- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
☺ olabilir vlla canm her gebelik farklıdr elbetValla hiç diğerki gebeliğime benzemiyor ya o zaman daha gençtim bilmiyorum çok farklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
☺ olabilir vlla canm her gebelik farklıdr elbetValla hiç diğerki gebeliğime benzemiyor ya o zaman daha gençtim bilmiyorum çok farklı
Ay gidersen haber verir misin yavrum ya bende araştırayım bi. çok minyonum ben ama sağlıksız besleniyorum çok onun için istiyorum . 1,55 boyum kilom 49Ben giderim yaa:)
Benim zatn vardı diyetisyenim
Hep 60 larda gezdiğim için sık sık diyet yapan biriydim
70 lere çıktım bebiş geldi):)
Boyum 167
29 benim :)Bende de çok gaz var
Rezene ve zencefilli çay yapıp içiyorum
Başka türlü çatlıyorum sanki
Karnım hep şiş
Diğer hamilelikleirm böyle değildi
Sizin yaş kaç
İlk gebelikte 32 ikincide 16 kg aldımBenim ilk gebelik bitki çayı içmeye korkuyorum o yüzden hiç içmiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum çok aşırı kilo da almak istemiyorum ama kafam karışık ne yapmam gerek bilmiyorum. O yüzden az kilo alan deneyimli anneler bizi bilgilendirirse süper olur :)
Hahahahah güldürdünüz beniiii :)İlk gebelikte 32 ikincide 16 kg aldım
Ben hiç bilgi vermeyeyim
İnş cnm bende heyecanla bekliyorumBende ilk doktora yazdım zaman sonucumu 900 lerdeydı
Bana da haftaya gel demişti sanrm kesin olsun diye
Bnde Cumartesi gitcem arka arkaya görelim inşallah canm
Yaa sağlıkla gelsin mücizenz bende ilkinde çok istemiştim tedavi olmuştum klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım o Kdr iyi anlıyorum ki seni sağlıkla kucağına almak nasip olduk inş şeninde hepimizindeBende bi keseyi, kalp atışını duyaym da hayırlısı ile öyle baslaym bari diyetisyene
Bana da hep aşılama ilaçları aldırdı kiloyu
Tam kilo vereyım yaza tüp e baslarz dedik mucizemiz geldi
Sen de negüzel ilkin de azck kilo almışssn kız
Riskli gebelikti cnm çok as hareket ediyordum porsıyon olarak az ve sık yiyiordum sebze ve protein ağırlıklı besleniyordum şeker -tuz- un sıfıra yakındı ama dediğim gibi diyabet korkusundan mecburdum birde bunda gebelik diyabeti olmazsa pek dikkat edemem gibi o zaman çalışmıyordum şimdi çalışıyorum ayarlayamam Yani diyeceğim biraz hareket biraz da dikkat edersen hiç kilo bile almayabilirsin bana doktorum sıfır kilo ile bile doğum yapabilirsin demişti ama ben hep yattığım için o imkansızdıÇok az kilo almışsınız ya ben de 70 kilo ile hamile kaldım bu durum kafamı biraz kurcalıyor
neler yaptınız pekii gebeliğinizde neler yediniz? nelere dikkat ettiniz? spor vs falan mı yaptınız bizi aydınlatın lütfennn
Amin hepimizin sağlıkla doğsun minik mucizelerHe yaa eşimde öyle diyor canm
Ayy inşallah yaa
Cok bekledım ben irmagm inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ama bak sende tecrübe kazanmışsın git gide azalmış aldığın kiloİlk gebelikte 32 ikincide 16 kg aldım
Ben hiç bilgi vermeyeyim
Hahahaha evet bunda hedefim 9 iki kilosunu almışım ama neyseAma bak sende tecrübe kazanmışsın git gide azalmış aldığın kilo
Evet var bende deP plankolikanne P pikachupika Blue8816 enugurlu kızlar alt karnınızda tam rahminizin olduğu yerde ayakta dururken bir sertlik ve şişlik var mı ?ay lütfen cevap verin çatlayacağım
Canm ben 2 catlatma 2 aşılama yaptrdm olmadıİnş cnm bende heyecanla bekliyorum
Yaa sağlıkla gelsin mücizenz bende ilkinde çok istemiştim tedavi olmuştum klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım o Kdr iyi anlıyorum ki seni sağlıkla kucağına almak nasip olduk inş şeninde hepimizinde
Çokça amin güZelimmmmAmin hepimizin sağlıkla doğsun minik mucizeler
Benim alt karın, hatta tüm göbüşüm sertP plankolikanne P pikachupika Blue8816 enugurlu kızlar alt karnınızda tam rahminizin olduğu yerde ayakta dururken bir sertlik ve şişlik var mı ?ay lütfen cevap verin çatlayacağım
Ahh ahh annelik ne kutsal yaaBenim de bugün bulantılarım biraz azaldı. Normalde 2 gündür istifra ediyorum bugün etmedim. Acaba bir şey mi oldu diye düşündüm
ben yaş 40 ilk çocuğumu 32 de doğurdum şimdiki sürpriz yumurta :)Bende de çok gaz var
Rezene ve zencefilli çay yapıp içiyorum
Başka türlü çatlıyorum sanki
Karnım hep şiş
Diğer hamilelikleirm böyle değildi
Sizin yaş kaç
benim bayağı bi göbeğim var o yüzden sertlik hissetmem zor :)))P plankolikanne P pikachupika Blue8816 enugurlu kızlar alt karnınızda tam rahminizin olduğu yerde ayakta dururken bir sertlik ve şişlik var mı ?ay lütfen cevap verin çatlayacağım