2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Kızlar bir ikidir köpüklü kaka yapıyor bizim ki internette bişey bulamadım cevaben ne demek bilen var mı

Kızlar 15 kg miras kaldı bana gitmiyor.ödemde hala var.birde en kötüsü bu kaşıntı da miras kaldı bana.Bebek gece ağladıkça stresten kaşıntı pik yapıyor,ne zaman geçecek bunlar bütün vucudum fena halde

Kızlar 15 kg miras kaldı bana gitmiyor.ödemde hala var.birde en kötüsü bu kaşıntı da miras kaldı bana.Bebek gece ağladıkça stresten kaşıntı pik yapıyor,ne zaman geçecek bunlar bütün vucudum fena halde
Kaşıntı bende de var göbeğimin ve dikişin etrafında kırmızı kırmızı kabarmalar oldu sizde de böyle mi? Nette aratınca emzirirken ilaç da verilmez yazıyor ama cildiyeye mi gitmek lazım

Emiyor gazı çıkıyor, kakasını yapıyor rahatlıyor. Tekrar boş göğsümü emziriyorum mayışsın diye dalıyor uykuya ama yerine yatırınca 👀 oluyor. 1.5 saattir uğraşıyorum ayağımda bile sallıyorum ama yok yani. Alıştırmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü doğduğu gece hastanede bile ya memede ya kucakta sakin kalıp uyudu yerine yatırınca yine aynıydı 😬 Siz bu işe bi çözüm bulabildiniz mi kızlar? Hayır bu kadar saattir uğraşıyorum uyusa bile uyuyacağı yarım saat 😭
Birebir ayni. Dun ustumde yatirdim artik ama omurgam yatakla birlesti. Levyeyle kanirtip cikardim kendimi.

Oğlum hala uyumadı bi türlü dalamıyor tam dalıyor sıçrayarak geri uyanıyor neden korkar acaba başında bakara suresi uyurken okuyorum felak nas ama yine de sıçrayarak kalkıyor

Kızlar bir ikidir köpüklü kaka yapıyor bizim ki internette bişey bulamadım cevaben ne demek bilen var mı
Yaa aynısını yaşıyorum fotoğrafını çektim kakanın yarın kontrol var doktora gösteririm diye düşünüyorum. 😔 Burda kimsede okumadım diye yazmadım

Kaşıntı bende de var göbeğimin ve dikişin etrafında kırmızı kırmızı kabarmalar oldu sizde de böyle mi? Nette aratınca emzirirken ilaç da verilmez yazıyor ama cildiyeye mi gitmek lazım
Bana ürederm verdi cildiye doktoru. Baya fayda etti. Dediğiniz gibi stres arttırıyor. Gece çocuk çok ağlayınca baktım ben de kaşınıyorum istemsizce. Kollarım kırmızı kırmızı benek benekti. Büyük ölçüde azaldı

Onlar bende de var cnm gittim ben hem dahiliye hem cildiye yazdılar bişeyler ama kesecek şeyler süte geçiyo kullanamıyorum..zamanla geçiyo dediler yolladılar ama benim fena heryerde öyle kabartı kaşımaktan Hametan sürüyorum

Bana ürederm verdi cildiye doktoru. Baya fayda etti. Dediğiniz gibi stres arttırıyor. Gece çocuk çok ağlayınca baktım ben de kaşınıyorum istemsizce. Kollarım kırmızı kırmızı benek benekti. Büyük ölçüde azaldı
Gündüz yine az ama gece fena stresle artıyor

Oğlum hala uyumadı bi türlü dalamıyor tam dalıyor sıçrayarak geri uyanıyor neden korkar acaba başında bakara suresi uyurken okuyorum felak nas ama yine de sıçrayarak kalkıyor
Kundak yapıyor musun? Benimki de hep sıçrıyordu korktu diye düşündüm sıkı sıkı kundak yapıyorum. Kesildi sıçrama

