2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Hoşgeldin en büyük kabusum hoşgeldin😂😂

Kızlar ben kurdeşen döküyorum aşırı kaşınıyor bacaklarım falan ya kaşıntıya iyi gelecek doğal bir öneriniz var mı? Ya da daha önce başına gelen ben böyle rahatladım diyen🥲
Benim doğumdan sonra hiç geçmedi kaşıntım. Ve baldırım o kadar büyümüş ki anlayamadım. Böyle yamuk yumuk şekilsizlikler var. Nemlendirme falan da çok işe yaramadı. Eğer senin işe yarayan önerin varsa bana da söyler misin 🥹

Teşekkür ederiz canım ,
Dışkısında kanlı mukus vardı,
Her mama yedikten sonrada kıvranıyordu aglıyordu
Bizimkinede alerjiden suphelenmistim ama dün kontrolde tekrar ağlayınca birde alerji mamasina rağmen gecmeynce stres ağlamasi bu dedi strese giriyor dedi

Bizimkinede alerjiden suphelenmistim ama dün kontrolde tekrar ağlayınca birde alerji mamasina rağmen gecmeynce stres ağlamasi bu dedi strese giriyor dedi
Tek bi alerji maması mı denediniz ama,
Protein ve süt alerjisi beraber oluyor,
Biz mesela bi mama denedik olmadı doktor başka bir mama verdi ondan fayda gördük
Emziriyormusun bide eger öyleyse seninde yediklerine dikkat etmen gerekiyor

Tek bi alerji maması mı denediniz ama,
Protein ve süt alerjisi beraber oluyor,
Biz mesela bi mama denedik olmadı doktor başka bir mama verdi ondan fayda gördük
Emziriyormusun bide eger öyleyse seninde yediklerine dikkat etmen gerekiyor
Iki tane alerji mamasi denedik sonuncusu tamamen alerjikti bunu kullandigimzda huysuzlugu alerji kaynaklı olsaydı tamamen geçerdi dedi
Sadece mamayla besleniyor huzursuzluğu dışında bir belirtisi yoktu dünkü doktor kontrolünde gene ağladı bu aralar yabancı biliyor çok doktor bu ağlama algilarinla alakalı stres yapıyor stres aglamasi dedi

Merhaba benim kızımında kalcasında sorun var biri aparatsız 60 derece oldu diğer 56 38. Haftada doğdu 2. Ay ve 3. Ayda kalça ultrasonu yaptırdık 4. Ayı bekliyoruz tekrar yapılacak direkt aparat vermedi doktor. Çok zor oluyormuş nasıl geçiyor bebiş alışabildi mi ünşallah çabuk toplar.

Benim bebeğin kilo alımı genelde hep az memeyi tam bitiremediği için kalanı hep sağıp veriyordum hem çok yoruluyordum hem de sağma malinasına bağımlı yaşar olmuştrum. Ya biberon yıkıyorum ya meme sağıyorum ya da çocuk besliyordum. Zamanla memeyi emmek istememeye başladı bende radikal kararla tüm biberonları kaldırdım bir hafta ciddi anlamda savaştık çok şükür alıştı artık sağmıyorum uzun süre biberon da vermedim şimdi arada gece mama veriyorum atak çok zorluyor beni

Ya biz ne yaşıyoruz diyorum ben 12. Haftalarda emme isteğinde azalmayla başladı istek azalınca gece iki saatte nir saatte bir uyanmaları başladı şimdi gündüz uykusu yarım saat zaten uyutmak için yarım saat uğraşıyorum sürekli ağlıyor kafayı yemek üzereyim

Bence ataktan aynı şekilde aglamalarımız var

Benim de bu haftalarda istekte azalma oldu

Aynıyız yatağa yatırır yatırmaz ağlıyor ya

Çok zorlanıuorum ben de bizimkiler aynı gün doğmuştu umarım bir an önce atlatırız uyumayı özledim

Aynı şeylerı yaşayanları görünce hem sevindim hem de kendi adımıza üzüldüm bir an önce atlatalım ya söyle kesintisiz uyumayı o kadar özledim ki
Aparata alışması biraz zor oldu çünkü kızım çok hareketli bir bebekti eli ayağı hiç durmuyordu. Şimdi ayağını hareket ettirmeye çalışıp etmeyince ağlıyor özellikle uykuda sorun yaşadık hareket etmeye çalıştıkça uyanıyor ama benden daha kolay alıştı her şeye rağmen. Ben onu öyle görmeye hala alışamadım ama şükrediyorum dermansız bir dertle sınamadı Rabbim. Bence direkt çocuk ortopedisine gidin biz 4 doktor gezdik herkes farklı ölçtü en son işin ehli çocuk ortopedisti bulduk heme tedavi başladı, ne kadar erken o kadar hızlı tedavi

