2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende 3. Yada 4. Ayında düşünüyorum ama benim biraz mecburi : pipisi yarı bitikmiş doktor 40 ı çıkınca yapılsın dedi ben kıyamadım en azından 3.5 yada 4 aylık olsun istiyorum . Ama bitik olmasa da 6. Aya gelmeden yaptıracaktım emeklemeden kendini bilmeden yaptırmak en iyisi
Canım kesinlikle küçükken yaptır sonra hareketleniyorlar daha zor oluyor yani bizde öyle oldu 3 ayı bitiyordu yaptırdık ama oğlum hareketliydi zor bir süreçti o an sünneti çok sorguladım ağladım ne saçma dedim içim yandı resmen inşallah sorunsuz yapar geçer atlatırsın

Akşam 8 buçuktan beri mücadeledeyiz emziriyorum dalar gibi oluyor yerine bırakınca kıpır kıpır
Gazları mı uçuşuyor karnında nedir uyandırıyor kendini. Masaj yap uğraş minicik bir pırt ancak atıyor. Alt aç değiş haydi tekrar emzir.
Aynı döngüyü 4 saattir tekrarlıyorum mememde süt kalmadı hala emmek istiyor. Acaba gece için depoluyor mu yoksa mememde süt gelmiyor mu bittiği için 😣sizlerde durum nasıl
Bizde öyle saatlerce emip memede kalıyor sürekli emiyor yani sonra sürekli gak guk uyumuyır hala aranıyor doktor doymuyordur dedi okadar emip aranıyorsa aç olabilir

Bence çok yeniyiz herşeyde canım, biz annelikte eşimiz babalıkta, bebek alıştığı dünyadan çıktı farklı bi yerde hepimiz rollerimize alışmaya çalışıyoruz. İnan bende hergün ağlıyorum nerdeyse. Ama o hayalini kurduğumuz duyguyu ileride yaşayacağımızı düşünüyorum. Şuan birçoğumuz geçmiş hayatını özlüyordur
Bende bogulma hissi oluyo sizde de oluyo mu ya

2 saatte uyuttuğum kızım ve eşim odada uyurken, salona geçip dakikalarca ağladım. Yatağa döndüm telefonu elime aldım ve bunu gördüm. Çok acı ama gerçek bu. Ben çok fena depresyona giriyorum sanırım yalnız kalıp sadece ağlamak istiyorum. Eşiyle iyi anlaşabilen, hayalimdeki evli çocuklu hayatı buydu evet diyebilen var mı ?
Süreç normal sen normalsin hiç üzülme hepimiz aynıyız o mutlu mutlu hayat biraz zor oluyor çocuktan sonra tabiki iyiki var bebeklerimiz ama eşlerle öyle olmuyor eskisi gibi

Walla kucakta uyumak istiyorsa kucakta uyutuyom ben kolum düşmicek şekilde destekleyip bende onla uyuyorum yapcak bişe yok ilk 3 ay patron bebek 😄
Yemin ederim suan boyle yapan var mi diye yazmaya girmistim varmis. Yuce Rabbime hamdu senalar olsun bi tek ben boyleyim saniyodum. Gelen giden yerine koysana uyusun diyo. Diyorumki bi siz akillisinin bilmem ne yaptigimin dunyasinda. Ben de bilirim mal miyim çocukla g.tle don gibi oliym benim de bi hayatim var. Ayy ben bebegi koyardim uyurdu. Iyi ne mutlu sana.

Hiç ayrılmadık ki tam manasıyla. Avukatım kendi büromuz. Eşim hallediyordu normalde. Askere gitti. Duruşma çok önemliydi ondan gittim. Ama yine haftada birkaç gün birkaç saat gitmem gerekecek
Valla bende aynı senin gibi eşimde bende mali müşavirim 20 günlükken gittim ofise yine gidicem kendi işim bırakamıyorum bizim halimiz daha da zor bence millet aaa gidiyormusun diyor gitmeyip napacaz acaba

Gece öyle fosur fosur uyumasına öyle sinir oldum ki sabah uyandırmadım işe geç gitti 😂 sabahta çocuk ağlıyor katılarak geldi diyor ki sırtına pış pış yapınca susuyor 😂 boğmak istedim ama ellerim doluydu bebeğimle 🫶🏼😅
Hahaha valla bende bazen öyle düşünüyorum 😂 sonra ona da üzülüyorum

Kızlar biz galiba gece gunduz olayını çözdük geceleri baygın uyuyor sabah 6 ya kadar iki saatte bir uyanıp emiyor gozlerimi bile açmadan. Sabahları da üç gündür yarım saatte bir uyaniyordu bugün şeytan kulağına kurşun onuda yapmadı sjdj dünya varmış millet iki saatte bir uyandığı için ağlaniyor derrt yanıyor iki saatte bir uyanan bebek nimetmis iki saat uyuyor dsha ne istiyorsun 😁

Bu arada bir gözünde akıntı vardı damla kullanmistim geçmişti şimdi diğer gözünde başladı ve bu acayip akıyor damla kullanmama rağmen hala etkisi olmadı ya 🥺
Neler yaptın canım öğrenmesi için var kaç günlük

Benim kızım banyo yaptıktan sonra rahatlayıp uzun uzun uyumuyor ya, aksine büyük insan gibi banyo sonrası öyle dinç oluyor ki çocuğu yıkamaktan korkuyorum resmen saatlerce uyumuyor.

Benim kızım banyo yaptıktan sonra rahatlayıp uzun uzun uyumuyor ya, aksine büyük insan gibi banyo sonrası öyle dinç oluyor ki çocuğu yıkamaktan korkuyorum resmen saatlerce uyumuyor.
Acaba sudan mı soğuk fln mı geliyor yada uzunmu sürüyor

Geçen katıldığım eğitimde bazı bebekler için banyo uyarandır. Bebeğinize göre davranmalısınız. Bazı bebekler banyodan sonra daha dinç olur. O yüzden uyku rutinine banyo koyulmaz kesinlikle demişti. Seni kastetmiş meğer 😅

Geçen katıldığım eğitimde bazı bebekler için banyo uyarandır. Bebeğinize göre davranmalısınız. Bazı bebekler banyodan sonra daha dinç olur. O yüzden uyku rutinine banyo koyulmaz kesinlikle demişti. Seni kastetmiş meğer 😅
Aaa olabilir gerçekten. Banyo yaparken zaten cin gibi gözleri açık izliyor 😂 ne zaman banyo yapmalı peki sabah uyanınca mı? Bugün mesela saat 2de banyo yaptı hala bakışıyoruz kucakta 😂

Bizde öyle saatlerce emip memede kalıyor sürekli emiyor yani sonra sürekli gak guk uyumuyır hala aranıyor doktor doymuyordur dedi okadar emip aranıyorsa aç olabilir
Ben de artık öyle düşünmeye başladım süt artırıcı hap alacağım kilosu iyiydi aslında ama akşamüzeri memede süt bitiyor resmen hissediyorum zaten

Neler yaptın canım öğrenmesi için var kaç günlük
29 günlük canim doğduğundan beri geceleri Los isikta emzirip altını degisiyorum hiç konuşmuyorum gündüzleri her uyandığında sesli şekilde konuşuyorum birde annemler varken hep beşiği sabahları oturma odasına götürdük gündüz uykularina orada yatırdım şimdi tekim o bazen mümkün olmuyor ama en azından odadan çok diğer odalarda vakit geçirmeye calisiyoruz

X