2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Sadece aglıyor diye alerji demesi garip bi test birşey yapmadılar mı peki,
Kaç aylık şimdi ?
Bizde de bugünlerde var aglamalar kucakta gezmek istiyor hep 😄
Aşırı kendini sıka sıka bir aglamaydi bazı mamalarin içinde bulunan proteinler huzursuzluk yapabılıyor demişti mama değiştirmeye rağmen degismedi o gün zaten ada muayene bile edemedi aglamaktan dün iyice muayene etti gene ağladı bu stres ağlamasi ve yabancı bilme olayı fazla dedi gene eski mamaya devam
4 aylik 35 haftalık dogdu bizmde bazen kucak istiyor kucakta sakinlesiyor

Selam kızlar. 4. Aya ulaşanlara kolaylıklar diliyorum öncelikler 😅 benim aklıma birşey takıldı. Arkadaşımın ikiz bebekleri var kızımdan 10 gün küçükler. Ama onlar baya konuşuyor sana cevap veriyor gülüyor. Kaldırdığında ayaklarının üzerine basıyor. Benimki doğduğundan beri çok gülen bi çocuk değil zaten ama konuşmayı da çok az yapıyor, canı istedikçe altını açtıkça felan. Doğduğundan beri neredeyse hergün kitap okuyorum, konuşuyorum, evi tanıtıyorum çok güzel dinliyor ama konuşma tepkisinden ziyade heyecan tepkisi veriyor sadece. Kalkma tepkisi verip oturuyor fakat ayaklarının üzerine basmıyor. Ayaklarının üstüne getirdiğimde bırakıyor kendini, bir sorun olabilir mi acaba

Selam kızlar. 4. Aya ulaşanlara kolaylıklar diliyorum öncelikler 😅 benim aklıma birşey takıldı. Arkadaşımın ikiz bebekleri var kızımdan 10 gün küçükler. Ama onlar baya konuşuyor sana cevap veriyor gülüyor. Kaldırdığında ayaklarının üzerine basıyor. Benimki doğduğundan beri çok gülen bi çocuk değil zaten ama konuşmayı da çok az yapıyor, canı istedikçe altını açtıkça felan. Doğduğundan beri neredeyse hergün kitap okuyorum, konuşuyorum, evi tanıtıyorum çok güzel dinliyor ama konuşma tepkisinden ziyade heyecan tepkisi veriyor sadece. Kalkma tepkisi verip oturuyor fakat ayaklarının üzerine basmıyor. Ayaklarının üstüne getirdiğimde bırakıyor kendini, bir sorun olabilir mi acaba
Bu ayaklar konusunda kv bana bir öneride bulunmuştu. Görümcem hiçbir şekilde yürümüyormuş ayaklarını yere basmıyormuş. Doktor her gün yarım saat güneş alsın ayakları demiş. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama her sabah kızımın altını değiştirirken güneşin önünde yarım saat bırakıp oyun oynuyoruz

Bu ayaklar konusunda kv bana bir öneride bulunmuştu. Görümcem hiçbir şekilde yürümüyormuş ayaklarını yere basmıyormuş. Doktor her gün yarım saat güneş alsın ayakları demiş. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama her sabah kızımın altını değiştirirken güneşin önünde yarım saat bırakıp oyun oynuyoruz
D vit le alakalı o zaman öyle mi. Peki seninki basıyor mu. Şu sıralar burada güneşte yok ya 😢

D vitamininide veriyorum ocean kullanıyoruz. Basıyor ayaklarını özellikle banyo yaparken çok korkutuyor öyle basması

Hepimiz aynıyız.. Sabah 6.30da alarm çalınca ok şükür bu gün de sabah oldu diyorum. Gündüz de kolay değil ama gece hiiiç kolay değil 😔
Aynı fikirdeyim gündüz Bi şekilde ayaktayız ama gece uyumam gerekirken saat başı uyanmak cidden çok zorluyor. 2 hafta oldu bizim ne kadar daha sürecek bilmiyorum 🙈

İnan kabus gibi söylemek istemezdim ama genede önlemini almanı istedim ama nasip işi bu olacağı varsa olur olacağı yoksa ne yaparsan yap olmaz biliyorsun

Geçmiş olsun canım inşallah geçer
Off berbat bişey o ben 3 yıl önce olmuştum. Eczaneden aldığım Bi krem bana iyi gelmişti ama adını asla hatırlamıyorum. Eczacılar bilir. Geçmiş olsun

Kızlar bebeklerle ne etkinlikler yapıyorsunuz ben yapamıyorum çok ağlıyor 5 dakika guluyorsa geri kalan zamanda ağlıyor kucakta gezmek istiyor sadece zeka kartlarını gösteriyorum normalde bakardı şimdi ağlıyor sonra yüz üstü koyuyorum ağlıyor dönme hareketleri yapıyoruz ağlıyor napacagimi bilemedim siz neler yapıyorsunuz ya da yapabiliyor musunuz?
Bence atak dönemiyle ilgili buda. Benim kızda öyle etkinlik istemiyor. Sadece kucakta gezse, kucakta uyusa emse o kadar

Aşırı kendini sıka sıka bir aglamaydi bazı mamalarin içinde bulunan proteinler huzursuzluk yapabılıyor demişti mama değiştirmeye rağmen degismedi o gün zaten ada muayene bile edemedi aglamaktan dün iyice muayene etti gene ağladı bu stres ağlamasi ve yabancı bilme olayı fazla dedi gene eski mamaya devam
4 aylik 35 haftalık dogdu bizmde bazen kucak istiyor kucakta sakinlesiyor
İnşAllah geçer ya 🤲🏼 Bu ara bizde de aglama var uzanmak istemiyor elinde olsa kalkıp yürüyecek 😂

Back