- 15 Aralık 2011
- 550
- 667
- 303
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.581
Hamilelikte çok sıkıntılı tansiyon inşallah bir daha olmazÇok teşekkür ederim, hafta başından beri düzenli takip ediyorum artık.
öyle yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelikte çok sıkıntılı tansiyon inşallah bir daha olmazÇok teşekkür ederim, hafta başından beri düzenli takip ediyorum artık.
öyle yapacağım
Ayy Allah korusun Nana.ben şuan doğum sancısı mı çekiyorum acaba :S sabah belimden kalçama bacağıma doğru bir ağrı vardı. Şuan da ara ara kasıklarım ağrıyor. Doğuruyor muyum a dostlar![]()
Banada doktorum oyle dedi ama icimde hep bi suphe sanki olupta anlamazsam diyeDoğum sancısı evet şiddetle gelir ama doğuma yakın demektir bu. Drum belden karına yayılan bir sancı olursa hemen iletişime geçelim veya gel dedi
İyiyim iyiyim ufak bir latife :) ama sabah felç oldum sandımAyy Allah korusun Nana.Bunlar normal büyüme ağrısı canım. Diğerini anlamamak zorr
O şüphe asla bitmezzz. Hele hele ilk gebelikseBanada doktorum oyle dedi ama icimde hep bi suphe sanki olupta anlamazsam diye![]()
Öyle tabii. Hepimizde var. Tüm depoları emiyor miniklerimiz. Eskisi gibi hareketli de degilizİyiyim iyiyim ufak bir latife :) ama sabah felç oldum sandımkalçamdan bir ağrı girdi bacağıma indi neyse ki genel yaşanan bir durummuş benlik bir sorun yokmuş
![]()
Bnde basta gorustum sezerayn istiyorum diye ozelli beyqzn ettim bazi doktorlsr kndi istedigi dogm seklinr yonlendirmeye calisiyorlar malesefBen de senin gibi yapayım ben de şuan 28haftayım bana da son dk sezeryan derse başkasına da görünürüm
Canım beyaz alma temizlik konusu çok zor oluyorKizlar beyqzmi siyahmi kararsiz kaldik sizce ?
İnşallah çok teşekkür ederim, hiçbirimiz yaşamayalımHamilelikte çok sıkıntılı tansiyon inşallah bir daha olmaz
KurtulmuşsunBana hastanede vurdular canım aradan çıktı
Selamm ben bugün doktoruma göründüm bel ağrılarım kaynaklı hemde kan uyuşmazlığı iğnesi için, açık açık dedimki hocam normal doğum düşünüyorum ama bu tam olarak ne zaman belli olur sizce yapabilir miyim dedimKızlar selaammm normal doğum mu istiyorsunuz sezeryan mı? Bazı doktorlar kafalarına göre sezeryan diyor geçen gün instagramda gördüm bir kadına sezeryan demişler daha 37. Haftada bebekte ve annede hiçbir sorun yok. Kadına sormuşlar neden diye bilmem doktor öyle uygun gördü baş aşağı dönmemiş yazmış yorumdakiker daha 3 hafta var belki dönecekti falan yazmışlar bence haklılar. Ben böyle bi şey yaşamak istemiyorum ya normal doğum istyorum kendim için. Çevrenizde böyle bi şey duydunuz mu
Anladım canım bende de vajinayı kaşıyor gibi oluyorYok mesela yukardan vajinanın altına biri iki eliyle bastiriyo gibi ağrı ve baskı doktorum progestan başlattı
Ben bugün oldum canım, kan aldılar indirect coombs testi için kan aldılar ortalama 1 saatte çıktı ve hemen iğnesini oldum çıktım. Özel hastane ve bu test için sağlık sigortası geçmiyor 1900 lira ödedim. Eşim şehir hastanesinde sağlık personeli ama hastane uzak olduğu için aradan çıksın istedim, test negatif çıktığında kanama yoksa, doğum sonrası vs de değilse yapmıyorlar bazı devlet hastanelerinde özellikle ilk çocuksaKan uyuşmazlığı olan arkadaşlar şimdiden kendinizi hazırlayın akşama kadar hastanede oluyorsunuz özellerde nasıl bilmiyorum da 6000 TL istemişler iğne için özelde
Bende hastane çıkışı olanları ayri yıkıcım Beyazları.. ilkinde öyle yapıcamŞimdi böyle dediniz vazgeçtim tamam birlikte atmicam29+2 yim ben
Ben 14 lu rakam görmedim hiç ama bende kendimi takip ediyorum.. dr bana kan sulandirici verdi artık genel olarak 12-8.. siz kan sulandirici aliyormusunuzHerkese selam
Umarım hepiniz iyisinizdir. Birkaç gündür tansiyonum ara ara yükseliyor. Bir tuhaflık hissetmiyorum, rahatsızlık vesaire.
Gün icerisinde ölçüm yapıyorum 12/7 13/8 14/8 ve 14/9 çıktığı zamanlar oldu. Ortalama en düşük 12/8 çıkıyor. Pazartesi kontrolüm var, dün tahlil vermiştim. İdrarda herhangi bir şey yok. Su an 12 lerde yine, stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuyorum da. Pazartesiyi beklemekle iyi mi yapıyorum bilemedim.
valla ben de şimdi hepsini yıkayıp ütüleyeceğim de , sonrası için ütü konusunda emin değilim muhtemelen her seferinde yapmamBende hastane çıkışı olanları ayri yıkıcım Beyazları.. ilkinde öyle yapıcamsonrası Allah Kerim doğunca