Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kilo almışsınız ya ben de 70 kilo ile hamile kaldım bu durum kafamı biraz kurcalıyorÇok etkili ben bir önceki gebeliğimde 6-7 kilo kadar almıştım gebelik diyabetimden dolayı beslenmeme dikkat etmiştim hamileliğimde hiç ahırlasmadm o yüzden bakalım bunda nasıl olcak
İlk üç ay zaten depodan besleniyorlar ya bebek için diyorsan eğer bana kalırsa bir zararı olmaz. Ama hamilelik nedeniyle gelen bulantı aşırı açıkma ne bilim tansiyon falan seni zorlamıyorsa sana kalmış durum . Sen oruçluyken rahatsan eğer tut doktorunda sıkıntı yok dediyse tabiya bende doktora sordum tutabilirsin dedi bana kafam çok karışık o yüzden
benimde aklımda var canım ya . çok kilom yok ama ne yesem ne yapsam çok kararsızımAyy sorma benim de öyle yaa
Diyetisyene mi başlasam diyorum bnde
Bende bi keseyi, kalp atışını duyaym da hayırlısı ile öyle baslaym bari diyetisyeneÇok etkili ben bir önceki gebeliğimde 6-7 kilo kadar almıştım gebelik diyabetimden dolayı beslenmeme dikkat etmiştim hamileliğimde hiç ahırlasmadm o yüzden bakalım bunda nasıl olcak
Vlla bebek gitsek iyi olurbenimde aklımda var canım ya . çok kilom yok ama ne yesem ne yapsam çok kararsızım
Bende ilk doktora yazdım zaman sonucumu 900 lerdeydı1684 çıktı 8 matta doktor görmedi keseyi normal dedi 1 hafta sonra gel dedi bende cuma gitmeyi düşünüyorum
Sanki kesenin içinde var gibi kuzumEki Görüntüle 3400135 Günaydın doktordan geliyorum alttan muayene yaptı son adet tarihimle uyumlu. Ama doktor çok bir şey demedi bebek gözüküyor mu? 2 hafta sonra çağırdı
online diyetisyenler de var aslındaVlla bebek gitsek iyi olur
Evett yavrucum haklısın aslnda:)Halsizlik yorgunluk normal bence kızlar ya içimizde birşeyler patlama yaşıyor filizlenip büyümeye çalışıyor. Hani derler ya hormonlar… heh o hormonlar varya Şuan içimizde halay çekiyor
Canım daha çok minik bence bebek gözükmez daha anca kese gözükmüşEki Görüntüle 3400135 Günaydın doktordan geliyorum alttan muayene yaptı son adet tarihimle uyumlu. Ama doktor çok bir şey demedi bebek gözüküyor mu? 2 hafta sonra çağırdı
Ben giderim yaa:)online diyetisyenler de var aslında
Sanki sen gidince kese bebek kalp sesi hepsini aynı anda olacak gibiBende ilk doktora yazdım zaman sonucumu 900 lerdeydı
Bana da haftaya gel demişti sanrm kesin olsun diye
Bnde Cumartesi gitcem arka arkaya görelim inşallah canm
gaz beni mahvetti kiloya gelince bende 73 kiloyum ilk gebeliğimde 60 kilo ile başlamış 67 ile doğuma gitmiştim bunda 100 bulmazsam iyi :)Benim de karnım şiş canm
Zaten şişman hamile kaldm
He yaa eşimde öyle diyor canmSanki sen gidince kese bebek kalp sesi hepsini aynı anda olacak gibi
Ayy ne güzel canm sadece 7kilo almışssn ilkin degaz beni mahvetti kiloya gelince bende 73 kiloyum ilk gebeliğimde 60 kilo ile başlamış 67 ile doğuma gitmiştim bunda 100 bulmazsam iyi :)
Ayy bende 70 lerdeyimmÇok az kilo almışsınız ya ben de 70 kilo ile hamile kaldım bu durum kafamı biraz kurcalıyor
neler yaptınız pekii gebeliğinizde neler yediniz? nelere dikkat ettiniz? spor vs falan mı yaptınız bizi aydınlatın lütfennn
Valla hiç diğerki gebeliğime benzemiyor ya o zaman daha gençtim bilmiyorum çok farklıAyy ne güzel canm sadece 7kilo almışssn ilkin de
Valla kuzum dikkat edeceğiz başka yolu yok
Bende de çok gaz varValla hiç diğerki gebeliğime benzemiyor ya o zaman daha gençtim bilmiyorum çok farklı