2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok teşekkür ederim, o kadar ani öğrendim ve hala tam emin olamadığım için karışık hisler içindeyim :) sat 17 şubattı, sizce ne zaman ultrasona gitmeliyim
testleri 48 saat ara ile yaptırsan daha iyi olur canım. 1 günde artma çok olmaz hani gelen sonuc az cıkarsa sakın korkma. İnşallah herşey sorunsuz sağlıkla devam eder. 48 saate 2 katına veya az üstüne cıkıyor. Doktora ise bence de en az 1 hafta sonra git. benim sat 10 şubattı. bat 9 mart. BAT'tan 2 gün önce testte öğrendim hamileliği,dr randevuyu 14 mart yarına verdi.

Kız bende gitmedim . Hatta doktor şu gün gel bile demedi betaya göre gideceğim kese beta belli bir seviyede olunca gözüküyor ya ondan bekliyoruz .

benim bat 15 mart o yüzden olmadı bir de o gün tekrar baktırıp 1 hafta 10 gün sonrasına doktora gitmek daha iyi olur o zaman. Ay demek yarın randevunuz var nasıl heyecan vardır şimdi :)

tamam kuzumm, bir de sivilcelendim kızlar hormonlardan 2 adet nurtopu gibi sivilcem oldu
Hmm sivilce neden oldu bilemedim kızz:))

ay sizin benden 15 gün daha da önceymiş maşallah nasıl dayanıyorsunuz gitmeden :)
Kuzucum doktorum öyle dedi yoksa beklemek o kadar zor kii

Kız bende gitmedim . Hatta doktor şu gün gel bile demedi betaya göre gideceğim kese beta belli bir seviyede olunca gözüküyor ya ondan bekliyoruz .
Evet evet öyleymiş canmmm

benim bat 15 mart o yüzden olmadı bir de o gün tekrar baktırıp 1 hafta 10 gün sonrasına doktora gitmek daha iyi olur o zaman. Ay demek yarın randevunuz var nasıl heyecan vardır şimdi :)
canımm sen BAT günü tekrar test yaptırınca sonuclarını doktoruna gönder mutlaka. artışı kontrol eder dr

ben de sivilcelendim kızlar yarinda kan verip 2hafta kese görene kdr gitmeyi düşünmüyorm doktora zırt pırt kan vermek istemiyorum ya

Eki Görüntüle 3400135 Günaydın doktordan geliyorum alttan muayene yaptı son adet tarihimle uyumlu. Ama doktor çok bir şey demedi bebek gözüküyor mu? 2 hafta sonra çağırdı
Bu haftalarda bebeği değil yolc sacı görmeleri yeterli. Ama neden 1 hafta sonra çağırmadı ki? Kontrol süresinde görmek ister normalde doktorlar. Ben de 5+3 de senin gibiydi görüntü. Kesenin içinde hare vardı. 6+4 de yeniden gideceğim

Çok teşekkür ederim, o kadar ani öğrendim ve hala tam emin olamadığım için karışık hisler içindeyim :) sat 17 şubattı, sizce ne zaman ultrasona gitmeliyim
Hayırlı olsun gözün aydın canım Dün benim de kan testim 41 çıktı. Ben 27 sinde gideceğim daha önce kaynım olduğundan erkenden gidip telaş etmek istemiyorum. 6 bucuk Haftada gideceğim yani. Ama Haftaya cuma gidebilirsin o zaman tahminen Beta HCG 1000 küsur olur

yaa sizin de gözünüz aydın çok tebrik ederim, inşallah güzel haberlerin devamını da alıcaz :) ben en iyisi şu önümüzdeki haftayı atlatayım sağ salim ama dayanmak çok zor olacak..

Hiç gerilme unutma stres en büyük düşmanımız doktorlar bizden iyi biliyor biz çok kafamızı karıştırıyoruz herşeyi oku araştır yapıyoruz bir sürü bilgi kirliliği. Doktora güvenip kendini ona bırakmak en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…