• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
ben şuan doğum sancısı mı çekiyorum acaba :S sabah belimden kalçama bacağıma doğru bir ağrı vardı. Şuan da ara ara kasıklarım ağrıyor. Doğuruyor muyum a dostlar :rolleyes:
Ayy Allah korusun Nana. 🫢 Bunlar normal büyüme ağrısı canım. Diğerini anlamamak zorr

iki gündür mafoldum kızlar yaa. 10 saat mesai. Genelde otursam bile şuan resmen kalça kemiklerim ayrılıyor 🥴 Grubumuzda öğretmen var mıdır 😊

Kizlar beyqzmi siyahmi kararsiz kaldik sizce ?

Eklentiler

• Screenshot_20250220_180921_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250220_180921_Trendyol.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20250220_180924_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250220_180924_Trendyol.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar selaammm normal doğum mu istiyorsunuz sezeryan mı? Bazı doktorlar kafalarına göre sezeryan diyor geçen gün instagramda gördüm bir kadına sezeryan demişler daha 37. Haftada bebekte ve annede hiçbir sorun yok. Kadına sormuşlar neden diye bilmem doktor öyle uygun gördü baş aşağı dönmemiş yazmış yorumdakiker daha 3 hafta var belki dönecekti falan yazmışlar bence haklılar. Ben böyle bi şey yaşamak istemiyorum ya normal doğum istyorum kendim için. Çevrenizde böyle bi şey duydunuz mu
Selamm ben bugün doktoruma göründüm bel ağrılarım kaynaklı hemde kan uyuşmazlığı iğnesi için, açık açık dedimki hocam normal doğum düşünüyorum ama bu tam olarak ne zaman belli olur sizce yapabilir miyim dedim 😬 kız herkes yapıyor sende yapacaksın kendine güven 33-34 hafta civarı net oluruz ama başka bir sorun olmadıkça korkma kimseyide dinleme dedi. Sonra nst bağlandı bel ağrım için ilk kez doğum katına gittim 🫣 oradaki hemşireler de her şey yolunda giderse normal doğumdan korkmayın çok rahat olacak dediler bugün çok cesaretlendim 😁😁😁 doktora güvenmek çok önemli sanırım ya, en başından beri öyle iyi anlaştık ki normal olamaz dese sorgulamam sanırım. Bebişlerimiz seçsin doğum tarihlerini, plansız olsun istiyorum inşallah sağlıkla başarabiliriz 🤲🥰

Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar şimdiden kendinizi hazırlayın akşama kadar hastanede oluyorsunuz özellerde nasıl bilmiyorum da 6000 TL istemişler iğne için özelde
Ben bugün oldum canım, kan aldılar indirect coombs testi için kan aldılar ortalama 1 saatte çıktı ve hemen iğnesini oldum çıktım. Özel hastane ve bu test için sağlık sigortası geçmiyor 1900 lira ödedim. Eşim şehir hastanesinde sağlık personeli ama hastane uzak olduğu için aradan çıksın istedim, test negatif çıktığında kanama yoksa, doğum sonrası vs de değilse yapmıyorlar bazı devlet hastanelerinde özellikle ilk çocuksa

Herkese selam 🌸
Umarım hepiniz iyisinizdir. Birkaç gündür tansiyonum ara ara yükseliyor. Bir tuhaflık hissetmiyorum, rahatsızlık vesaire.
Gün icerisinde ölçüm yapıyorum 12/7 13/8 14/8 ve 14/9 çıktığı zamanlar oldu. Ortalama en düşük 12/8 çıkıyor. Pazartesi kontrolüm var, dün tahlil vermiştim. İdrarda herhangi bir şey yok. Su an 12 lerde yine, stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuyorum da. Pazartesiyi beklemekle iyi mi yapıyorum bilemedim.
Ben 14 lu rakam görmedim hiç ama bende kendimi takip ediyorum.. dr bana kan sulandirici verdi artık genel olarak 12-8.. siz kan sulandirici aliyormusunuz

Back