Onlar bende de var cnm gittim ben hem dahiliye hem cildiye yazdılar bişeyler ama kesecek şeyler süte geçiyo kullanamıyorum..zamanla geçiyo dediler yolladılar ama benim fena heryerde öyle kabartı kaşımaktan Hametan sürüyorum
Bende morarttim artık kaşımaktan hindistan cevizi yağı sürdüm biraz rahatlatti ama geceleri daha da artıyor kaşıntı

Ya o zaman doktora hiç gitmiyim zaten vakit de bulabileceğimi sanmıyorum. Ben hindistan cevizi yağı sürüyordum ama ürederm dediğiniz krem mi acaba eşim alsa

Ya o zaman doktora hiç gitmiyim zaten vakit de bulabileceğimi sanmıyorum. Ben hindistan cevizi yağı sürüyordum ama ürederm dediğiniz krem mi acaba eşim alsa
Eğer gidebiliyorsanız Dr görse daha iyi olur. Losyon şeklinde

Merhaba kızlar. 3 gündür misafirle boğusuyırum. Dün çatladım artık.
Pazar günü abimler geldi. Gece 11 e geliyordu akşam yemeğini anca yiyebildim. Çocuğun düzeni kalmıyor vs.
Diğer gün eşimin ablası ve yeğenleri geldi. Yeğenleri de evli çocuk sahibi insanlar. 7-8 kişiydiler. 3-4 de çocukları vardı. Bana Yardım etmek için de 2 görümcem daha geldi. Ev cümbüşdü. Eşimde hatta kızdı içten içe. Diğer ablalarına da söyledi. Neden bu kadar kalabalık geliyorlar kocalarıyla tek tekngelseler ya. Ne oturduğumuzdan anlıyoruz ne sohbetten ne de bu kızı düşünmüyorlar. Daha lohusa ne bekliyorlar dedi.
Ama gel de anlat.
İnsanlar da gram düşünce yok.
Dün de çocuğun banyosunu yaptıracağız ilkkez.
Bi gece öncesinden ve gündüzünden aşırı yorgun ve uykusuzm.
Hemen çocuğu uyutup yatmak istiyorum. Eşim demesin mi. Annem babam ve ablamı getireyim bi çay içelim o esna da çocuğun yıkandığını da görürler. Annem heves eder.
O an böyle ağlamamak için zor tuttum kendimi. Akşam yemeğini bile 2 defada zar zor yedim. Benim misafir ağırlayacak halim mi kaldı. Mutfak da masa da yediğimiz her şey duruyor. Salon da koltuk üzerinde battaniyeler her yer her yerde. Koridor da damacana bekliyor mutfağa kalkmak için.
Ama eşimin umrunda mı hayır. O an tek düşüncesi annem çocuğun yıkandığını görsün heves eder.

Gitti getirdi. Allahtan babası anlayışlı da gelmedi. Kv kapıdan girer girmez bu ne surat hasta mısın dedi. Sürekli güler yüze alıştılar tabi.
Hasta değilim yorgunum gecem gündüzüm kalmadı dedim.
Neyse tam çocuğu yıkayacağız. Eşim demesin mi çapraz dairem de oturan görümcelerin kızları var 2 tane onlar da gelebilir belki dedi.
Şok olup neee onlar da mı gelecek dedim. Kapıda karşılaştık da ben söyledim dedi. Suratına bakmadım o andan sonra.
Adam işin şov gösteriş kısmında.
Benim yorgunluktan gebermem evin o haliyle millete reklam olmam vs umrunda değil.

Ablası annesi ben eşim çocuğu yıkadık.sonra eşim sen git çocuğu yatır uyusun sen de dinlen demeyi akıl etti.
Suratına asla bakmıyorum bu sırada. Farketti kızdığımı çünkü.
Sonra çaprazda ki ablası geldi ben yatakmodasında çocuk uyuturken.
Evim kervansaray gibi her kafasına esen girip çıkıyor.
Zorladı bu süreç beni. Kimseyi istemiyorum kendi ailemde dahil.
Yükten başka bişey değil bu yapılan.

