2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Halsizlik yorgunluk normal bence kızlar ya içimizde birşeyler patlama yaşıyor filizlenip büyümeye çalışıyor. Hani derler ya hormonlar… heh o hormonlar varya Şuan içimizde halay çekiyor ♥️

Çok etkili ben bir önceki gebeliğimde 6-7 kilo kadar almıştım gebelik diyabetimden dolayı beslenmeme dikkat etmiştim hamileliğimde hiç ahırlasmadm o yüzden bakalım bunda nasıl olcak
Çok az kilo almışsınız ya ben de 70 kilo ile hamile kaldım bu durum kafamı biraz kurcalıyor :KK43:

neler yaptınız pekii gebeliğinizde neler yediniz? nelere dikkat ettiniz? spor vs falan mı yaptınız bizi aydınlatın lütfennn :-)

ya bende doktora sordum tutabilirsin dedi bana kafam çok karışık o yüzden
İlk üç ay zaten depodan besleniyorlar ya bebek için diyorsan eğer bana kalırsa bir zararı olmaz. Ama hamilelik nedeniyle gelen bulantı aşırı açıkma ne bilim tansiyon falan seni zorlamıyorsa sana kalmış durum . Sen oruçluyken rahatsan eğer tut doktorunda sıkıntı yok dediyse tabi

Çok etkili ben bir önceki gebeliğimde 6-7 kilo kadar almıştım gebelik diyabetimden dolayı beslenmeme dikkat etmiştim hamileliğimde hiç ahırlasmadm o yüzden bakalım bunda nasıl olcak
Bende bi keseyi, kalp atışını duyaym da hayırlısı ile öyle baslaym bari diyetisyene
Bana da hep aşılama ilaçları aldırdı kiloyu
Tam kilo vereyım yaza tüp e baslarz dedik mucizemiz geldi🤩
Sen de negüzel ilkin de azck kilo almışssn kız 😍

IMG_2092.jpeg
Günaydın doktordan geliyorum alttan muayene yaptı son adet tarihimle uyumlu. Ama doktor çok bir şey demedi bebek gözüküyor mu? 2 hafta sonra çağırdı

1684 çıktı 8 matta doktor görmedi keseyi normal dedi 1 hafta sonra gel dedi bende cuma gitmeyi düşünüyorum
Bende ilk doktora yazdım zaman sonucumu 900 lerdeydı
Bana da haftaya gel demişti sanrm kesin olsun diye
Bnde Cumartesi gitcem arka arkaya görelim inşallah canm

Çok az kilo almışsınız ya ben de 70 kilo ile hamile kaldım bu durum kafamı biraz kurcalıyor :KK43:

neler yaptınız pekii gebeliğinizde neler yediniz? nelere dikkat ettiniz? spor vs falan mı yaptınız bizi aydınlatın lütfennn :-)
Ayy bende 70 lerdeyimm😒

Valla hiç diğerki gebeliğime benzemiyor ya o zaman daha gençtim bilmiyorum çok farklı
Bende de çok gaz var
Rezene ve zencefilli çay yapıp içiyorum
Başka türlü çatlıyorum sanki
Karnım hep şiş
Diğer hamilelikleirm böyle değildi
Sizin yaş kaç

X