- 15 Şubat 2024
- 1.956
- 2.516
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah cidden miBitane oğluş geliyor bence ikincide öyle gördüm sağlıkla gelsinler inşallah
İnşallah bu sefer hiiç ugrasmadan kendiliğinden gelir bebiş. Rabbim hiç bir emeği boşa cıkarmıyor, vakti varsa vaktini bekletiyor gibi geliyor bana. önceki ugrasmalarınız, emeginiz de bu zaman içindir inşallah. Güzel haberler duyarız umarım een kısa süredeHiç sorma çok kırıcıydı çooook. Akşam eve giderken alayım da yiyeyim çokta severim zaten. Değerlendireceğim 2 gündür değerlendirdim bugün yarın da değerlendireyim. Sperm problemi de yok zaten belki olur
Kaçıncı haftadan bu resimlerRenkli resim ve pipi resmi verdi bu haftada
Geçen de pipi resmi vermişti
Bence ama ben kendiminkinin de cinsiyeti bilmiyorum çokta güvenmiyorum kendime bak benimkinin 10 haftalık halini atayımHahah cidden mi
10 haftada hiçbişeygözükmüyor zaten biz de hiçbişey göremedikBence ama ben kendiminkinin de cinsiyeti bilmiyorum çokta güvenmiyorum kendime bak benimkinin 10 haftalık halini atayım
Ayy sanki dolu gibi orası benim doktorda söylemedi 16.haftayi bekleyeceğiz dedi ama orada bi oyuntu var gibi . Siz ne tahmin edeceksiniz bakalımHahaha ayy benimkini atcam aslımda öğrenmek istemiyorum pasta kescektik ama resmen ben de öyle bişey gördüm siz de bir yorumlayınn
Sanki kız gibi geldi çok bir çıkıntı yok gibiAyy sanki dolu gibi orası benim doktorda söylemedi 16.haftayi bekleyeceğiz dedi ama orada bi oyuntu var gibi . Siz ne tahmin edeceksiniz bakalım
Bende Turgutlu’luyum aslenBen istanbulda yaşıyorum daa manisalıyım :))
Ahmetlii:)Bende Turgutlu’luyum aslen
Yani tip olarak evet erkek gibi ama bilemedim de sağlıkla gelsinHahaha ayy benimkini atcam aslımda öğrenmek istemiyorum pasta kescektik ama resmen ben de öyle bişey gördüm siz de bir yorumlayınn
Ol derse olur hadi bakalım deneyim bi olsa da olmasa da ne çıkar denemektenEvet evet pik bence de canmmm hadi bakalm değerlendiriin de Rabbimden umut kesilmez bebeim
Bugünden 13+4 ama bir hafta mı ne önden gidiyormuşKaçıncı haftadan bu resimler
Aynı ben gbi hadi inşallahÇok şükür sonucumuz temiz ama ömrümden ömür gitti sonuç gecikince Elhamdülillah, Allahım hepinize de güzel haberler alabilmeyi nasip etsin, dualarım sizlerle 2 oğlum var şimdi cinsiyet haberini bekliyorum ama sağlıklı olduğunu öğrenince rahatladım ben, Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah ama kız olursa da ayrı sevineceğim
Rabbimin vardır hikmetiAllahım sana da güzel haber alabilmeyi nasip etsin canım, inşallah kolaylıkla ilerler kolaylıkla da halledersiniz.
Bu arada kızlar 2 oğlum var, Dr bebeğime kız tahmini yapmıştı ama yine oğlum olacakmış, hep hayırlısını diledim hayırlısı böyleymiş ama ben de kendimi kıza çok hazırlamıştım, bu duruma alışmam biraz zaman alacak sanki ama Allah'ın takdirine söyleyecek sözüm yok, bizim için hayırlısı böyleymiş.
Kardeşte çok önemli hayırlısı olsun arkadaşımKızlar selam bende kontrolüm vardı bugün çok şükür hersey yolunda çünkü öncesi bir düşüğüm olmuştu sebebi de folik asit eksikliğindenmiş
Bunda yüksek doz başlamıştım hamilelikten bir ay öncesi pıhtılaşma vardı 677 homozigot
Hersey yolunda bin şükür
İkinci oğluşum netleşti pipiyi gördüm Gönül değişik isterdi ama nasip süpriz bir bebek oldu bize beklenmedik anda geldi miniğim
Ne diyosunnnnn Tam toprak çıktık deseneAhmetlii:)
Bizim buralarda derler ki bir olur tek olur iki olur rakip olur üç olur güç olurKardeşte çok önemli hayırlısı olsun arkadaşım
İlk değil cnm. İki kızım var.Canım senin ilk gebelik miydi, ikinci mi bende 15 in ortalarındayım henüz birşey hissetmiyorum. Doktor ilk gebeliklerde 18-22. Haftalar arası bekliyoruz hissetmenen normal dedi
İnşallah canım benim kısmet bu işler umarım rabbim nasip etmiştir de olur kolaylıklaİnşallah bu sefer hiiç ugrasmadan kendiliğinden gelir bebiş. Rabbim hiç bir emeği boşa cıkarmıyor, vakti varsa vaktini bekletiyor gibi geliyor bana. önceki ugrasmalarınız, emeginiz de bu zaman içindir inşallah. Güzel haberler duyarız umarım een kısa sürede