Rica ederim banada doktor yada eczacı bilgi vermedi biraz araştırdım öyle öğrendim sizde dikkat edin emilimini azaltıyormuşCok teşekkür ederim canım bunu bilmiyordum süt yoğurt vs. Konusunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim banada doktor yada eczacı bilgi vermedi biraz araştırdım öyle öğrendim sizde dikkat edin emilimini azaltıyormuşCok teşekkür ederim canım bunu bilmiyordum süt yoğurt vs. Konusunu
Benim minik kızım da pek hareket etmiyor ultrasonda da öyle acayip hareketli hiç görmedim eller ayaklar minik minik hareket ediyor evet artık daha net hissediyorum çok nadirdir acayip hareket ettiği tespitte edemedim ne etkiliyor ne yediğimde hareket ediyor bazen değişik bir şey yapıyor hafif canım yanıyor bazen tek yerde toplanıyor taş gibi oluyor bazı zamanlarda hiç ortada yok nerelere giriyorsaBebek hareketlerini hisseden arkadaşlar, sizinde günden güne hareketi değişiyor mu. Mesela bazı günler daha belirginken bazı günler daha sakin gibi çok daha az hareket ediyormuş gibi. Sizdede böyle mi
Yaa çok şaşırdım benimde eşimin 9 Kasım hatta kaynım da 9 Kasım ben 13 Kasım bebiş de tahmini 19 diyorlarÇok romantikk babalar gününde mi yaptırsam acaba :) Eşim 9 kasım doğumlu bebeğin tahmini doğumu 1 kasım . Doğum gününü bebeğimizle kutlarız inşallahhh
Bende anlayamadım canım bazen dediğin gibi sert birşey oluyor dışarıdan elimle hissediyorum. Bazı zamanlar hiç hareket hissetmiyorum bu seferde öyle panikliyorum normalde karpuz felan etkiliyordu dün ne yaptıysam olmadı hep minik minik nadir hareket etti krize soktu beni, derinlerde geziyorlar heraldeBenim minik kızım da pek hareket etmiyor ultrasonda da öyle acayip hareketli hiç görmedim eller ayaklar minik minik hareket ediyor evet artık daha net hissediyorum çok nadirdir acayip hareket ettiği tespitte edemedim ne etkiliyor ne yediğimde hareket ediyor bazen değişik bir şey yapıyor hafif canım yanıyor bazen tek yerde toplanıyor taş gibi oluyor bazı zamanlarda hiç ortada yok nerelere giriyorsa
Bana hem dahiliye hem kadın doğum doktoru 4 saati söyledi canım. Demirden sonrada arkadaşın dediği gibi iki saat sür yoğurt tarzı ürünler çay ve kahve tarzı ürünler tüketilmeyecek demişti. Hatta demiri c vitamini ile tüketmek emilimi artırdığı için ben genelde portakal suyuyla felan alıyordumSanirim bi yerd yanlişlik var ama anlamadim doktorda diyor ki tiroid ilaci al sonra kan ilaci al dedi sonra kahvalti et dedi aradaki saat farkını yine sölemedi o kdr önemli değilmiş iki ilaç arası saat çok saçma değilmi yaa
Bende stres topu hamilelerden oldum canım benim 11 gibi çok uykum geliyor uyuyorum ama genelde sabah 5 te ayaktayım. Artık yatakta hareket etmek rahatsız ediyor beni normaldede çok hareketli uyuyan bi insanım ama eskisi gibi rahat hareket edemediğimden herşeyde uyanıyorum uyku kalitem düştü diyebilirimGünaydın güzel anneler. Ben o hasta gibi dolanan suratsız hiç gülmeyen gebelerden olmıcam demiştim heh tam olarak onlardan oldum . Yatak en yakın arkadaşım oldu birde bende ciddi uykusuzluk başladı kesimlikle uyuyamıyorum sizde de var mı bu durum ?
