2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Günaydın kızlar ben dün idrar tahlili vermiştim eser miktarda protein çıkmış bunu yaşayan var mı aranızda
Ben sürekli bu doktoru dinliyorum izliyorum aklımda kalmış söyledikleri sen sorunca aklıma geldi. Şu videoda değiniyordu bu protein konusuna 300 miligrama kadar normal kabul edilir diyordu.

Eklentiler

• Screenshot_1.png
    592,2 KB · Görüntüleme: 29
Ben Turkiye'de yasamiyorum malesef ama aldigim modeli gosterebilirim belki bir fikir verir size de.

genoksa kan veren kızlar, kan laboratuvara ulaşıp çalışılmaya başlandığında mesaj geliyormu ?

Kızlar bebeğin hareketlerini hissedenler nerede hissediyorsunuz göbek deliğinin üst tarafı mı alt tarafı mı

Sizin kaçıncı haftanız bide ilk gebeliğiniz miydi?
Bende çok dinliyorum kendimi ama hiç hissetmedim daha çok merak ediyorumm hissetmek istiyorum. 15+2 şu anda
Benim ikinci 15 haftalığım ama genelde bir hafta ileri oluyor benim bebek kontrolde 15-16 civarı yani 2. Gebeliklerde 16 civarı ilk gebeliklerde ise 18-20 civarı hissediliyor genelde bir de bebeğin konumu da çok fark ediyor derindeyse daha geç hissediyorsun öne doğruysa daha erken misal

S salihae A alesia bende 15+2 böyle göbek deliğinin az üstü etrafında böyle kelebek gibi bir şey hissediyorum ama gaz mı seyirme mi anlamadım
Göbek deliğinin üstünde hissedebilmek için daha erken sanırım ama olabilir de neden olmasın şuan çok ufaklar hala 2 hafta içinde herkes ufak ufak hissetmeye başlar çoğumuzun haftası yakın

hep öyle tarif ediyorlar ama araştırdım biraz, bence bebek olması yüksek ihtimal.

ilk gebelikte 18 diyorlar bende beklicem artık bebemin kendini hisssetirmesini
Büyüdükçe tekmeleri aklını alacak hiiç takma kafana bazen diceksin ki bebeğim az dur da uyuyayım

Göbek deliğinin üstünde hissedebilmek için daha erken sanırım ama olabilir de neden olmasın şuan çok ufaklar hala 2 hafta içinde herkes ufak ufak hissetmeye başlar çoğumuzun haftası yakın
Benim de 2. Gebeliğim kızımda 18. Haftada kelebek gibi 20. Haftada net hissetmiştim şimdi haftalar da küçük yaa 2. Olunca acaba mı diyorum

Büyüdükçe tekmeleri aklını alacak hiiç takma kafana bazen diceksin ki bebeğim az dur da uyuyayım
ayyy heyecanlanıyorum hele böyle dışardan gözüküyor ya o hareketleri çok garip gelirdi hep. Arkadaşlarımın karnına elimi koyup hareketlerini hissederdim içim ürperirdi şimdi bunları yaşamak için sabırsızlanıyorum

Ben minyon biriyim oğlum da iri bir bebekti karnım kocamandı çok belliydi hareketi karnım bir anda üçgene dönüyordu çok garip bir duygu ama hoş da yaşayınca hele bir de sen konuşurken tepki verince ayyy için ericek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…