Ben 5+ 5 im cumartesi gitcemKızlar kese için doktora giden arkadaşlara bir sorum var; yardım eder misiniz?
vajinal ultrason ile mi keseye bakıldı sizde? Biraz çekiniyorum4+4 'üm. dr yarın cagırdı
var bende de yavrum :)@plankolikanne P pikachupikaBlue8816 enugurlu kızlar alt karnınızda tam rahminizin olduğu yerde ayakta dururken bir sertlik ve şişlik var mı ?ay lütfen cevap verin çatlayacağım
geç kalmadın kalmadınBen 5+ 5 im cumartesi gitcem
Anammm en geç ben kaldım hee
Valla kuzum kimi arkadaş alttan kimi göbekten bakılmış ona doktor karat veriyor sanrm
geç kalmadın kalmadıncumartesi çok güzel haberler alacaksın inşallah
Yaaa süpermiş maşallah sağlıkla gelsin inşben yaş 40 ilk çocuğumu 32 de doğurdum şimdiki sürpriz yumurta :)
amin çiçeğim <3 bende bir ay nasıl geçecek diye bekliyorumvalla bebeğim ne bilim doktor garanti olsun o zamn gel dedi ammaaa bana günler geçmek bilmiyor
Allahm razı olsun güzel dilekleriniZ için
Hepimiz hepppp güzel haberler alalım inşallah
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Amin hepimizinki sağlıkla gelsinYaaa süpermiş maşallah sağlıkla gelsin inş
aaa gerçekten miBirde akşam yatmadan bir kaşık sadece zeytinyağı iç çok rahatlarsın ama suyu unutma en çok suya ihtiyaçları var Şuan bebişlerimizin
a sende mi aşilama oldun bnde aşılama ile hamile kaldımBende bi keseyi, kalp atışını duyaym da hayırlısı ile öyle baslaym bari diyetisyene
Bana da hep aşılama ilaçları aldırdı kiloyu
Tam kilo vereyım yaza tüp e baslarz dedik mucizemiz geldi
Sen de negüzel ilkin de azck kilo almışssn kız
Ahh evet haklsn 1 ayda uzun bir süre ya:))amin çiçeğim <3 bende bir ay nasıl geçecek diye bekliyorum
Selamlar canm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahSelam kızlar, ben de hala net emin olmamakla birlikte dün testte ilk silik çizgiyi gördüm, dün akşamki tahlilde beta 41 çıktı, bugün sabah tekrar verdik sonucu bekliyoruz
canımm belki seninki daha iyidir tam netleşir, şimdi erken gidince bazen görünmeyebilir vs.Ben 5+ 5 im cumartesi gitcem
Anammm en geç ben kaldım hee
Valla kuzum kimi arkadaş alttan kimi göbekten bakılmış ona doktor karat veriyor sanrm
Ben oldum 2 kere ama olmadı canma sende mi aşilama oldun bnde aşılama ile hamile kaldım
Çok teşekkür ederim, o kadar ani öğrendim ve hala tam emin olamadığım için karışık hisler içindeyim :) sat 17 şubattı, sizce ne zaman ultrasona gitmeliyimSelamlar canm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
Sağlıkla artsn değerin
Evet belki de yavrucum yaacanımm belki seninki daha iyidir tam netleşir, şimdi erken gidince bazen görünmeyebilir vs.
hayırlı olsunn hoşgeldinizSelam kızlar, ben de hala net emin olmamakla birlikte dün testte ilk silik çizgiyi gördüm, dün akşamki tahlilde beta 41 çıktı, bugün sabah tekrar verdik sonucu bekliyoruz
Olsun sen doktorun işine karışma ama gittiğin de tedirginlign den bahset istersen alttan muayene içingerildim kızlar ya alttan muayene olur diye. bekletseydi beni ben de beklerdim biraz daha. Zten erken değil mi, görecek mi bilmiyorum, en son cmts SAT günü beta ölçüldü,506 çıkmıştı.drnin işine de çok karısmak istemiyorum.cagırınca direkt tamam demiş bulundum
bu arada ilk zamanlar olan karın agrısı durdu kızlar, mide bulantım yok çok şükür, erken diye herhalde.
Ben de oruc tutamıyorum, ilk gün denemek istedim ama konsey toplantısı ile reddedildieşim ve eşimin ailesi....
Allah korusun birsey olsa dikkat etmedin vs bile denebilir.
şuan normal günlük yasantım devam ediyor, bir farklılık hissetmiyorum. dün çiğ kuruyemiş, kuru meyve vs aldık, onları yemeye başladım bugün. bir de işte dr bir ilaç vermişti ilk test yaptıgımda pers günü, d3-koenzim -folik asit içeriyor. onu alıyorum o kadar.
çok teşekkür ederimm hepimiz sağlıkla takip edelim inşallahhhayırlı olsunn hoşgeldiniz
Bence 1 hafta snra fln git canm sat 2 şubattı benim, ben hala gıtmedım doktora:)Çok teşekkür ederim, o kadar ani öğrendim ve hala tam emin olamadığım için karışık hisler içindeyim :) sat 17 şubattı, sizce ne zaman ultrasona gitmeliyim