Ne yapcaz böyle bilmem çoğu yazlk ayakkabm olmuyorEvet yaaa bugün sandalet giydim rahat etsin ayaklarım diye bilekteki bandı oturdu resmen bileğime kaşınmaya başlayınca çözdüm bandını uzun süre izi kaldı
Ne yapcaz böyle bilmem çoğu yazlk ayakkabm olmuyorEvet yaaa bugün sandalet giydim rahat etsin ayaklarım diye bilekteki bandı oturdu resmen bileğime kaşınmaya başlayınca çözdüm bandını uzun süre izi kaldı
18’de canım. Şu an 19.haftanın son günündeyim. Hala da arada çok hareketli, bazen de durgun oluyor yavrumAy öyle mi canım bende hissetmeye başlayınca hep öyle devam edecek sandım kaçıncı haftalarda yaşamıştın bunu
Normal canm bende 18 deyim kilo da aldm göbekte büyüdübi anda büyüdü benim de 3 kilo aldım 18 haftada normal mi bilmiyorum.
Sanirim bi yerd yanlişlik var ama anlamadim doktorda diyor ki tiroid ilaci al sonra kan ilaci al dedi sonra kahvalti et dedi aradaki saat farkını yine sölemedi o kdr önemli değilmiş iki ilaç arası saat çok saçma değilmi yaa
Peki doktorun serum taktirmani önerdi mi canım bide kaç haftalıksinben de senin gibiyim hiç keyfim yok sıfır senin yine benden baya öndeymiş. sıcaklardan da hiç keyfimiz yok şu bulantı bi geçse enerjimiz de yükselir bence. ben 5-6 kilo verdim 7. haftadan beri. bulantı hapı kullanıyor musun?
hayır önermedi hatta ben sordum çok kusma yoksa önermiyoruz serum beslemez dedi. 12+5Peki doktorun serum taktirmani önerdi mi canım bide kaç haftalıksin
Aynen bencede bende korkuyorum bazen karnımı sallıyorum uyansın uykucu diye eşim bu kızımın senden çektiği ne diyor banaBende anlayamadım canım bazen dediğin gibi sert birşey oluyor dışarıdan elimle hissediyorum. Bazı zamanlar hiç hareket hissetmiyorum bu seferde öyle panikliyorum normalde karpuz felan etkiliyordu dün ne yaptıysam olmadı hep minik minik nadir hareket etti krize soktu beni, derinlerde geziyorlar heralde
prilam kullandım ben hala günde 1 tane alıyorum. ama ilk zamanlara göre çok şükür bitti diyorum. herşeyden nefret ediyordum tiksiniyordum midem her an her saniye bulanıyordu günde 4 kez ilaç alıyordum ona rağmen 2 kilo vermiştim. kuru ekmek yiyordum salatalık çubuk kraker felan.hayır önermedi hatta ben sordum çok kusma yoksa önermiyoruz serum beslemez dedi. 12+5
Ahh bebeim bende pek Gülemiyorum malesef hep bi yorgunluk var üstümde vee sıcaklardan mı nedir anlamadm pek uyuyamıyorumGünaydın güzel anneler. Ben o hasta gibi dolanan suratsız hiç gülmeyen gebelerden olmıcam demiştim heh tam olarak onlardan oldum . Yatak en yakın arkadaşım oldu birde bende ciddi uykusuzluk başladı kesimlikle uyuyamıyorum sizde de var mı bu durum ?
Eee şimdiden uykusuzluk başlarsa napıcaz bizUyku maalesef bende de var canım sabah 6’da ayaktayım yatak odasının camına siyah fon aldım güneşi kessin diye ondan mı diye onunla da alakalı değil doktorum bana yaz ayı hamileliği zor olur demişti dediği oluyor
Ahh nur bende öyle yaKızlar 2. trimester hani daha enerjik daha eğlenceliydi ya. Ben hala kendime gelemedim ve daha kötüsü lohusa depresyonunda gibiyim. Nasıl olur nasıl yaparız diyorum. Eski hayatımı özlüyorum arada. Bebeğimi çok istiyorum o ayrı mesele, ama bir garibim 2 gündür. Bilmiyorum Allah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, bu kızı çok istedim şimdi böyle hissedince de üzülüyorum neden diye
Ya o hamişleri bende anlamıyorum karnı burnunda hala geziyorlar enerji bolll. Ben 4 aylık halimde doğuracak gibi sıfır enerji. Ya herşeye üşenme aynı malaklık bende de varGünaydın canim
Hiç sorma kime çok gorduysem artık aynısı ben hatta anneme diyorum ki şu sosyal medyada hamileler nasıl rahat görünüyor ben evde pasakli ve perişan haldeyim kız o kadar tövbe ettim hiç enerjim olmuyor evde malak gibi yatıyorum yine halim yok