Çok canım sıkkın kızlaarrr
En baştan başlıyorum
Cumadan beri yerdemiyim görkemiyim belli değil
Perşembe cuma kaka yapmadı benimki dert orda başladı bana 2 gün ıkına ıkına burnu tıkandı cumartesi günü
Perşembe cuma kaka yapmadı diye uyuyamadı karnının ağrısından ağla ağla perişan oldu yavrum
Cumartesi akşam 1 saat ağlata ağlata msj yaptım ayaklarını hareket ettirdim ve sonununda yaptı çok şükür ama bu seferde burnu tıkandı cumartesi pazar günü nefes alırken resmen horr horr ses çıkıyordu
Pazar günü dayanamadım elimde serum fizyolojik vardı 2 damla damlatıp msj yapmaya çalışıp nefesle çektim ama çıkmadı
Çıkmadığı gibi daha beter oldu pislikleri yerinden oynattım heralde ondan diye düşünüyorum
Nefessiz kalıp ölecek diye korktum bu seferde çünkü resmen nefes alırken ağlıyordu yavrum 2 aydır ilk defa memede ağladığını gördüm
Bizde gece acile gittik yıkasınlar diye onda da ince bi hortum soktular burnuna bi tık açıldı ama yine rahat nefes alamıyordu bi cesaret geldi bana internetten izleterek serum fizyolojikle burnunu yıkadım kendi kendime
be hastanedekinden daha başarılı oldum pazar akşam biraz uyuyabildi
Pazartesi hastaneye gittik kendi doktoruna rica ettik o iyice yıkadı burnunu sonra bi tarttı ki 1 ayda sadece 500 gr almış
sadece anne sütü ile besliyordum dünden beri o kadar üzgünüm o kadar üzhünüm ki size anlatamam uçuk çıktı dudağımda üzüntüden sütümde o kadar çok ki birinden emerken diğerinden akıyor o derece yani sağım yap mutlaka dediler ama zaten çok niye sağ dediler anlamadım
Bugün mama aldık ilk defa mama verdim çocuğa 3 saattir kesintisiz uyuyor
Demekki sütüm yaramıyormuş yavruma
Çok üzüldüm ağlıcam nerdeyse sütüm çok diye seviniyordum bende
Çok uzun yazdım kusura bakmayın