2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar kese için doktora giden arkadaşlara bir sorum var; yardım eder misiniz?

vajinal ultrason ile mi keseye bakıldı sizde? Biraz çekiniyorum 4+4 'üm. dr yarın cagırdı
Ben 5+ 5 im cumartesi gitcem
Anammm en geç ben kaldım hee
Valla kuzum kimi arkadaş alttan kimi göbekten bakılmış ona doktor karat veriyor sanrm

Ben 5+ 5 im cumartesi gitcem
Anammm en geç ben kaldım hee
Valla kuzum kimi arkadaş alttan kimi göbekten bakılmış ona doktor karat veriyor sanrm
geç kalmadın kalmadın cumartesi çok güzel haberler alacaksın inşallah

amin çiçeğim <3 bende bir ay nasıl geçecek diye bekliyorum

gerildim kızlar ya alttan muayene olur diye. bekletseydi beni ben de beklerdim biraz daha. Zten erken değil mi, görecek mi bilmiyorum, en son cmts SAT günü beta ölçüldü,506 çıkmıştı. drnin işine de çok karısmak istemiyorum.cagırınca direkt tamam demiş bulundum

bu arada ilk zamanlar olan karın agrısı durdu kızlar, mide bulantım yok çok şükür, erken diye herhalde.
Ben de oruc tutamıyorum, ilk gün denemek istedim ama konsey toplantısı ile reddedildi eşim ve eşimin ailesi....

Allah korusun birsey olsa dikkat etmedin vs bile denebilir.

şuan normal günlük yasantım devam ediyor, bir farklılık hissetmiyorum. dün çiğ kuruyemiş, kuru meyve vs aldık, onları yemeye başladım bugün. bir de işte dr bir ilaç vermişti ilk test yaptıgımda pers günü, d3-koenzim -folik asit içeriyor. onu alıyorum o kadar.

a sende mi aşilama oldun bnde aşılama ile hamile kaldım

amin çiçeğim <3 bende bir ay nasıl geçecek diye bekliyorum
Ahh evet haklsn 1 ayda uzun bir süre ya:))

Selam kızlar, ben de hala net emin olmamakla birlikte dün testte ilk silik çizgiyi gördüm, dün akşamki tahlilde beta 41 çıktı, bugün sabah tekrar verdik sonucu bekliyoruz
Selamlar canm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
Sağlıkla artsn değerin

Selamlar canm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
Sağlıkla artsn değerin
Çok teşekkür ederim, o kadar ani öğrendim ve hala tam emin olamadığım için karışık hisler içindeyim :) sat 17 şubattı, sizce ne zaman ultrasona gitmeliyim

Olsun sen doktorun işine ka Olsun sen doktorun işine karışma ama gittiğin de tedirginlign den bahset istersen alttan muayene için
Bende sadece folik asit içiyorum şuanlık

Çok teşekkür ederim, o kadar ani öğrendim ve hala tam emin olamadığım için karışık hisler içindeyim :) sat 17 şubattı, sizce ne zaman ultrasona gitmeliyim
Bence 1 hafta snra fln git canm sat 2 şubattı benim, ben hala gıtmedım doktora:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…