2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Benim doğumdan sonra hiç geçmedi kaşıntım. Ve baldırım o kadar büyümüş ki anlayamadım. Böyle yamuk yumuk şekilsizlikler var. Nemlendirme falan da çok işe yaramadı. Eğer senin işe yarayan önerin varsa bana da söyler misin

Teşekkür ederiz canım ,
Dışkısında kanlı mukus vardı,
Her mama yedikten sonrada kıvranıyordu aglıyordu
Bizimkinede alerjiden suphelenmistim ama dün kontrolde tekrar ağlayınca birde alerji mamasina rağmen gecmeynce stres ağlamasi bu dedi strese giriyor dedi

Bizimkinede alerjiden suphelenmistim ama dün kontrolde tekrar ağlayınca birde alerji mamasina rağmen gecmeynce stres ağlamasi bu dedi strese giriyor dedi
Tek bi alerji maması mı denediniz ama,
Protein ve süt alerjisi beraber oluyor,
Biz mesela bi mama denedik olmadı doktor başka bir mama verdi ondan fayda gördük
Emziriyormusun bide eger öyleyse seninde yediklerine dikkat etmen gerekiyor

Iki tane alerji mamasi denedik sonuncusu tamamen alerjikti bunu kullandigimzda huysuzlugu alerji kaynaklı olsaydı tamamen geçerdi dedi
Sadece mamayla besleniyor huzursuzluğu dışında bir belirtisi yoktu dünkü doktor kontrolünde gene ağladı bu aralar yabancı biliyor çok doktor bu ağlama algilarinla alakalı stres yapıyor stres aglamasi dedi

Aparata alışması biraz zor oldu çünkü kızım çok hareketli bir bebekti eli ayağı hiç durmuyordu. Şimdi ayağını hareket ettirmeye çalışıp etmeyince ağlıyor özellikle uykuda sorun yaşadık hareket etmeye çalıştıkça uyanıyor ama benden daha kolay alıştı her şeye rağmen. Ben onu öyle görmeye hala alışamadım ama şükrediyorum dermansız bir dertle sınamadı Rabbim. Bence direkt çocuk ortopedisine gidin biz 4 doktor gezdik herkes farklı ölçtü en son işin ehli çocuk ortopedisti bulduk heme tedavi başladı, ne kadar erken o kadar hızlı tedavi

Sadece aglıyor diye alerji demesi garip bi test birşey yapmadılar mı peki,
Kaç aylık şimdi ?
Bizde de bugünlerde var aglamalar kucakta gezmek istiyor hep

Ilık duş soğuk kompress falan diyorlar ama ılık duş bende pek işe yaramadı. Şu an pamuklu bol şeyler giyiyorum bir de soğuk kompres yapıyorum ama tüm bacağım ya da tüm kolum kaşınıyor yani yetişemiyorum napıcam bilmiyorum böyle

Evet çok zor bir süreç Allah’ım yardım etsin şifa versin yavruna inşallah bir mucize olur ve bir bakarsın delik kapanır

Belki de hiç böyle şeylere gerek yok ben yerlerde falan sürünemem diyip akıllılık ediyordur senin gibi direk yürür

Aaa seninde mi geçmedi ben hatırlıyorum seninle bunu konuşmuştuk benimde geçmedi inanılmaz kaşıyorum bacaklarımı ama kuruluk var doğumdan beri ev çok kuru nem sürekli düşük hatta en son 25 i gördüm acaba ondan mı oluyor diye de düşündüm ama bilemiyorum

Bizim ev nemli yani %40 45 bandında. Nemle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de gece şuursuzca kaşıyorum sanırım. Yara oluyor bazen

Bizim ev nemli yani %40 45 bandında. Nemle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de gece şuursuzca kaşıyorum sanırım. Yara oluyor bazen
Ay evet gece özellikle bende çok kaşınıyorum emzirmeye kalktığımda falan kaşınmak için lavaboya giriyorum

Kızlar bu kaşıntı bende de oluyor. Özellikle et türü bir yemek yediğimde gece mahvediyor beni.

Belki de hiç böyle şeylere gerek yok ben yerlerde falan sürünemem diyip akıllılık ediyordur senin gibi direk yürür
Benim oğlan da dönmüyor bi ara sürekli dönmek için mücadele veriyordu şimdi de yeni hobi yüklendi iki elinden tut hemen kalkıyor bir yeri acır diye korkuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…