- 9 Mart 2024
- 238
- 235
tamam kuzumm, bir de sivilcelendim kızlar hormonlardanOlsun sen doktorun işine karışma ama gittiğin de tedirginlign den bahset istersen alttan muayene için
Bende sadece folik asit içiyorum şuanlık
ay sizin benden 15 gün daha da önceymiş maşallah nasıl dayanıyorsunuz gitmeden :)Bence 1 hafta snra fln git canm sat 2 şubattı benim, ben hala gıtmedım doktora:)
testleri 48 saat ara ile yaptırsan daha iyi olur canım. 1 günde artma çok olmaz hani gelen sonuc az cıkarsa sakın korkma. İnşallah herşey sorunsuz sağlıkla devam eder. 48 saate 2 katına veya az üstüne cıkıyor. Doktora ise bence de en az 1 hafta sonra git. benim sat 10 şubattı. bat 9 mart. BAT'tan 2 gün önce testte öğrendim hamileliği,dr randevuyu 14 mart yarına verdi.Çok teşekkür ederim, o kadar ani öğrendim ve hala tam emin olamadığım için karışık hisler içindeyim :) sat 17 şubattı, sizce ne zaman ultrasona gitmeliyim
Kız bende gitmedim . Hatta doktor şu gün gel bile demedi betaya göre gideceğim kese beta belli bir seviyede olunca gözüküyor ya ondan bekliyoruz .valla bebeğim ne bilim doktor garanti olsun o zamn gel dedi ammaaa bana günler geçmek bilmiyor
Allahm razı olsun güzel dilekleriniZ için
Hepimiz hepppp güzel haberler alalım inşallah
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
HoşgeldinSelam kızlar, ben de hala net emin olmamakla birlikte dün testte ilk silik çizgiyi gördüm, dün akşamki tahlilde beta 41 çıktı, bugün sabah tekrar verdik sonucu bekliyoruz
benim bat 15 mart o yüzden olmadı bir de o gün tekrar baktırıp 1 hafta 10 gün sonrasına doktora gitmek daha iyi olur o zaman. Ay demek yarın randevunuz var nasıl heyecan vardır şimdi :)testleri 48 saat ara ile yaptırsan daha iyi olur canım. 1 günde artma çok olmaz hani gelen sonuc az cıkarsa sakın korkma. İnşallah herşey sorunsuz sağlıkla devam eder. 48 saate 2 katına veya az üstüne cıkıyor. Doktora ise bence de en az 1 hafta sonra git. benim sat 10 şubattı. bat 9 mart. BAT'tan 2 gün önce testte öğrendim hamileliği,dr randevuyu 14 mart yarına verdi.
hoşbulduk çok teşekkür ederimHoşgeldin
Hmm sivilce neden oldu bilemedim kızz:))tamam kuzumm, bir de sivilcelendim kızlar hormonlardan2 adet nurtopu gibi sivilcem oldu
Kuzucum doktorum öyle dedi yoksa beklemek o kadar zor kiiay sizin benden 15 gün daha da önceymiş maşallah nasıl dayanıyorsunuz gitmeden :)
Evet evet öyleymiş canmmmKız bende gitmedim . Hatta doktor şu gün gel bile demedi betaya göre gideceğim kese beta belli bir seviyede olunca gözüküyor ya ondan bekliyoruz .
canımm sen BAT günü tekrar test yaptırınca sonuclarını doktoruna gönder mutlaka. artışı kontrol eder drbenim bat 15 mart o yüzden olmadı bir de o gün tekrar baktırıp 1 hafta 10 gün sonrasına doktora gitmek daha iyi olur o zaman. Ay demek yarın randevunuz var nasıl heyecan vardır şimdi :)
regl dönemi gibi sivilcelendim, dün maske falan yaptım yüzüme o derece:)Hmm sivilce neden oldu bilemedim kızz:))
Kuzucum doktorum öyle dedi yoksa beklemek o kadar zor kii
Evet evet öyleymiş canmmm
Herhalde hormon değişikliği ne bağlı olabilr canmregl dönemi gibi sivilcelendim, dün maske falan yaptım yüzüme o derece:)
Bu haftalarda bebeği değil yolc sacı görmeleri yeterli. Ama neden 1 hafta sonra çağırmadı ki? Kontrol süresinde görmek ister normalde doktorlar. Ben de 5+3 de senin gibiydi görüntü. Kesenin içinde hare vardı. 6+4 de yeniden gideceğimEki Görüntüle 3400135 Günaydın doktordan geliyorum alttan muayene yaptı son adet tarihimle uyumlu. Ama doktor çok bir şey demedi bebek gözüküyor mu? 2 hafta sonra çağırdı
Hayırlı olsun gözün aydın canımÇok teşekkür ederim, o kadar ani öğrendim ve hala tam emin olamadığım için karışık hisler içindeyim :) sat 17 şubattı, sizce ne zaman ultrasona gitmeliyim
yaa sizin de gözünüz aydın çok tebrik ederim, inşallah güzel haberlerin devamını da alıcaz :) ben en iyisi şu önümüzdeki haftayı atlatayım sağ salim ama dayanmak çok zor olacak..Hayırlı olsun gözün aydın canımDün benim de kan testim 41 çıktı. Ben 27 sinde gideceğim daha önce kaynım olduğundan erkenden gidip telaş etmek istemiyorum. 6 bucuk Haftada gideceğim yani. Ama Haftaya cuma gidebilirsin o zaman tahminen Beta HCG 1000 küsur olur
Hiç gerilme unutma stres en büyük düşmanımız doktorlar bizden iyi biliyor biz çok kafamızı karıştırıyoruz herşeyi oku araştır yapıyoruz bir sürü bilgi kirliliği. Doktora güvenip kendini ona bırakmak en mantıklısıgerildim kızlar ya alttan muayene olur diye. bekletseydi beni ben de beklerdim biraz daha. Zten erken değil mi, görecek mi bilmiyorum, en son cmts SAT günü beta ölçüldü,506 çıkmıştı.drnin işine de çok karısmak istemiyorum.cagırınca direkt tamam demiş bulundum
bu arada ilk zamanlar olan karın agrısı durdu kızlar, mide bulantım yok çok şükür, erken diye herhalde.
Ben de oruc tutamıyorum, ilk gün denemek istedim ama konsey toplantısı ile reddedildieşim ve eşimin ailesi....
Allah korusun birsey olsa dikkat etmedin vs bile denebilir.
şuan normal günlük yasantım devam ediyor, bir farklılık hissetmiyorum. dün çiğ kuruyemiş, kuru meyve vs aldık, onları yemeye başladım bugün. bir de işte dr bir ilaç vermişti ilk test yaptıgımda pers günü, d3-koenzim -folik asit içeriyor. onu alıyorum o kadar.
teşekkür ederimHiç gerilme unutma stres en büyük düşmanımız doktorlar bizden iyi biliyor biz çok kafamızı karıştırıyoruz herşeyi oku araştır yapıyoruz bir sürü bilgi kirliliği. Doktora güvenip kendini ona bırakmak en mantıklısı
Ben de 38ben yaş 40 ilk çocuğumu 32 de doğurdum şimdiki sürpriz yumurta :)
Benim SAT 09.02 :)
Anne Adayı Sat Cinsiyet Tahmini Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi pikachupika 26.01.2024 enugurlu 26.01.2024 Etaa 30.01.2024 Eslem Hüma 31.01.2024 06.11.2024 blue8816 02.02.2024 08.11.2024 kucukay172 05.02.2024 12.11.2024 plankolikanne 10.02.2024 16.11.2024