Merhaba kızlar. 3 gündür misafirle boğusuyırum. Dün çatladım artık.
Pazar günü abimler geldi. Gece 11 e geliyordu akşam yemeğini anca yiyebildim. Çocuğun düzeni kalmıyor vs.
Diğer gün eşimin ablası ve yeğenleri geldi. Yeğenleri de evli çocuk sahibi insanlar. 7-8 kişiydiler. 3-4 de çocukları vardı. Bana Yardım etmek için de 2 görümcem daha geldi. Ev cümbüşdü. Eşimde hatta kızdı içten içe. Diğer ablalarına da söyledi. Neden bu kadar kalabalık geliyorlar kocalarıyla tek tekngelseler ya. Ne oturduğumuzdan anlıyoruz ne sohbetten ne de bu kızı düşünmüyorlar. Daha lohusa ne bekliyorlar dedi.
Ama gel de anlat.
İnsanlar da gram düşünce yok.
Dün de çocuğun banyosunu yaptıracağız ilkkez.
Bi gece öncesinden ve gündüzünden aşırı yorgun ve uykusuzm.
Hemen çocuğu uyutup yatmak istiyorum. Eşim demesin mi. Annem babam ve ablamı getireyim bi çay içelim o esna da çocuğun yıkandığını da görürler. Annem heves eder.
O an böyle ağlamamak için zor tuttum kendimi. Akşam yemeğini bile 2 defada zar zor yedim. Benim misafir ağırlayacak halim mi kaldı. Mutfak da masa da yediğimiz her şey duruyor. Salon da koltuk üzerinde battaniyeler her yer her yerde. Koridor da damacana bekliyor mutfağa kalkmak için.
Ama eşimin umrunda mı hayır. O an tek düşüncesi annem çocuğun yıkandığını görsün heves eder.

Gitti getirdi. Allahtan babası anlayışlı da gelmedi. Kv kapıdan girer girmez bu ne surat hasta mısın dedi. Sürekli güler yüze alıştılar tabi.
Hasta değilim yorgunum gecem gündüzüm kalmadı dedim.
Neyse tam çocuğu yıkayacağız. Eşim demesin mi çapraz dairem de oturan görümcelerin kızları var 2 tane onlar da gelebilir belki dedi.
Şok olup neee onlar da mı gelecek dedim. Kapıda karşılaştık da ben söyledim dedi. Suratına bakmadım o andan sonra.
Adam işin şov gösteriş kısmında.
Benim yorgunluktan gebermem evin o haliyle millete reklam olmam vs umrunda değil.

Ablası annesi ben eşim çocuğu yıkadık.sonra eşim sen git çocuğu yatır uyusun sen de dinlen demeyi akıl etti.
Suratına asla bakmıyorum bu sırada. Farketti kızdığımı çünkü.
Sonra çaprazda ki ablası geldi ben yatakmodasında çocuk uyuturken.
Evim kervansaray gibi her kafasına esen girip çıkıyor.
Zorladı bu süreç beni. Kimseyi istemiyorum kendi ailemde dahil.
Yükten başka bişey değil bu yapılan.
Canım kendine yüklenme, mümkünse konuş eşinle. Sütün azaltır stresten sinirden sana bunu reva görmesin. Zaten hamilelik zordu, lohusalık daha zormuş.. Ben müsait oldukça çağırmak istiyorum de. Eşin o konuda nasıl bilmiyorum tabi. Eğer laftan anlayabilen biriyse hiç bekleme konuş. Bebeğine iyi bakım verebilmen için hem duygusal hem mental hem de bedenen dinç olmalısın. Onun da çocuğu sonuçta. Hem seni hem bebeği önemsiyorsa bazı şeylere hayır diyebilmeli

Bugün 2 memedende toplam 30 cc süt çıktı kızlar normalde de çok fazla yoktu ama tek memede 60-90 çıkıyordu. Bu aralar su içmeyi ihmal ettim bu etkilemiş olabilir mi?

X