- 15 Ocak 2024
- 990
- 456
Ya maşallah çok güzel bir duyguBenim gayet büyüdü 2. Gebelik oluşu da etkilidir muhtemelen 15 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya maşallah çok güzel bir duyguBenim gayet büyüdü 2. Gebelik oluşu da etkilidir muhtemelen 15 haftalık
İnşallah canım inşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini bekliyoruzCanım benimmmmmm Allah ol derse her şey olur. Gerçekten imkansız diye bu hayatta hiçbir şey yokmuş yaşaya yaşaya öğrendim bunu. Psikolojik açıdan insanı çok yıpratan, kıran şeyler bunlar. Ne yaşadıysan hissettiysen ben de aynısını yaşadım o yüzden seni mükemmel şekilde anlıyorum. Senin mucizen de kendisi gelmek istemiş hayatınıza benim minişte belki öyle gelmek istiyor belki zamanı var inan hiç bilemiyorum. Rabbim minnoşunu sağlıkla kucağını almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin
15 HaftalıkKaç haftalıksın canım
Mesajlarını okudum. İnşallah inşallahhh bu ay hamile kalırsın sana çok dua ettim o mutluluğu en yakın zamanda bu ay sen diğer ay da ben yaşayayımCanım benimmmmmm Allah ol derse her şey olur. Gerçekten imkansız diye bu hayatta hiçbir şey yokmuş yaşaya yaşaya öğrendim bunu. Psikolojik açıdan insanı çok yıpratan, kıran şeyler bunlar. Ne yaşadıysan hissettiysen ben de aynısını yaşadım o yüzden seni mükemmel şekilde anlıyorum. Senin mucizen de kendisi gelmek istemiş hayatınıza benim minişte belki öyle gelmek istiyor belki zamanı var inan hiç bilemiyorum. Rabbim minnoşunu sağlıkla kucağını almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin
Bu 3. Mü? cinsiyeti belli miydiİlk değil cnm. İki kızım var.
Ay çok beğendim ne kadar da doğruBizim buralarda derler ki bir olur tek olur iki olur rakip olur üç olur güç olur
Canım allah razı olsun çok teşekkür ederim. Ben de bol bol dua edeceğim sana. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah. Sen de en kısa sürede kolaylıkla hamile kal kucağına al bebeğiniMesajlarını okudum. İnşallah inşallahhh bu ay hamile kalırsın sana çok dua ettim o mutluluğu en yakın zamanda bu ay sen diğer ay da ben yaşayayım
Doktorum bana her gün alabilirsin dedi ama ben de gün atlayarak kullanıyorum yeterli oldu çünkü. Bi de 10 kapsül var baya pahalıKayiisi denedim olmadi maalesef yine akşamdan bekletmeme rağmenn bu probytk kullanicam sölediğin markayi sorayim cnm bi doktoruma her gün mü aliniyor
Aaa ben o güç oluru olumlu algilamistim yani birbirlerine kuvvet olurlar gibiEe 4 lemek mi gerek ben 3.zor cesaret ettim
Bana Dr bununla ilgili bi ilaç verdi, her gün kullanabilirsin dedi, ben fazla kabız oldukça kullanıyorum zaten hemen rahatlatıyor, doktoruna bi sor istersen sende, ilk 3 aydan sonra kullanılabiliyor bildiğim kadarıylaKizlar bir de bu kabzlıktan çok çektim hala çekiyorum bu süreçte hiçbişey fayda etmiyor kayısı kuru erik vs o kdrda su içiyorum sizler de de oluyor mu
zaman zaman oluyor canım , özellikle normalde regl dönemine gelen günlerimde daha da tahammülsüzleşiyorumKızlar sizin de tahammül seviyeniz azaldı mı biz eşimle habire kavga ediyoruz her şeyi batıyor resmen bana kendime boşver bir şey deme huzursuzluk yapma dedikçe huzursuzluk yapıyorum
Bilmiyorum yaa tutamıyorum kendimi söz veriyorum ona ama elimde değil patlıyorum bir şekildezaman zaman oluyor canım , özellikle normalde regl dönemine gelen günlerimde daha da tahammülsüzleşiyorum
hormonlardan oluyor yavrum ister istemez vücudumuz değişiyor çok normal . alışıcaz inşallah üzme kendiiniiiBilmiyorum yaa tutamıyorum kendimi söz veriyorum ona ama elimde değil patlıyorum bir şekilde
Aynı ben öncedende biraz gergin yapım vardı şimdi 2 katı olduKızlar sizin de tahammül seviyeniz azaldı mı biz eşimle habire kavga ediyoruz her şeyi batıyor resmen bana kendime boşver bir şey deme huzursuzluk yapma dedikçe huzursuzluk yapıyorum
Bende 2-3 gündür tekrar mide bulantısı başladı,Günaydın Güzeller , ben yine mide bulantısı ile mücadele ediyorum havalardan sanırım grip gibiyim tıkanığım bakamadım buralara nasılsınııızzzz
Oyyy bebeim unutmamşsın cook teşekkürlerBlue8816 happy birthday