- 15 Şubat 2024
- 2.028
- 2.627
- 33
Kayınvalidem asla karşına alıp konuşulmuyor canım denedim ben bunu ama kadın basıp bağırıyor sen beni yanlış anlıyorsun benim niyetim o değil bu değil ama en başa geri sarıyorsun eşime dedim zaten aldım karşıma evliliğimizde hiç konusu geçmeyen bir konu üzerine konuşacağız dedim boşanma orda açıldı ağladı eşimde eşim asla boşanma yada benle arası bozulma gibi bir duruma girmez bende giremem ama canıma yetti iş evladın olunca konu değişiyormuş onu anladım şimdi ameliyat olacak kv olsun iyileşsin eşim konuşacak bu şekilde devam ederse de görüştürmeyeceğim dedi söz verdiBitmiyor kaynanalar. Canım sen eşini karşına al ciddi ciddi konuş. Onun el atması lazım artık bazı şeylere. Annesine artık onun dur demesi lazım. Esinle aranı durduk yere bozma bence. Eşin annesini karşısına alıp konuşamıyorsa sen kv karşına al ve içinde olanları konuş. Yine kötü bilsin seni canı isterse ama hiç olmazsa sen rahatlamış olursun. Oda yerini sınırını bilir belki. Hamile kadının üzerine bu kadar gidilmez. Hersey unutuluyorda bu dönemde bizlere yapılanlar unutulmuyor malesef