- 15 Ocak 2024
- 990
- 456
Ramzi ye göre kız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramzi ye göre kız canım
Ayy bi oğlum var herkes de kız diyor kız olsa çok şaşırırım erkek olsa yanarım bir başak bi akrep erkek koç burcu anneye fazla sağlıklı olsun da farketmez gerçi işin şakasındayımRamzi ye göre kız canım
Valla bu ramzi ye çoğunlukla doğru çıkıyor demişler bakalım göreceğiz bana da kız çıkıyor canımAyy bi oğlum var herkes de kız diyor kız olsa çok şaşırırım erkek olsa yanarım bir başak bi akrep erkek koç burcu anneye fazla sağlıklı olsun da farketmez gerçi işin şakasındayım
Ya sağlıklı hayırlısı olsun onlar çok ayrı şeylerde niye bilmiyorum ben kız olsun çok istiyorum . Gerçi ilk çocuk farketmez ama. Ya erkek olursa şok olurum ha ondan henüz hazır değilimBen gayette hazır hissediyorum erkek
Niye kızz ne güzel ona göre alışveriş yaparsn
Ben gecen e bebeğe gittim beyaz ve gri tulumlar aldm
Kız bunun üsttekiler karından aşağıdakile vajinal mi ona göre bakacam bende ?Ramzi teorisine göre kızım geliyor
Ben ailelere de söylemedim dokto eşim ben siz biliyorsunuzBen sadece ailelere söyledim daha kimseye de söylemedim ben çok kasıyorum galiba ya
İlk gebeliğimde 11+2 kızım olacağını öğrenmiştim bence 13 de belli olur
Ay maşallah ne güzel erken öğrenmişsiniz bizim ilk bebiş heyecanlıyız baya bir de alışveriş yapmak istiyorum yani Şuan bile baya şey aldım ama hep ara renkler merak ediyoruz o yüzdenoğrenilir canım ben 11. haftda gittim haftaya gel cinsiyet soyleyeyim dedi senin daha büyük soyler
Benim eşim çatladı resmen 5. haftada keseyi gördük hemen ailelere söylemek istedi yoksa bende söylemezdim. Şimdi sürekli takip altındayım biri yoğurt getiriyor biri meyve sürekli onu da ye bunu ye zaten doktor da kilo alma dedi ilk 3 ay sınanıyorum resmenBen ailelere de söylemedim dokto eşim ben siz biliyorsunuz
Ben sizi bi konudan hatırlıyorum sanırım sizin de mi aşılama ile olmuştu bebişGünaydın canm belki öğrenebilirsin
12 de öğrenen de vare 17 de öğrenen de:)
Aaa bu da kız ramzi ye göre ramzi doğru çıkarsa kızlar dolacak bu ay maşallahBenimki 7buçuk hafta M Merve Aycan karından ultrason ne diyorsun
Bıraksam benim eşimde çatlıyor da allahtan ben sabırlıyımBenim eşim çatladı resmen 5. haftada keseyi gördük hemen ailelere söylemek istedi yoksa bende söylemezdim. Şimdi sürekli takip altındayım biri yoğurt getiriyor biri meyve sürekli onu da ye bunu ye zaten doktor da kilo alma dedi ilk 3 ay sınanıyorum resmen
Ben de aşırı erkek hissediyorum ve çin takvimi de erkek diyor bakalım ne olacak sağlıklı olsun daAaa bu da kız ramzi ye göre ramzi doğru çıkarsa kızlar dolacak bu ay maşallah
Ay o zaman benim Remziye göre erkek mi ay atacağım baksanaAaa bu da kız ramzi ye göre ramzi doğru çıkarsa kızlar dolacak bu ay maşallah
Ay bakalımAy o zaman benim Remziye göre erkek mi ay atacağım baksana
Vajinalsa erkek bebek canım ramzi ye göreVajinal bu canım. M Merve Aycan hadi bakalım ben çok karıştırdım ya
Kız dur dur bu vajinal değil karından karından ona göre söyle karıştırdım gene yaVajinal bu canım. M Merve Aycan hadi bakalım ben çok karıştırdım ya
Ya karınsa bu da kız canım valla maşallah herkes Kız çıktı bu gruptaKız dur dur bu vajinal değil karından karından ona göre söyle karıştırdım gene ya
Karın ya o kadar çok doktora gitmişim ki ultrasonları karıştırdım . Ayy ben kız istiyorum Çin Rus ta kız çıktı . Bakalım kız dolacak buralarYa karınsa bu da kız canım valla maşallah herkes Kız çıktı bu grupta