olduğum için herşeye hakkım olduğunu düşünüyorumEvde giydiğim rahat bir pijamam var elimden gelse heryere onunla gidicem havadar havadar tek sorun pembe olması
ay hadiii inşallah güzel haberler alalımmmAyyy ben varım cinsiyet öğrenmeyen inşallah sen bugün öğrenirsin canım cuma günü bende gitçem bayramdan önce öğrenmek istiyorum inşallah iyidir kuzucuklarımız
Doruk ismini bende çok beğeniyorum çok güzel Oğuz Tuna da güzel her şey uyuyor gerçektenBen şuanlık oğuz tuna düşünüyorum hala düşünme aşamasındayım erkek olduğu için yine ben koyucam adını abisinin adı doruk bilge soyadımız da yılmaz yılmaza herşey gidiyor yav
Bende başından beri 9.5 kilo verdim 18. Haftadayım. Kusma iştah sorunu bende de vardı. Ama benim son bir haftadır iştahım biranda arttı . Şeninde öyle olur düşünüp üzülme bebek Şuan sağlıklıysa önemli olan o . İştahta artar tabi sıcaklarında etkisi var iştahsızlıktaFazla kilo vermişsin bir ay içinde diyor istahta yok o yüzden serum verdi bı kaç gün sonra yaptircam 5. Aydan sonrada iştah açılmazsa duruma göre başka bişey yapacam dedi ya yatış verecek ya da seruma devam diyecek ama doğum erken olur böyle giderse bebekte sende beslenemezsin dedi et ye dedi yiyorum bebekte şuan olması gereken kiloda boyda ama işte
Amin inşallah tek temennim o yönde sağlıklı bir şekilde alalım ve bebeklerimizi kucağımızaen geç 5. ayda açılır inşallah yersin canım
ben de seninle aynı durumdayım 13. haftadayım ama hiç iştahım yok. kusmam da var ve çok kilo verdim. 6 ya yakın. ben de telaşlanıyorum ama doktorum 3. ayda biter dedi bakalım inşallah bekliyorum ama hiç keyfim yok kafasına da takıyor insan tabii seni çok iyi anlıyorum
Sende bendensin peki doktorun ne dediBende başından beri 9.5 kilo verdim 18. Haftadayım. Kusma iştah sorunu bende de vardı. Ama benim son bir haftadır iştahım biranda arttı . Şeninde öyle olur düşünüp üzülme bebek Şuan sağlıklıysa önemli olan o . İştahta artar tabi sıcaklarında etkisi var iştahsızlıkta
Oda aynı senin gibi dedi erken doğum demedi ama gerekli görülürse takviye başlayacağım dedi . Kendi kendine açıldı iştah hala benimle aynı haftada olan hamilelere göre az yiyorum ben ama eskisine göre iştahım arttı . Benimde 1 haftadır böyle kusma bitti senin de yakındır kafaya taktıkça daha da iştah azalıyor benceSende bendensin peki doktorun ne dedi
Ay hadi İnşallah bende iştahımın açılmasını çok istiyorum
İnşallah dediğin gibi olur ya artık et met yiyerek kilo alacaz gibi duruyor 5. Aydan sonrada seninkide benimkide inşallah tamamen iştahınız acilirda bizde rahat rahat yemek yerizOda aynı senin gibi dedi erken doğum demedi ama gerekli görülürse takviye başlayacağım dedi . Kendi kendine açıldı iştah hala benimle aynı haftada olan hamilelere göre az yiyorum ben ama eskisine göre iştahım arttı . Benimde 1 haftadır böyle kusma bitti senin de yakındır kafaya taktıkça daha da iştah azalıyor bence
Bencede çok mantıklısen hamilesin hakkındır heryere o pembe pijamayla gitmek aslında ben hamile olduğum için herşeye hakkım olduğunu düşünüyorum
Zıbını bende ilk öğrendiğimizde vermistim biz bide hamile olduğumu eşimin doğum gününde öğrendik o eşime en güzel hediye olmuştu belki şuan ultrason resmi ile ilgili hediye yaptırabilirsem güzel bi notla verebilirimBende düşünüyorum ama bulamadım bir şey zıbın üzerine yazılar var ya onu doğum gününde yapmıştım 19 mayıstı doğum günü babalar gününde hiç bir fikrim yok