2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Her doktor farklı bir şey diyor arkadaşıma da 2. Aydan önce alerji demek çok doğru olmaz sana diyet yap diyip sütününeykilemek istemem demiş yaptırtmamış

Kızlar sezeryandan sonra vücudunda kaşıntı olanlar vardı bacaklarında falan doktora soran oldu mu neden olurmuş ben 50 günlük olmak üzere hala kaşınıyorum

Normal doğum oldu canım ama denk geldiğime göre sezeryanda da aynı durumu yaşayan varmış ama tabii kişiden kişiye değişiyor açıkçası, ne olursa olsun kendini motive etmeye bak
Bana da zaten herkes en başında söylemişti, hatta buradaki arkadaşlara da yazmıştım bende hazırlıklıydım emzirdiğimiz için salgılanan hormondan kuruluk oluşuyormuş o yüzden kayganlaştırıcı şartmış. Neyse artık 40ımın üzerine bi 40 daha çıkarırsam anca mental olarak o kafaya gelirim

Maşallah ne güzel. Ben bir sürü takviye kullanıyorum bir şeyler yiyorum yine de olmuyor bebeğim çekiyor ama doymuyor mama veriyorum mecbur

Kızlar sezeryandan sonra vücudunda kaşıntı olanlar vardı bacaklarında falan doktora soran oldu mu neden olurmuş ben 50 günlük olmak üzere hala kaşınıyorum
Merhaba, bende kaşıntı yoktu arada göğsümde oluyordu bu gece de kaşımaktan duramadım göğüs sadece niye böyle kı biz de 50 günlüğüz. Doğduğu günü sayıyorsak 51 sabah 08:50 de doğdu gün sonunda bir günlük sayılır sanırım

Evet malesef. Kendi sütüm bir kaç damla çıkıyor çünkü. Ama emzirmeye ve sağmaya devam ediyorum.
Maşallah bence burda bebeğin gayreti çok önemli benimde öyle üstelik meme reddi de var kesinlikle almıyor ağzına bende sağmaya çalışıyorum inan 2 ml için gece kalkıp sağıyordum kaç günlük oldunuz siz

Bacaklarım yara olurcasına ön tarafları kaşındı ama şimdi geçti benim ödemden olmuş olabilir bende

36 günlük olduk. Benim bebeğim ilk başta emmedi sonradan alıştırdım. Alıştırana kadar da sütüm azaldı

Bizim de kusma sorunumuz var, hep reflu yataginda yatirmamiza ragmen duzelmedi. Size ilac verdi mi dr?

Maşallah ne güzel. Ben bir sürü takviye kullanıyorum bir şeyler yiyorum yine de olmuyor bebeğim çekiyor ama doymuyor mama veriyorum mecbur
Her emzirmeye oturduğumda yarım litrelik su doldurup bitiriyorum. Gece de aynı şekilde. Bence en önemli şey kendini susuz bırakmamak. Biz de yoğun bakımda kaldık sarılık geçirdik o dönem mama kullandık, onlar iyi olsun da ne gerekiyorsa onu yaparız

Etiketleyip açıklama yazmışsın kuzum çok sağol ama ben hala korkuyorum 40a da bişey kalmadı dediğin gibi olmadığı yerde bırakmak en iyisi

Canım sordum şimdi eğer kanaması durup 15 gün sonra tekrar başladıysa o zaman o adet sayılır ama öyle olmadıysa ve kanaması hala devam ediyorsa 60 güne kadar bekleyebilir dedi yani şuan namaz kılamazsin ya da oruç falan tutamazsın eğer 60 günü gecerse kanaman hala devam ederse o zaman abdest alıp namaz kılabilir son
Yengem böyle söyledi canım şuan kanaman olduğu için hala lohusasin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…