Benim kızımda bugün alt dudağını büzüp titreterek ağlamayı öğrenmişYa aynen habire bı şeyi değişiyor ve ben yakalayamiyorum hep aynı olsalar ne güzel olurdu
Her doktor farklı bir şey diyor arkadaşıma da 2. Aydan önce alerji demek çok doğru olmaz sana diyet yap diyip sütününeykilemek istemem demiş yaptırtmamışBen de çok sıkıldım ve semptomlar da geçmedi işin garibi. Madem alerjiyle alakalıydı neden iyileşmedi. Makatında kızarıklık olmasa alerji değil dicem ama o alerji belirtisiymiş belli ki kakasında kalan alerjen şey cildini tahriş ediyor
Normal doğum oldu canım ama denk geldiğime göre sezeryanda da aynı durumu yaşayan varmış ama tabii kişiden kişiye değişiyor açıkçası, ne olursa olsun kendini motive etmeye bakNormal doğum mu oldu canım senin? Acaba sezeryanda aynı şekilde acılı mı oluyor
Yok valla bir şey yapmıyorum kendimde zayıf bir insanım göğüslerim de küçük normalde. Sadece uyku + bol su içmek. Uykudan uyandığımda bile kendisi akacak kadar doluyor göğsüm. Uykusuz kalmamaya çalışıyorumYa maşallah, süt gelsin diye yaptığın bir şey var mı canım Allah vergisi mi
Bana da zaten herkes en başında söylemişti, hatta buradaki arkadaşlara da yazmıştım bende hazırlıklıydımNormal doğum oldu canım ama denk geldiğime göre sezeryanda da aynı durumu yaşayan varmış ama tabii kişiden kişiye değişiyor açıkçası, ne olursa olsun kendini motive etmeye bak
Maşallah ne güzel. Ben bir sürü takviye kullanıyorum bir şeyler yiyorum yine de olmuyor bebeğim çekiyor ama doymuyor mama veriyorum mecburYok valla bir şey yapmıyorum kendimde zayıf bir insanım göğüslerim de küçük normalde. Sadece uyku + bol su içmek. Uykudan uyandığımda bile kendisi akacak kadar doluyor göğsüm. Uykusuz kalmamaya çalışıyorum
Merhaba, bende kaşıntı yoktu arada göğsümde oluyordu bu gece de kaşımaktan duramadım göğüs sadece niye böyle kı biz de 50 günlüğüz. Doğduğu günü sayıyorsak 51Kızlar sezeryandan sonra vücudunda kaşıntı olanlar vardı bacaklarında falan doktora soran oldu mu neden olurmuş ben 50 günlük olmak üzere hala kaşınıyorum
Ay onu bizimkide yapıyor bazen durduk yere yapıyor çok tatlis dediğin gibi yaaaBenim kızımda bugün alt dudağını büzüp titreterek ağlamayı öğrenmişo kadar tatlı oluyor ki ağlarken üzülemiyorum
Maşallah bence burda bebeğin gayreti çok önemli benimde öyle üstelik meme reddi de var kesinlikle almıyor ağzına bende sağmaya çalışıyorum inan 2 ml için gece kalkıp sağıyordum kaç günlük oldunuz sizEvet malesef. Kendi sütüm bir kaç damla çıkıyor çünkü. Ama emzirmeye ve sağmaya devam ediyorum.
Bacaklarım yara olurcasına ön tarafları kaşındı ama şimdi geçti benim ödemden olmuş olabilir bendeKızlar sezeryandan sonra vücudunda kaşıntı olanlar vardı bacaklarında falan doktora soran oldu mu neden olurmuş ben 50 günlük olmak üzere hala kaşınıyorum
36 günlük olduk. Benim bebeğim ilk başta emmedi sonradan alıştırdım. Alıştırana kadar da sütüm azaldıMaşallah bence burda bebeğin gayreti çok önemli benimde öyle üstelik meme reddi de var kesinlikle almıyor ağzına bende sağmaya çalışıyorum inan 2 ml için gece kalkıp sağıyordum kaç günlük oldunuz siz
Bizim de kusma sorunumuz var, hep reflu yataginda yatirmamiza ragmen duzelmedi. Size ilac verdi mi dr?Süt yorumu saçma olmuş canım ama yastığı bizde yapacağız. Önceden yazmıştım bizim aşırı kusma sorunumuz var ne yazık ki bu düz yatmaktan reflüye çevirmiş. Annemde eskiden biz çok ince yastık yapardık yapalım mı demişti kızmıştım bende. Ama tıpta son çare hep annelerimizin dediğine geliyor. Doktor kendisi dedi yükselt başını diye. Şimdi tıpış tıpış anneme ben geldim yapalım diyebirde şu 50 günde hem doktor hemde tecrübeli kişilerin tavsiyelerini denedim(bunları son çare olarak) inan hep annelerin tavsiyelerinden sonuç aldım
Her emzirmeye oturduğumda yarım litrelik su doldurup bitiriyorum. Gece de aynı şekilde. Bence en önemli şey kendini susuz bırakmamak. Biz de yoğun bakımda kaldık sarılık geçirdik o dönem mama kullandık, onlar iyi olsun da ne gerekiyorsa onu yaparızMaşallah ne güzel. Ben bir sürü takviye kullanıyorum bir şeyler yiyorum yine de olmuyor bebeğim çekiyor ama doymuyor mama veriyorum mecbur
Etiketleyip açıklama yazmışsın kuzum çok sağol ama ben hala korkuyorum 40a da bişey kalmadıYaa bende açıkçası zorlanacağımı düşünmedim hiç iç dikişim yoktu çünkü ufak bi kayganlaştırıcı kullanarak hallolur dedim ama bir Yandan da o muayenelerden, doğum esnasından ötürü de içim içimi yemiyor değildi.. eee kaçmakta bir yere kadarİlk anda çok fazla ağrı ve 2 3 damla kanama oldu açıkçası sonra devam edemedim ağrıdan dolayı ertesi gün tekrar denedik ama kızlar tamamen kontrol sizde olsun ve muhakkak kayganlaştırıcı kullanın doğumdan ötürü içeride kuruluk olabiliyor ve bu nedenden dolayı acı ve yanma olabiliyormuş (tavsiyem) bu şekilde diğerinde ise bir sıkıntı olmadı şükür..
Ne zaman olacağına da dair de öncelikle 40dan sonra doktor kontrolünüzü olup onayını alın sonrasında ise kendinizi ne zaman iyi hissederseniz yaklaşın derim
Canım sordum şimdi eğer kanaması durup 15 gün sonra tekrar başladıysa o zaman o adet sayılır ama öyle olmadıysa ve kanaması hala devam ediyorsa 60 güne kadar bekleyebilir dedi yani şuan namaz kılamazsin ya da oruç falan tutamazsın eğer 60 günü gecerse kanaman hala devam ederse o zaman abdest alıp namaz kılabilir sonSorabilirsin canım teyit etmiş oluruz hem bi arkadaşa sordum oda kuran kursu hocası da özre giriyor artık her namaz vakti abdest al dedi şükür benim dikiş ağrı sızı yok benim oğlan da uyudu kaldı bugün birazdan uyanır ama
36 günlük 60-65 veriyorum. 90 çok nadir içiyor bitirmiyor.kızlar bebekleriniz kaç günlük ve kaç ml mama veriyorsunuz