- 10 Aralık 2013
- 6.997
- 2.838
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar nasipse bende Kasım annesi olucam böyle bir başlık görünce yazmak istedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar nasipse bende Kasım annesi olucam böyle bir başlık görünce yazmak istedim.
Teşekkürler.Merhaba hoşgeldin
Suan agrilarim hafifledi sabah bulantılar var şimdilik yenı gırdım topiğe kaç gündür hastaydım gıremedim şimdi gördüm mesajınıCanım merhaba ben oruç tutmuyorum. Bacak ağrısı dün akşam bende de çok şiddetliydi önce şiddetli kasık ağrısıyla başladı korktum hastaneye gittim hatta. Sonra bacağa yayıldı ağrısı. Yüz üstü rahat edemiyorum karnım çok şişti benim felaket şişkinlik var. Sağa veya sola doğru yatıyorum ya da sırt üstü…
Adana sen canm öyle gerçektenkesinlikle katılıyorum çokkkkk gereksiz pahalı hangi şehirdesin canım sen
ankara canımAdana sen canm öyle gerçekten
Ankara da pahalı gerçekten bir çok şeyde deankara canım
Oyyy masalahhh kiz allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin çevrenede hemen söyleme anneler bilse yeter şimdilikKızlarrr az önce doktordan geldik, bebek değil gerçekten de BEBEKLERmiş ikisinin de kalp atışlarını duyduk biri 6+6 diğeri 7 ve iki ayrı kesede görünüyorlar . Şu anlık her şey çok güzel mis gibi dedi doktorumuz, bayramdan sonra tekrar gideceğiz kontrole
çok teşekkür ederim amin cümlemize nasip etsin inşallahOyyy masalahhh kiz allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin çevrenede hemen söyleme anneler bilse yeter şimdilik
Burdaki göstergede normal gıbı bakalım saglıklı gebelık olsunlarda o yüzden
Ben sağlık ocağında verdim sabah verdim ama ilk idrar değildi . Sadece aç olman lazım dedi doktorKızlar gebelik takibinde idrar tahlilini sabah ilk idrar ile mi verdiniz? Enfeksiyon vs bakilan test için
Hayırlı olsun canım dediğin hafta ile uyumlu ama yurt dışında nasıl oluyor işler bilmiyorum. Normalde keseyi görmen lazım gidinceKızlar benımde tam 6 haftalık ken kan verdım bthcg 68 420 cıkmişti normal midir ilk randevum yarın kalp atısı için gıdecem hayırlısıyla
Tamam canım benim de öyle oldu su da icmistim sabah. Değerler normal çıktı yanıltma olmuş mudur diye düşündüm bı anBen sağlık ocağında verdim sabah verdim ama ilk idrar değildi . Sadece aç olman lazım dedi doktor
Gecmiş olsunn canmmSuan agrilarim hafifledi sabah bulantılar var şimdilik yenı gırdım topiğe kaç gündür hastaydım gıremedim şimdi gördüm mesajını
Hadii hayırlısı ile duy pıt pıtları güzelimKızlar benımde tam 6 haftalık ken kan verdım bthcg 68 420 cıkmişti normal midir ilk randevum yarın kalp atısı için gıdecem hayırlısıyla
Oyyy çok sevindim canmmm maşallah yaçok teşekkür ederim amin cümlemize nasip etsin inşallah
Muayeneye gittiğimde doktorum istedi kan ve idrar tahlillerini. Açlık tokluk muhabbeti hiç geçmedi. tok karna verdim benKızlar gebelik takibinde idrar tahlilini sabah ilk idrar ile mi verdiniz? Enfeksiyon vs bakilan test için