Ben sürekli bu doktoru dinliyorum izliyorum aklımda kalmış söyledikleri sen sorunca aklıma geldi. Şu videoda değiniyordu bu protein konusuna 300 miligrama kadar normal kabul edilir diyordu.Günaydın kızlar ben dün idrar tahlili vermiştim eser miktarda protein çıkmış bunu yaşayan var mı aranızda
Ben Turkiye'de yasamiyorum malesef ama aldigim modeli gosterebilirim belki bir fikir verir size de.Evet buda çok doğru bir bakış açısıymış. Düşündükçe netleşiyor bişeyler. Teşekkür ederim düşüncelerini, fikirlerini paylaştığın için. Bende bebeğimin konforunu düşünerek travel almaya karar verdim. Şimdi model seçmek kaldı.
Siz hangi modeli aldınız ?
Teşekkür ederiiiim.Ben Turkiye'de yasamiyorum malesef ama aldigim modeli gosterebilirim belki bir fikir verir size de.
cok sagolun umarim siz de gonlunuze gore birsey bulursunuz. ama bence de travel dogru secim yeni dogan icin.Teşekkür ederiiiim.
Çok güzel gözüküyor, güle güle kullanın..
AltındaKızlar bebeğin hareketlerini hissedenler nerede hissediyorsunuz göbek deliğinin üst tarafı mı alt tarafı mı
Sizin kaçıncı haftanız bide ilk gebeliğiniz miydi?Altında
Benim ikinci 15 haftalığım ama genelde bir hafta ileri oluyor benim bebek kontrolde 15-16 civarı yani 2. Gebeliklerde 16 civarı ilk gebeliklerde ise 18-20 civarı hissediliyor genelde bir de bebeğin konumu da çok fark ediyor derindeyse daha geç hissediyorsun öne doğruysa daha erken misalSizin kaçıncı haftanız bide ilk gebeliğiniz miydi?
Bende çok dinliyorum kendimi ama hiç hissetmedim daha çok merak ediyorumm hissetmek istiyorum. 15+2 şu anda
hep öyle tarif ediyorlar ama araştırdım biraz, bence bebek olması yüksek ihtimal.
Göbek deliğinin üstünde hissedebilmek için daha erken sanırım ama olabilir de neden olmasın
Büyüdükçe tekmeleri aklını alacak hiiç takma kafanahep öyle tarif ediyorlar ama araştırdım biraz, bence bebek olması yüksek ihtimal.
ilk gebelikte 18 diyorlar bende beklicem artık bebemin kendini hisssetirmesini
Bana gelmemişti canım mesaj.genoksa kan veren kızlar, kan laboratuvara ulaşıp çalışılmaya başlandığında mesaj geliyormu ?
Benim de 2. Gebeliğim kızımda 18. Haftada kelebek gibi 20. Haftada net hissetmiştim şimdi haftalar da küçük yaa 2. Olunca acaba mı diyorumGöbek deliğinin üstünde hissedebilmek için daha erken sanırım ama olabilir de neden olmasınşuan çok ufaklar hala 2 hafta içinde herkes ufak ufak hissetmeye başlar çoğumuzun haftası yakın
Evet kızımda 18. Haftadalar da kelebek gibi gelmişti ama net anlamam 20. Bulmultuhep öyle tarif ediyorlar ama araştırdım biraz, bence bebek olması yüksek ihtimal.
ilk gebelikte 18 diyorlar bende beklicem artık bebemin kendini hisssetirmesini
ayyy heyecanlanıyorumBüyüdükçe tekmeleri aklını alacak hiiç takma kafanabazen diceksin ki bebeğim az dur da uyuyayım
2. Gebelik daha hızlı hissediliyor muhtemelen bebiştirBenim de 2. Gebeliğim kızımda 18. Haftada kelebek gibi 20. Haftada net hissetmiştim şimdi haftalar da küçük yaa 2. Olunca acaba mı diyorum
Ben minyon biriyim oğlum da iri bir bebekti karnım kocamandı çok belliydi hareketi karnım bir anda üçgene dönüyordu çok garip bir duygu ama hoş da yaşayınca hele bir de sen konuşurken tepki verince ayyy için ericek içinayyy heyecanlanıyorumhele böyle dışardan gözüküyor ya o hareketleri çok garip gelirdi hep. Arkadaşlarımın karnına elimi koyup hareketlerini hissederdim içim ürperirdi şimdi bunları yaşamak için sabırsızlanıyorum