Iki tane alerji mamasi denedik sonuncusu tamamen alerjikti bunu kullandigimzda huysuzlugu alerji kaynaklı olsaydı tamamen geçerdi dedi
Sadece mamayla besleniyor huzursuzluğu dışında bir belirtisi yoktu dünkü doktor kontrolünde gene ağladı bu aralar yabancı biliyor çok doktor bu ağlama algilarinla alakalı stres yapıyor stres aglamasi dedi
Sadece aglıyor diye alerji demesi garip bi test birşey yapmadılar mı peki,
Kaç aylık şimdi ?
Bizde de bugünlerde var aglamalar kucakta gezmek istiyor hep 😄

Benim doğumdan sonra hiç geçmedi kaşıntım. Ve baldırım o kadar büyümüş ki anlayamadım. Böyle yamuk yumuk şekilsizlikler var. Nemlendirme falan da çok işe yaramadı. Eğer senin işe yarayan önerin varsa bana da söyler misin 🥹
Ilık duş soğuk kompress falan diyorlar ama ılık duş bende pek işe yaramadı. Şu an pamuklu bol şeyler giyiyorum bir de soğuk kompres yapıyorum ama tüm bacağım ya da tüm kolum kaşınıyor yani yetişemiyorum napıcam bilmiyorum böyle

Merhaba biz dogumdan sonra 3 hafta hastanede kaldık bu süreçte kontrol altındaydık,
Daha sonra eve geçtik 2 haftada bir kontrollere gidiyoruz ve bizdede kilo almasını beklediler ameliyatı 4 - 5 aylıkken yapmayı uygun gördüler,
Deliklerden 2 tanesi önemsiz ama 1 tanesi için ameliyat şart kendi kendine kapanması mümkün degil o delikten cigerlere fazla kan gidiyor belli bi mm den sonra ameliyat belirleniyor galiba arkadaşımın çocugunda aynı problem var ama ona ameliyat istenmedi.
damar darlıgıda şuan kanın fazla gitmesini engelliyor bizim için iyi birşey böyle olmasaydı belki öncesi süreçte bi daraltma ameliyatı yapılacaktı ona gerek kalmadı. tek ameliyatla bütün sorunları halletmeyi planlıyorlar.
Yurt dışında yaşıyorum Biz burda büyük hastaneye gidiyoruz kalp için özel bölüme belki sizinki bizimki kadar önemli degildir bilemiyorum zor bir süreç bizim için.
Evet çok zor bir süreç Allah’ım yardım etsin şifa versin yavruna inşallah bir mucize olur ve bir bakarsın delik kapanır

Benim oğlan tembel dönmüyor popişi ağır ama sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor. Annemde bana sende dönmedin emeklemedin 9 aylıkken pat diye yürüdün dedi bende oğlumun bana çektiğine inanmak istiyorum 😀😀
Belki de hiç böyle şeylere gerek yok ben yerlerde falan sürünemem diyip akıllılık ediyordur senin gibi direk yürür😂😂😂

Aaa seninde mi geçmedi ben hatırlıyorum seninle bunu konuşmuştuk benimde geçmedi inanılmaz kaşıyorum bacaklarımı ama kuruluk var doğumdan beri ev çok kuru nem sürekli düşük hatta en son 25 i gördüm acaba ondan mı oluyor diye de düşündüm ama bilemiyorum

Aaa seninde mi geçmedi ben hatırlıyorum seninle bunu konuşmuştuk benimde geçmedi inanılmaz kaşıyorum bacaklarımı ama kuruluk var doğumdan beri ev çok kuru nem sürekli düşük hatta en son 25 i gördüm acaba ondan mı oluyor diye de düşündüm ama bilemiyorum
Bizim ev nemli yani %40 45 bandında. Nemle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de gece şuursuzca kaşıyorum sanırım. Yara oluyor bazen 😔

Bizim ev nemli yani %40 45 bandında. Nemle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de gece şuursuzca kaşıyorum sanırım. Yara oluyor bazen 😔
Ay evet gece özellikle bende çok kaşınıyorum emzirmeye kalktığımda falan kaşınmak için lavaboya giriyorum 😂😂😂

Kızlar bu kaşıntı bende de oluyor. Özellikle et türü bir yemek yediğimde gece mahvediyor beni.

Belki de hiç böyle şeylere gerek yok ben yerlerde falan sürünemem diyip akıllılık ediyordur senin gibi direk yürür😂😂😂
Benim oğlan da dönmüyor bi ara sürekli dönmek için mücadele veriyordu şimdi de yeni hobi yüklendi iki elinden tut hemen kalkıyor 😅bir yeri acır diye korkuyorum bende

Back